Planete u kućama partnerovog horoskopa

Vaše planete u poljima partnerovog natalnog horoskopa

Naravno, morate proveriti snagu planeta, koliko su one aspektirane u natalnim horoskopima.
Astrološko
tumačenje položaja planeta Vašeg horoskopa u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Planete osobe Test-1973-01-17 u kucama osobe natalni_test

Venera u 2. kuci

Venera u II polju partnertovog horoskopa
najčešće daje jako stabilne, mirne i uspešne brakove.

U trenutku kada se ovo dvoje ljudi spoje, prosperitet se ostvaruje na sve strane, čak i ukoliko su kao pojedinci imali finansijskih problema, u braku će to biti prevaziđeno.

Saturn u 7. kuci

Saturn u horoskopu je Veliki učitelj, onaj koji nas podseća na greške koje želimo da zaboravimo, stavljajući nas pred posledice naših odluka; iznenađujuće ali jeste jako važan po pitanju braka.

Ne zaboravite da je Saturnova egzaltacija u znaku Vage (brak), pa kada je on u pozitivnim aspektima sa ličnim planetama, brak se mora dogoditi, čak i pod pritiskom!

Kada se nađe u VII polju partnerovog horoskopa, donosi jako dug brak, u zavisnosti od aspekta može oznaćiti i velike nevolje, ali skoro nikada neće omogućiti razvod!


 

Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu.