Aspekti planeta

Vaše Sunce u aspektima uporednog horoskopa

  Astrološko tumačenje položaja Sunca iz Vašeg horoskopa u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce osobe Test-2000-09-17 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Sunce u pozitivnim aspektima sa Suncem

Apsolutno uvek označava dobar potencijal za brak (naravno ukoliko su Sunca u individualnim horoskopima dobro postavljena!). Jer se u tom slučaju dva partnera svesno odlučuju da grade budućnost, unoseći mnogo energije i pozitivnih emocija u odnos.

OVA POZICIJA BEZ SUMNJE GOVORI O POZNAVANJU PARTNERA, ZAJEDNIČKIM CILJEVIMA, SPOSOBNOSTI DA PODRŽITE JEDNO DRUGO, KAO I O POTENCIJALU DA GRADITE ZAJEDNIČKE PLANOVE.

VI STE SPREMNI DA DAJETE SNAGU PARTNERU, ČAK I KADA ON POČINJE DA GUBI VERU U SEBE, PA JE OVAJ ASPEKAT IZUZETNO ZNAČAJAN LJUDIMA KOJI SU NESIGURNI, JER PARTNER PREPOZNAJE ONO NAJUZVIŠENIJE U NJIMA.

OVAJ PLANETARNI UTICAJ VAM OLAKŠAVA FORMALNE STVARI, ČINI SE KAO DA SU OKOLNOSTI IZUZETNO POVOLJNE, ALI I DALJE NE GOVORI O SRTRASNIM I JAKIM EMOCIJAMA.

SEM UKOLIKO MARS I VENERA TO NE PODRŽE, OVO JE SLIKA STABILNOG ZRELOG ODNOSA, SVAKAKO USPEŠNOG, ALI KOJI SE VIŠE BAZIRA NA RAZUMEVANJU, PODRŠCI I POŠTOVANJU, NEGO NA ČISTOJ ZALJUBLJENOSTI.

Sunce u pozitivnim aspektima sa Merkurom

daje uzajamni podsticaj na kreativnost i sjajne zajedničke planove, ovo dvoje partnera mogu raditi zajedno, vrlo uspešno, a lako se može dogoditi da je mesto upoznavanja bio posao, škola i sl.

OVI ASPEKTI BEZ SUMNJE U VAM DONOSE SNAGU KOMUNIKACIJE, I INTELEKTUALNO RAZUMEVANJE KAO BAZU ODNOSA.

VEZA JE NAJPRE PROISTEKLA IZ ZAJEDNIČKIH INTRESOVANJA, POTREBE ZA ZNANJEM, INTELEKTUALNOM RAZMENOM, PA SE LAKO MOGLO DOGODITI DA JE PARTNERSKOM ODNOSU PREDHODILO PRIJATELJSTVO.

U SVAKOM SLUČAJU, OVO JE KOMBINACIJA ODLIČNIH SAGOVORNIKA, PARTNERA KOJI SE SAVRŠENO RAZUMEJU, MEĐU KOJIMA NEMA TAJNI.

KOMBINACIJA OVE 2 PLANETE LAKO U VAŠU VEZU MOŽE UNETI POTREBU ZA ZAJEDNIČKIM RADOM ( ILI BAR HOBIJEM ), I OVO BI STE U POTPUNOSTI TREBALI DA ISKORISTITE KAO POZITIVNI KVALITET KOJI ĆE UČVRSTITI ODNOS.

NAROČITI USPEH OČEKUJTE KROZ KREATIVNE POSLOVE, KAO ŠTO JE PISANJE!

Sunce u pozitivnim aspektima sa Venerom

Sjajan aspekt!

Po snazi odmah iza konjukcije Sunce/Mesec.

Ovde pronalazimo odnos pun emocija i snage, iako mogu izgledati pomalo zaneseno i kao da ne žive u realnosti, ovi partneri imaju sjajnu perspektivu za budućnost.


BEZ SUMNJE, SJAJAN I ODLUČUJUĆI ASPEKAT KOJI SE JAVLJA U VEĆINI ODNOSA KOJI ZAVRŠAVAJU BRAKOM!!!

OVDE SE TRAŽI UJEDINJENJE LJUBAVI, TOPLINE I EMOCIJA SA FORMALNIM ŽIVOTOM, ODGOVORNOŠĆU I SPREMNOŠĆU DA BUDEMO PODRŠKA SVOM PARTNERU.

IZUZETNO JE NAGLAŠENO MEĐUSOBNO DIVLJENJE, IDEJA DA SU PARTNERI PREDODREĐENI JEDNO DRUGOME, KAKO ZBOG EMOCIJA, TAKO I ZBOG LAKOĆE KOJOM SE ODVIJAJU STVARI.

U VAŠOJ VEZI BEZ IKAKVE SUMNJE OSNOVNI POTENCIJAL SU EMOCIJE I ISTINSKO POŠTOVANJE, ŠTO ĆE DONOSITI SNAGU DA SE PREVAZIĐU PREPREKE I UVEK PRONAĐE NADA.

Sunce u pozitivnim aspektima sa Neptunom

čest je aspekt među umetnicima i onima koji su ih "otkrili".

Ovo dvoje ljudi imaju velike zadatke i važnu životnu svrhu, ali ako to ne otkriju na vreme ovaj odnos može ostati samo na nivou mašte i iluzije.

NA PRVI POGLED SE JAVILA OPČINJENOST,IDEJA DA STE PRONAŠLI PRAVU OSOBU, OSTVARENJE SVIH VAŠIH SNOVA…

A ONDA JE PARTNER (SUNCE ) POKUŠAO DA TRAŽI KONKRETNE STVARI KOJE I GA MOGLE ZADRŽATI U ODNOSU, DOK JE PARTNER (NEPTUN ), POKUŠAVAO DA ODRŽI ILUZIJU, JER SE NAJBOLJE SNALAZI U NJOJ.

IDILIČNA SLIKA, SA POTREBNOM NEVEROVATNOM KOLIČINOM TRUDA ( ILI PODRŠKOM SATURNA I VENERE ), KAKO BI VAŠ ODNOS DOBIO FORMALNE OKVIRE.

NAJBOLJE ŠTO VAM SE IZ OVE VEZE MOŽE DOGODITI JESTE ISTNSKA INSPIRACIJA UMETNIKU, PODRŠKA PARTNERU DA IZŽIVI SVOJE SNOVE, NESEBIČNA LJUBAV.

OVDE ZASIGURNO NE GOVORIMO O KLASIČNOJ VEZI, ALI VIDIMO PAR KOJI JE ISPREPLETAM NA MNOGO DUBLJIM NIVOIMA OD ČISTO FIZIČKOG, NE ZABORAVITE TO !


 

Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Sunce u uporednom horoskopu.