Aspekti planeta

Vaše Sunce u aspektima uporednog horoskopa

  Astrološko tumačenje položaja Sunca iz Vašeg horoskopa u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce osobe Test-1995-05-17 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Sunce u pozitivnim aspektima sa Suncem

Apsolutno uvek označava dobar potencijal za brak (naravno ukoliko su Sunca u individualnim horoskopima dobro postavljena!). Jer se u tom slučaju dva partnera svesno odlučuju da grade budućnost, unoseći mnogo energije i pozitivnih emocija u odnos.

OVA POZICIJA BEZ SUMNJE GOVORI O POZNAVANJU PARTNERA, ZAJEDNIČKIM CILJEVIMA, SPOSOBNOSTI DA PODRŽITE JEDNO DRUGO, KAO I O POTENCIJALU DA GRADITE ZAJEDNIČKE PLANOVE.

VI STE SPREMNI DA DAJETE SNAGU PARTNERU, ČAK I KADA ON POČINJE DA GUBI VERU U SEBE, PA JE OVAJ ASPEKAT IZUZETNO ZNAČAJAN LJUDIMA KOJI SU NESIGURNI, JER PARTNER PREPOZNAJE ONO NAJUZVIŠENIJE U NJIMA.

OVAJ PLANETARNI UTICAJ VAM OLAKŠAVA FORMALNE STVARI, ČINI SE KAO DA SU OKOLNOSTI IZUZETNO POVOLJNE, ALI I DALJE NE GOVORI O SRTRASNIM I JAKIM EMOCIJAMA.

SEM UKOLIKO MARS I VENERA TO NE PODRŽE, OVO JE SLIKA STABILNOG ZRELOG ODNOSA, SVAKAKO USPEŠNOG, ALI KOJI SE VIŠE BAZIRA NA RAZUMEVANJU, PODRŠCI I POŠTOVANJU, NEGO NA ČISTOJ ZALJUBLJENOSTI.

Sunce u pozitivnim aspektima sa Merkurom

daje uzajamni podsticaj na kreativnost i sjajne zajedničke planove, ovo dvoje partnera mogu raditi zajedno, vrlo uspešno, a lako se može dogoditi da je mesto upoznavanja bio posao, škola i sl.

OVI ASPEKTI BEZ SUMNJE U VAM DONOSE SNAGU KOMUNIKACIJE, I INTELEKTUALNO RAZUMEVANJE KAO BAZU ODNOSA.

VEZA JE NAJPRE PROISTEKLA IZ ZAJEDNIČKIH INTRESOVANJA, POTREBE ZA ZNANJEM, INTELEKTUALNOM RAZMENOM, PA SE LAKO MOGLO DOGODITI DA JE PARTNERSKOM ODNOSU PREDHODILO PRIJATELJSTVO.

U SVAKOM SLUČAJU, OVO JE KOMBINACIJA ODLIČNIH SAGOVORNIKA, PARTNERA KOJI SE SAVRŠENO RAZUMEJU, MEĐU KOJIMA NEMA TAJNI.

KOMBINACIJA OVE 2 PLANETE LAKO U VAŠU VEZU MOŽE UNETI POTREBU ZA ZAJEDNIČKIM RADOM ( ILI BAR HOBIJEM ), I OVO BI STE U POTPUNOSTI TREBALI DA ISKORISTITE KAO POZITIVNI KVALITET KOJI ĆE UČVRSTITI ODNOS.

NAROČITI USPEH OČEKUJTE KROZ KREATIVNE POSLOVE, KAO ŠTO JE PISANJE!

Sunce u pozitivnim aspektima sa Venerom

Sjajan aspekt!

Po snazi odmah iza konjukcije Sunce/Mesec.

Ovde pronalazimo odnos pun emocija i snage, iako mogu izgledati pomalo zaneseno i kao da ne žive u realnosti, ovi partneri imaju sjajnu perspektivu za budućnost.


BEZ SUMNJE, SJAJAN I ODLUČUJUĆI ASPEKAT KOJI SE JAVLJA U VEĆINI ODNOSA KOJI ZAVRŠAVAJU BRAKOM!!!

OVDE SE TRAŽI UJEDINJENJE LJUBAVI, TOPLINE I EMOCIJA SA FORMALNIM ŽIVOTOM, ODGOVORNOŠĆU I SPREMNOŠĆU DA BUDEMO PODRŠKA SVOM PARTNERU.

IZUZETNO JE NAGLAŠENO MEĐUSOBNO DIVLJENJE, IDEJA DA SU PARTNERI PREDODREĐENI JEDNO DRUGOME, KAKO ZBOG EMOCIJA, TAKO I ZBOG LAKOĆE KOJOM SE ODVIJAJU STVARI.

U VAŠOJ VEZI BEZ IKAKVE SUMNJE OSNOVNI POTENCIJAL SU EMOCIJE I ISTINSKO POŠTOVANJE, ŠTO ĆE DONOSITI SNAGU DA SE PREVAZIĐU PREPREKE I UVEK PRONAĐE NADA.

Sunce u pozitivnim aspektima sa Marsom

Strast i impulsivnost, često sa ovim aspektima srećemo parove koji su naglo i bez razmišljanja odlučili da stupe u brak.

Ukoliko se pozitivno iskoristi, potencijal ovog para je nemerljiv.


UKOLIKO VI I VAŠ PARTNER IMATE OVE ASPEKTE, PREDLAŽEM POSEBAN OPREZ!

SA JEDNE STRANE, VI IMATE SNAŽNU, POZITIVNU, PODRŽAVAJUĆU ENERGIJU I ENTUZIJAZAM, SA DRUGE STRANE FIZIČKA ŽELJA JE TOLIKO JAKA, DA MOŽE OVLADATI ODNOSOM.

I UPRAVO OVOGA SE TREBA ČUVATI, JER UKOLIKO SE NE RAZMENI NA PRAVI NAČIN SEKSUALNA ENERGIJA MEĐU VAMA ĆE EKSPLODIRATI KROZ SVAĐE, RASPRAVE, OGROMNU KOLIČINU AGRESIJE I ŽELJE DA POVREDITE ONO DRUGO.

NO, NE TREBA ZABORAVITI DA VAM PLANETE DAJU I SNAGU, MOĆ, USPEŠNOST U SVIM ZAJEDNIČKIM PROJEKTIMA, KAO I PRODUKTIVAN KOMPETITIVNI DUH KADA RADITE ZAJEDNO.

PRAVILNO ISKORIŠĆENA SNAGA DAJE VAM POTENCIJAL I SPOSOBNOSTI DA PREĐETE BILO KOJU PREPREKU.


 

Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Sunce u uporednom horoskopu.