Aspekti planeta

Vaše Sunce u aspektima uporednog horoskopa

  Astrološko tumačenje položaja Sunca iz Vašeg horoskopa u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce osobe Test-1985-08-18 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Sunce u pozitivnim aspektima sa Mesecom

je najčešći aspekt koji se sreće među bračnim parovima!
Naročito ukoliko govorimo u muškarcevom Suncu i ženinom Mesecu, mi ovde vidimo savršen kosmički balans.
Ovo je najbolji aspekt koji se može pojaviti u partnerskim uporednim horoskopima.

OVI JE SVAKAKO JEDAN OD NAJPOVOLJNIJIH ASPEKATA U PARTNERSKOM HOROSKOPU!

UKOLIKO VI I VAŠ PARTNER IMATE OVAKVU ISPREPLETANOST „SVETALA“ ( SUNCA I MESECA ), VAŠ ODNOS JE POKAZAN KAO SNAŽAN, PUN ISTINSKIH EMOCIJA, BRIŽNOSTI, LJUBAVI, SAOSEĆANJA.

JAKA UNUTRAŠNJA PODRŠKA, ISTINSKO POVERENJE, NEVERBALNO RAZUMEVANJE, POTREBA DA ZAŠTITE PARTNERA, SAMO SU NEKI OD KVALITETA KOJI VAS ODLIKUJU.

OVDE VIDIMO ISTINSKU POTREBU ZA PRILAGOĐAVANJEM, PROMENOM, KAKO BI ZADOVOLJILI PARTNERA, ALI I ZAJEDNICU KOJA SE STVARA.

OVAJ ASPEKAT VAS BEZ SUMNJE MOŽE DOVESTI DO OZVANIČENJA ODNOSA ( ZAJEDNIČKI ŽIVOT, BRAK...), A UŽIVANJE U ISTOM JE NEMINOVNO, ZAHVALJUJUĆI UPOTPUNJENJU KVALITETA KOJI SE OVDE DOGAĐAJU.

Sunce u pozitivnim aspektima sa Saturnom

će se retko naći među ljubavnim parovima, ali može biti od velikog značaja prilikom poslovne saradnje, jer jedna osoba može protežirati drugu; na neki način joj pomoći da dođe do bržeg ili značajnijeg uspeha.

SVAKAKO DA OVO NIJE TIPIČNA ASTROLOŠKA KOMBINACIJA KADA GOVORIMO O POTENCIJALU ZA BRAK, ALI NEMOJTE SE ZAVARAVATI!

UPRAVO OVI PLANETARNI UTICAJI, VAMA I PARTNERU DONOSE SNAGU, IZDRŽLJIVOT, SPOSOBNOST DA BUDETE PODRŠKA U PRELOMNIM ŽIVOTNIM TRENUCIMA.

BEZ SUMNJE VAM JE DATA PREDISPONIRANOST ZA DUG ODNOS, U KOME ĆE TE VI ZAUVEK OSEĆATI POTREBU DA ZAŠTITE ONOG DRUGOG, BIVAJUĆI STALNI OSLONAC I PODRŠKA.

IPAK ONO NA ČEMU BI STE MORALI DA PORADITE, JESU TOPLINA, NEŽNOST I SPONTANOST, JER UKOLIKO I NJIH UNESE U SVOJU VEZU DOBIĆETE SJAJNU HARMONIJU IZMEĐU POLETNIH EMOCIJA I RACIONALNE POŽRTVOVANOSTI.


 

Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Sunce u uporednom horoskopu.