Aspekti planeta

Vaša Venera u aspektima uporednog horoskopa

  Astrološko tumačenje položaja Venere iz Vašeg horoskopa u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Venera osobe Test-1966-06-27 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Venera u pozitivnim aspektima sa Uranom

težak i jako zanimljiv aspekt, koji nas tera da menjamo stavove, da porušimo sve ograde i ne razmišljajuci bilo o čemu zaronimo u potpuno nove odnose.

Potpuno opozitan aspektu Venera/Saturn, jer ovde jako teško dolazi do formalnog vezivanja, ali interesovanje za partnera ne prestaje skoro nikada, i to je lepota i kvalitet ovog aspekta.

OVDE VIDIMO EKSPLOZIJU STRASTI I ENERGIJE.

BEZ SUMNJE DA SE VI I PARTNER NALAZITE U SPECIFIČNOM ODNOSU, KOJI JE TEŠKO DEFINISATI, I DATI MU FORMALNE OKVIRE.

MORA POSTOJATI SNAŽNA FASCINACIJA, ČESTO I IZUZETNO JAKA FIZIČKA PRIVLAČNOST, KAO I POTREBA ZA EKSPERIMENTISANJEM.

OVO NIJE ASTROLOŠKI UPLIV KOJI OBEĆAVA TRAJNU I KONTINUIRANU VEZU, ALI VENERA I URAN U DOBRIM ASPEKTIMA BEZ SUMNJE DONOSE BURNE VEZE, PREPUNE STRASTI I IZNENAĐENJA.

KAO PO PRAVILU PREKIDI SU IZNENADNI ISTO KOLIKO I NOVI POČECI OVIH ODNOSA.

Venera u pozitivnim aspektima sa Plutonom

fatalnost i nezaboravnost.

Za razliku od Uranovske bure koja nam pomeri sve što smo ikada emotivno gradili, sa Plutonom stvari se pomeraju iz temelja.

Između ljudi koji dele ovaj aspekt mora postojati snažan potencijal i velika spremnost da se bore za ono što smatraju ispravnim.

Najbolje se ispoljava kao oslonac u najtežim životnim situacijama.

OVAKVI ASTROLOŠKI UPLIVI GOVORE O VIŠIM, KARIČIM RAZLOZIMA ZBOG KOJIH JE POTREBNO ZAPOČETI OVU VEZU.

TIPIČNO ZA OVAJ ASPEKAT JE DA MEĐU PARTNERIMA NA POČETKU POSTOJI NETRPELJIVOST I ODBOJNOST, IZA KOJIH SE ZAPRAVO KRIJE OGROMNA KOLIĆINA FIZIČKE PRIVLAČNOSTI.

VI I PARTNER MORATE BITI SPREMNI NA KRUCIJALNE PROMENE ZARAD OVOG ODNOSA, JER ĆE TE MORATI DA SE BORITE SA OKOLINOM ALI I SA UNUTRAŠNJIM STRAHOVIMA KOJE ĆE TE BUDITI JEDNO KOD DRUGOG.

OVAJ ASPEKAT NIJE LAK, ALI BEZ SUMNJE GOVORI O POTPUNOJ LJUBAVI I APSOLUTNOJ PREDANOSTI.

JEDINO ČEGA SE MORATE ČUVATI ( NAROČITO UKOLIKO STE VI PLUTON PARTNER ) JESTE PRETERANA POSESIVNOST KOJA SE RAĐA IT TOLIKO SNAŽNIH EMOCIJA KOJE IMATE ZA SVOG PARTNERA.


 Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Venera u uporednom horoskopu.