Aspekti planeta

Vaša Venera u aspektima uporednog horoskopa

  Astrološko tumačenje položaja Venere iz Vašeg horoskopa u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Venera osobe Test-1973-01-17 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Venera u pozitivnim aspektima sa Jupiterom

je snažan i jako blagonaklon aspekt, koji ponekad deluje poput dara sa neba, rešavanja problema u vidu pozitivnih iznenađenja, kao i velikih priliva novaca.

Najbolje će se ispoljiti ukoliko par ima neku vrstu zajedničkog posla (što je sa ovim aspektom skoro izvesno), a u oblasti trgovine antičkim vrednostima, ili uvoza i izvoza, mogu lako doći do ogromnog bogatstva.

OVO JE IZUZETNO POVOLJAN ASPEKAT KOJI VAMA I PARTNERU DONOSI BLAGONAKLONOST, LAKOĆU I PROSPERITET.

ČESTO SE NALAZI U UPOREDNIM HOROSKOPIMA BRAČNIH PARTNERA KOJI IMAJU IZUZETNU NAKLONOST OKOLINE, ILI NA JEDAN SPECIFIČAN NAČIN IMAJU HARIZMU, I SPOSOBNOST DA NAPRAVE POZITIVNE DRUŠTVENE PROMENE.

SVAKA ZAJEDNIČKA AKTIVNOST MORA BITI VIŠESTRUKO NAGRAĐENA, JER SU VAM EMOCIJE POKRETAČ SVEGA.

IZUZETNO JE POVOLJNO DA VI I PARTNER ZAPOČNETE ZAJEDNIČKI POSAO, A NAJVIŠE NOVCA I PROSPREITETA MOŽETE OČEKIVATI KROZ TRGOVINU UMETNIČKIM VREDNOSTIMA.

Venera u pozitivnim aspektima sa Saturnom

ne možemo reći da je ovo jedan od najsrećnijih aspekta, ali jeste jedan od najpotrebnijih.

Jer, baš Saturn je taj koji mora dati formu, koji nas drži vezanima, kroz sva životna događanja, pa zbog toga kada se ovaj par jednom nađe, teško da se spone ikada razvezuju.

IAKO NA PRVI POGLED NE DELUJE PREVIŠE ROMANTIČNO, OVO JE JEDAN OD NAJVAŽNIJIH ASPEKATA KADA POSMATRAMO POTENCIJAL PARA ZA BRAK.

OVO SU NAJČVRŠĆE FORMALNE SPONE, KOJE PRIKAZUJU DVOJE LJUDI VEZANIH MNOGIM EMOCIJAMA KAO ŠTO SU ODGOVORNOST, PODRŠKA, SNAGA, IZDRŽLJIVOST, A NA KRAJU I LJUBAV, KOJA JE OVDE USKO VEZANA ZA POŠTOVANJE.

UKOLIKO STE VI PARTNER ČIJA VENERA JE APLICIRANA, BEZ SUMNJE OSEĆATE DA STE PRONAŠLI OSOBU SA KOJOM MOŽETE PROŽIVETI SVOJ ŽIVOT.

PARTNER SATURN OSEĆA DA JE KONAČNO PRONAŠAO OSOBU SA KOJOM ĆE KREIRATI BUDUĆNOST, I ODNOS U KOJI VREDI ULAGATI.

SAM POČETAK VEZE SE MOŽDA ODUŽIO, ALI KADA SE JEDNOM DESI PREKIDI SU IZUZETNO TEŠKI, A RAZVODI SKORO NEMOGUĆI.


 Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Venera u uporednom horoskopu.