Aspekti planeta

Vaša Venera u aspektima uporednog horoskopa

  Astrološko tumačenje položaja Venere iz Vašeg horoskopa u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Venera osobe Test-1969-10-13 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Venera u pozitivnim aspektima sa Venerom

jedan od najsnažnijih indikatora da partneri imaju moć za razvoj veze.

Ovde se bez sumnje govori o jako snažnim emocijama, sličnim potrebama kada se govori o emotivnom ispoljavanju, snazi osećanja.

Ovaj aspekt između Venera dva partnera je odličan početni znak za dužu vezu, pa i brak.

JEDAN OD NAJSIGURNIJIH ZNAKOVA DA PAR IMA POTENCIJAL ZA DUGOTRAJNI ODNOS I BRAK, A SVAKAKO NAJSIGURNIJI POKAZATELJ DA JE BAZA ODNOSA U EMOCIJAMA.

OVDE VIDIMO PAR KOJI SE U POTPUNOSTI EMOTIVNO UKLOPIO, ONI MORAJU IMATI ISTI SENZITIVITET, ŠTO IM POMAŽE DA IZGRADE KVALITETAN I DUGOTRAJNI ODNOS.

SEM UKOLIKO NE POSTOJE EKTREMNE OPSTRUKCIJE ( SATURN, ILI NEKA OD TRANSCEDENTALNIH PLANETA U KVADRATU SA VENEROM ) VELIKA JE VEROVATNOĆA DA ĆE TE VI I PARTNER VEZU KRUNISATI BRAKOM.

MA KOLIKO DA SU IZAZOVNI OSTALI ASPEKTI UPOREDNOG HOROSKOPA, SA OVIM UPLIVIMA VAŠE DVE VENERE, LJUBAV JE ONO ŠTO POKREĆE SVE I DAJE STALNU POZITIVNU DINAMIKU OVOJ VEZI.

SPECIFIČNOST VAS KAO PARA JE DA EMOCIJE NEĆE NESTAJATI VREMENOM, ŠTA VIŠE , I VI I PARTNER ĆE TE KONSTANTNO PRONALAZITI NOVE NAČINE DA SE MEĐUSOBNO ZAINTERESUJETE.

Venera u negativnim aspektima sa Marsom

apsolutno svi formirani aspekti između Venere i Marsa donose paru potrebnu strast, dinamiku i razbijaju potencijalnu monotoniju.

U slučaju negativnih aspekata pitanje strasti može biti zloupotrebljeno (agresija i tenzija u odnosu), ali i dalje fizička privlacnost mora biti na izuzetno visokom nivou.

MA KOJI ASPEKAT DA SE JAVI IZMEĐU OVE DVE PLANETE ON MORA IMPLICIRATI STRAST I JAKE EMOCIJE.

KOD NEGATIVNIH ASPEKATA ( A NAROČITO KVADRATU ), MOŽE SE JAVITI AGRESIJA I NERAZUMEVANJE, KAO ODGOVOR NA POTISNUTU STRAST.

OVI PLANETARNI UPLIVI MORAJU KONSTANTNO OSVEŽAVATI PAR, I DRŽATI IH USKO VEZANIM I KONSTANTNO ZAINTERESOVNIM JEDNO ZA DRUGO.

JER BEZ ASPEKATA IZMEĐU VENERE I MARSA IZOSTAJE KVALITET POLNOSTI, PROŽIMANJA I STRASTI, KAO SPECIFIČNE ENERGIJE KOJU KAPRTNERI DELE.

Venera u pozitivnim aspektima sa Neptunom

dobro iskorišćen, ovaj aspekt otvara divnu perspektivu života kao u bajci; jer ovo dvoje ljudi mogu živeti potpuno predani jedno drugome.

Ukoliko nema jakog aspekta Saturna sa Venerom, Suncem ili Mesecom, često se mogu isuviše žrtvovati zarad odnosa, ili bar okolini izgleda tako.

Sjajan aspekt ukoliko je jedan od partnera umetnik.

OVO JE ASPEKAT OBOSTRANE OPČINJENOSTI I FASCINACIJE, IDEALNE LJUBAVI KOJA JE U POTPUNOSTI PROČIŠĆENA I UZVIŠENA.

SA JEDNE STRANE POSTOJI POTPUNO UŽIVANJE, MEĐUSOBNO INSPIRISANJE PARTNERA DA PREPOZNA MAGIČNE TRENUTKE, KAO I UZAJAMNI OSEĆAJ POSEBNOSTI EMOCIJA KOJE OVAJ ODNOS DONOSI.

SA DRUGE STRANE POSTOJI SLAB KONTAKT SA REALNOŠĆU, PA ČAK I U NAJBOLJIM ASPEKTIMA MOŽE NAKON NEKOG VREMENA DONETI LUTANJA, KAO I OSCILACIJE U ODNOSU.

ZBOG OVAKVE ASTROLOŠKE KOMBINACIJE SAVETUJEM DA PROBATE DA NAPRAVITE NEKI ORGANIZACIONI PLAN KOJI ĆE OLAKŠATI FORMALO FUNKCIONISANJE ODNOSA.

TAKOĐE TREBATE IZŽIVETI SVOJU KREATIVNOST, ČAK IAKO NISTE UMETNICI, OVA VEZA MOŽE PROBUDITI TE TALENTE U VAMA, I VI I PARTNER ZAJEDNO MOŽETE STVORITI DIVNA UMETNIČKA DELA.


 Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Venera u uporednom horoskopu.