Aspekti planeta

Vaš Mesec u aspektima uporednog horoskopa

  Astrološko tumačenje položaja Meseca iz Vašeg horoskopa u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mesec osobe Test-1969-10-13 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Mesec u pozitivnim aspektima sa Merkurom

najčešće se rađa kod parova koji su pre emotivne veze imali neku vrstu prijateljstva, ili će čak nakon veze doći do neke nove forme odnosa.

Čak i u najpozitivnijim aspektima, ova kombinacija (bez nekih jačih uticaja) sama po sebi nije dovoljna za dugu vezu.

No, odlična je u svim odnosima u kojima je komunikacija i intelektualna razmena od velike važnosti (prijatelji, profesor učenik; psihoterapeut/klijent; savetodavac/klijent i sl)

OVI ASTROLOŠKI UPLIVI MORAJU DONETI ISTINSKO RAZUMEVANJE MEĐU PARTNERIMA, ALI NA NAJDUBLJEM NIVOU, NIVOU DUŠA.

VAS DVOJE SE MOŽETE RAZUMETI BEZ IJEDNE PROGOVORENE REČI, OSEĆATI KADA JE ONO DRUGOM DOBRO, A KADA PROLAZI KOMPLIKOVANE SITUACIJE, ČAK I KADA NISTE U FORMALNOM KONTAKTU!

I UPRVO TO SPONTANO PREPOZNAVANJE, SJAJNA KOMUNIKACIJA, ISPUNJENOST KOJU OSEĆATE JEDNO PORED DRUGOG, JESU STVARI KOJE VAS OBOSTRANO MOGU FASCINIRATI I VEZATI.

VAŽNO JE DA POBEDITE STIDLJIVOST I IMATE ŠTO DUBLJU I OTVORENIJU KOMUNIKACIJU, JER JE ONA NEOSPORNI KVALITET VAŠE VEZE.

Mesec u pozitivnim aspektima sa Venerom

svakako jedan od najznačajnijih i najpozitivnijih indikatora da par ima veliki potencijal, prave emocije, i istinsku zaljubljenost.

Izuzetno čest aspekt među dugogodišnjim parovima; iako se ne mora uvek odnositi i na stupanje u brak.

JEDAN OD NAJZANIMLJIVIJIH, NAJČISTIJIH I NAJLEPŠIH ASPEKTIMA KOJI SE JAVLJAJU MEĐU PAROVIMA.

KAKO VI I VAŠ PARTNER IMATE OVU ASTROLOŠKU KOMBINACIJU, ZASIGURNO VAS VEZUJU ISTINSKE EMOCIJE, RAZUMEVANJE, POŽRTVOVANJE, KAO I UZAJAMNA LJUBAV.

MEĐU VAMA POSTOJI SPECIFIČNA SNAGA EMOCIJA KAO I POTENCIJAL DA OSETITE KAKO JE ONOM DRUGOM, ALI I TALENAT DA DELITE KAKO POZITIVNE TAKO I NEGATIVNE STVARI I SITUACIJE SA ONIMA KOJE VOLITE.

OVAKAV PLANETARNI RASPORED GARANTUJE DUGU VEZU, PA I EMOTIVNU VEZANOST KOJA OSTAJE ZA CEO ŽIVOT.

IPAK, DA BI SE REALIZOVAO SAM BRAK MORA POSTOJATI SNAŽAN UTICAJ SATURNA ILI PRISUTNOT ZEMLJANIH ZNAKOVA U JEDNIM OD VAŠA 2 HOROSKOPA.

Mesec u pozitivnim aspektima sa Marsom

Paru donosi veliku strast, velike ideje i sjajnu pokretačku energiju kada su zajedno, imaju snažan elan i sposobnost da se međusobno jako motivišu na rad.

Treba posavetovati partnera (Mars) da svesnije počne da prepoznaje i da se više bavi potrebama partnera (Mesec).

JEDNO JE SIGURNO:IZMEĐU VAS I PARTNERA POSTOJI JAKA STRAST, SNAŽNA DINAMIKA, SPOSONOST DA POKRENETE JEDNO DRUGO NA AKCIJU, KAO I ZAGARANTOVANOST USPEHA U SVIM ZAJEDNIČKIM AKTIVNOSTIMA.

IPAK, JAKO JE VAŽNO DA SE ENERGIJA ISKORISTI NA PRAVILAN NAČIN I DA SE USMERI NA POZITIVNE STVARI, JER U SUPROTNOM ĆE SE JAVITI AGRESIJA I NETRPELJIVOST.

JAKO JE BITNO DA PARTNER (MARS )NAUČI DA OSLUŠKUJE POTREBE SVOG PARTNERA, KAO I DA SE ODREKNE NEKIH SVOJIH LIČNIH CILJEVA ZARAD ODNOSA.

SA DRUGE STRANE PARTNER ( MESEC ) MORA NAUČITI DA POKAŽE KADA JE POVREĐEN, KAO I DA KREIRA SVOJE PRINCIPE, UMESTO ŠTO UVEK POPUŠTA.

NAJBOLJE ŠTO SE IZ OVOG ODNOSA MOŽE DOGODITI SU UZAJAMNI RAD, PROJEKTI, TAKMIČENJA, JER OVDE NALAZIMO SPOJ IZMEĐU SNAŽNOG ENTUZIJAZMA KOJI POKREĆE SVE I STRPLJIVOSTI, ŠTO ČINI SAVRŠEN BALANS KOJI UVEK DOVODI DO DOBRIH REZULTATA.


Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Mesec u uporednom horoskopu.