Aspekti planeta

Vaš Mesec u aspektima uporednog horoskopa

  Astrološko tumačenje položaja Meseca iz Vašeg horoskopa u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mesec osobe Test-1973-01-17 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Mesec u pozitivnim aspektima sa Jupiterom

daju finoću i dubinu ovom paru; među njima mora postojati nota elegancije i ponašanja koje drugima na trenutke deluje nespontano.

No, istina je da se ovaj par međusobno motivišu lepe stvari i istinsko uživanje.

OVDE PRONALAZIMO VIŠU DIMENZIJU VEZE.

SA ČISTO POLNOG ODNOSA I EMOCIJA, OVDE SMO SE UZVISILI NA DVOJE LJUDI KOJI SE PROŽIMAJU I IMAJU NESVAKIDAŠNJU VAŽNOST U ŽIVOTU JEDNO DRUGOG, ALI NE SAMO KAO PARTNERI.

VI I PARTNER IMATE TALENAT DA POVEDETE ONO DRUGO, DA GA USMERITE NA VAŽNE STVARI I ŽIVOTNE PRIORITETE, KAO ŠTO SU FILOZOFIJA, RELIGIJA, ŽIVOTNI PRINCIPI.

OVA VEZA VAM JE DATA KAO SPECIFIČNI KARMIČKI DAR I GOVORI O PRONALAŽENJU DVOJE LJUDI, KOJI ĆE SE NA MNOGO RAZLIČITIH NAČINA PODRŽAVATI I DONOSITI SNAŽNA EMOTIVNA I DUHOVNA ISKUSTVA U OVAJ ODNOS.

JEDINA STVAR KOJE SE TREBA ČUVATI JESTE PRETERIVANJE U BILO KOM SMISLU, JER LAKOĆA DEŠAVANJA VAS MOŽE ULJULJKATI I NA TRENUTKE ODVOJITI OD REALNIH STVARI.

PRONALAŽENJE UNUTRAŠNJE RAVNOTEŽE ČINI OVAJ ODNOS SJAJNOM PODRŠKOM ZA SVE FORMALNE PROBLEME NA KOJE KAO PAR MOŽETE NAIĆI.


Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Mesec u uporednom horoskopu.