Aspekti planeta

Vaš Merkur u aspektima uporednog horoskopa

  Astrološko tumačenje položaja Merkura iz Vašeg horoskopa u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Merkur osobe Test-1997-09-16 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Merkur u pozitivnim aspektima sa Jupiterom

izuzetno podržavajuća kombinacija, koja u doslovno svim odnosima donosi prosperitet i bogatstvo.

Iako sama po sebi ne indikuje emocije i strast, može biti od ogromne pomoći ljubavnicima, jer donosi da se sve formalne stvari i planovi ostvare na željeni način.


PRODUKTIVNA KOMUNIKACIJA!

NE ODNOSI SE NA EMOTIVNU STRANU ODNOSA, ALI PRIKAZUJE DA STE U OVOM PARTNERSTVU SPOSOBNI DA NAPRAVITE NIZ KVALITETNIH PROJEKATA KOJI SU OBOSTRANO VAŽNI.

SJAJAN ASPEKAT ZA SVAKU VRSTU POSLOVNIH ODNOSA, KOJI OBEĆAVA PROFITABILNE POSLOVE UKOLIKO SE PARTNERI ODLUČE DA RADE ZAJEDNO.

NA JEDNOM DUBLJEM NIVOU, OVI PLANETRANI UTICAJI GOVORE O ODNOSU U KOME POSTOJI SJAJNO SAVETODAVSTVO, MOŽETE SE U POTPUNOSTI OSLONITI NA SVOG PARTNERA, KOJI ĆE BEZ IZUZETKA ZNATI DA PREPOZNA ŠTA JE NAJBOLJE ZA VAS.

ASPEKAT ĆE SE NAJBOLJE ISPOLJITI KROZ POSLOVNE PROJEKTE, ALI I BILO KOJU VRSTU UČENJA, JER JEDNO DRUGO U POTPUNOSTI MOŽETE AKTIVIRATI U PRAVCU PRODUBLJIVANJA OBRAZOVANJA I PROŠIRENJA MENTALNIH VIDIKA, ALI I DUHOVNIH ZNANJA.

Merkur u pozitivnim aspektima sa Saturnom

će i u najpozitivnijim aspektima (trigon i sekstil), doneti poteškoće ili bar blokirati par da se otvori i pokaže svoje emocije.
Ovde će komunikacija pre početka formalnog odnosa bez sumnje biti vrlo duga!


ČAK I U NAJPOZITIVNIJIM ASPEKTIMA, KOMBINACIJA OVE DVE PLANETE MORA UKAZIVATI NA TEŠKOĆE U KOMUNIKACIJI.

UKOLIKO JE U PITANJU TRIGON, PA I SEKSTIL, VREME ĆE IMATI PRESUDNI, ODLUČUJUĆI FAKTOR, KOJI ĆE PARU DONETI VIŠE SPONTANOSTI I RASTEREĆENJA U ODNOS.

UKOLIKO VI I PARTNER IMATE OVU ASTROLOŠKU KOMBINACIJU SAVETUJEM VAM DA IZBEGNETE ULOGE AUTORITETA ( KOJEM JE NAROČITO SKLON PARTNER SATURN ) I DA PRIHVATITE I UVAŽITE RAZLIČITOSTI KOJE IMATE.

NAJBOLJI NAČIN DA SE OVAJ ASPEKAT IZŽIVI,JESTE KROZ ODNOS PROFESOR-UČENIK, JER POSTOJI MNOGO TOGA ŠTO UZAJAMNO MOŽETE NAUČITI.


Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Merkur u uporednom horoskopu.