Aspekti planeta

Vaš Merkur u aspektima uporednog horoskopa

  Astrološko tumačenje položaja Merkura iz Vašeg horoskopa u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Merkur osobe Test-1971-01-28 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Merkur konjukcija Merkur

uvek daje slične poglede na svet, načini razmišljanja su izuzetno kompatibilni između ova dva partnera, komunikacija može teći bez prestanka, no ipak je glavni izvor strasti intelektulna stimulacija (ukoliko nema aspekta između Venere i Marsa).

OSNOVNI POTENCIJAL VAS, KAO PARA LEŽI U INTELEKTUALNOJ RAZMENI, KOJA MORA BITI OSNOVNI STIMULATOR OVOG ODNOSA.

SJAJNA KOMUNIKACIJA, ISTA INTERESOVANJA, SLIČNI POGLEDI NA SVET, MNOGO JE TOGA MENTALNOG ŠTO VAS POVEZUJE.

VAŽNO JE DA ZAPAMTITE DA OVO JESTE OSNOVNI POTENCIJAL VAŠE VEZE I DA SE OSLONITE NA NJEGA SVAKI PUT KADA SE NAĐETE PRED NEKOM PREPREKOM.

NIŠTA JEDNOSTAVNIJE, BRŽE NI TRAJNIJE NEĆE REŠITI PROBLEM MEĐU VAMA OD ISKRENE I DUBOKE KOMUNIKACIJE.

UKOLIKO DRUGI ASPEKTI NE UKAZUJU NA JAKU FIZIČKU PRIVLAČNOTST, STRAST MOŽE BITI PROBLEM U OVOJ VEZI, JER JE APSOLUTNO SVE USMERENO NA INTELEKTUALNU STIMULACIJU.

Merkur konjukcija Venera

sjajna i vrlo produktivna kombinacija, koja jako pomaže ljudima da najdramatičnije situacije u vezi prođu prilično lagano.

Iako drugima može izgledati da je ovaj par pomalo površan, to je daleko od istine, zapravo se oni svesno odlučuju da budu pozitivni, i to im je sjajan kvalitet.


KOMPLIMENTI, UŽIVANJE, SPONTANOST, LEPOTA, PREPOZNAVANJE I KREIRANJE POSEBNIH TRENUTAKA, SVE OVO VAS KARATERIŠE KAO PAR.

OVO JE SJAJAN PLANETARNI ASPEKAT, KOJI VAMA I PARTNERU ZNATNO OLAKŠAVA KOMUNIKACIJU NA TEMU LJUBAVI, JER VI SE MEĐUSOBNO INSPIRIŠETE I LAKO JEDNO DRUGOM POKAZUJETE SVOJE UNUTRAŠNJE OSEĆAJE.

MOGU SE JAVITI SLIČNA INTERESOVANJA, ILI BAVLJENJE ISTIM HOBIJEM, ŠTO DODATNO MOŽE UNETI POZITIVNU DINAMIKU U VAŠU VEZU.

POKUŠAJTE DA SE ZAŠTITE OD KRITIKA KOJE PRIMATE I OSTANITE POZITIVNI I PUNI OPTIMIZMA, JER UPRAVO TO JE ONO ŠTO VAŠU VEZU ČINI TOLIKO POSEBNOM U PUNOM ROMANTIKE I UŽIVANJA.


Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Merkur u uporednom horoskopu.