Aspekti planeta

Vaš Mars u aspektima uporednog horoskopa

  Astrološko tumačenje položaja Marsa iz Vašeg horoskopa u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mars osobe Test-2000-01-19 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Mars u pozitivnim aspektima sa Jupiterom

predstavlja konstruktivnu akciju.

Par sa ovim aspektom planeta bez sumnuje može realizovati baš svaku zamisao, fizička atraktivnost je na visokom nivou, čak i kod opozije, pa i kvadrata.


UZAJAMNA SNAGA I MNOŠTVO KORISNIH IDEJA.

VI I PARTNER IMATE NEVEROVATNU LAKOĆU DA REŠITE VELIKE PREPREKE NA KOJE NAIĐETE.

PRISUTNA JE ISKRENA VERA U KVALITETE I SPOSOBNOSTI ONOG DRUGOG, ŠTO DIREKTNO DAJE SNAGU I POSPEŠUJE SVAKU ZAJEDNIČKU AKCIJU.

OVO NIJE ASPEKAT KOJI SE TIČE MUŠKO-ŽENSKIH ODNOSA, NITI EMOCIJA KOJE DELIMO U NJIMA, ALI SVI ASPEKTI MARSA I JUPITERA ( UKLJUČUJUĆI KVADRAT, A NAROČITO OPOZICIJU ), GOVORE O IZUZETNOJ SEKSULANOJ USKLAĐEOSTI.

PROBLEM JE U TOME DA JE FIZIČKA ŽELJA ČESTO SAKRIVENA
ISPOD FORME PRIJATELJSTVA, ILI VISOKIH MORALNIH PRINCIPA.

MORATE PREUZETI INICIJATIVU I UNETI POLNU SPONU U OVAJ ODNOS ( ŠTO ĆE ASPEKAT IZMEĐU VENERE I MARSA ZNATNO OLAKŠATI ), KAKO BI STE U POTPUNOSTI REALIZOVLI OVU ASTROLOŠKU KOMBINACIJU.


 Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Mars u uporednom horoskopu.