Aspekti planeta

Vaš Mars u aspektima uporednog horoskopa

  Astrološko tumačenje položaja Marsa iz Vašeg horoskopa u partnerovom ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mars osobe Test-1964-02-26 u aspektima sa planetama osobe natalni_test

Mars u pozitivnim aspektima sa Jupiterom

predstavlja konstruktivnu akciju.

Par sa ovim aspektom planeta bez sumnuje može realizovati baš svaku zamisao, fizička atraktivnost je na visokom nivou, čak i kod opozije, pa i kvadrata.


UZAJAMNA SNAGA I MNOŠTVO KORISNIH IDEJA.

VI I PARTNER IMATE NEVEROVATNU LAKOĆU DA REŠITE VELIKE PREPREKE NA KOJE NAIĐETE.

PRISUTNA JE ISKRENA VERA U KVALITETE I SPOSOBNOSTI ONOG DRUGOG, ŠTO DIREKTNO DAJE SNAGU I POSPEŠUJE SVAKU ZAJEDNIČKU AKCIJU.

OVO NIJE ASPEKAT KOJI SE TIČE MUŠKO-ŽENSKIH ODNOSA, NITI EMOCIJA KOJE DELIMO U NJIMA, ALI SVI ASPEKTI MARSA I JUPITERA ( UKLJUČUJUĆI KVADRAT, A NAROČITO OPOZICIJU ), GOVORE O IZUZETNOJ SEKSULANOJ USKLAĐEOSTI.

PROBLEM JE U TOME DA JE FIZIČKA ŽELJA ČESTO SAKRIVENA
ISPOD FORME PRIJATELJSTVA, ILI VISOKIH MORALNIH PRINCIPA.

MORATE PREUZETI INICIJATIVU I UNETI POLNU SPONU U OVAJ ODNOS ( ŠTO ĆE ASPEKAT IZMEĐU VENERE I MARSA ZNATNO OLAKŠATI ), KAKO BI STE U POTPUNOSTI REALIZOVLI OVU ASTROLOŠKU KOMBINACIJU.

Mars u pozitivnim aspektima sa Saturnom

sam po sebi ovaj aspekt se ne odnosi na emotivno-seksualni deo partnerstva, ali može označavati snažan par, spreman da mnogo ulaže, i ne odustaje sve dok ne vidi rezultate koji su zacrtani.

Značajan aspekt koji paru daje potencijal da prevaziđe različite formalne teškoće, i ipak ostane zajedno

ČAK I U NAJBOLJIM ASPEKTIMA POJAVA ASPEKTA IZMEĐU OVE DVE PLANETE PARU MORA DONETI UNUTRAŠNJU TENZIJU, KONTROLU EMOCIJA, KAO I SNAŽAN KRITICIZAM (ŠTO ĆE SE LAKŠE PREVAZIĆI UZ POZITIVNE ASPEKTE ).

UKOLIKO STE VI SATURN PARTNER VAŽNO JE DA NE LOMITE EGO OSOBE DO KOJE VAM JE STALO IZ SOPSTVENIH NESIGURNOSTI, VEĆ DA POKUŠATE ISKRENO I OTVORENO DA ISKOMUNICIRATE SVOJE STRAHOVE.

POKAŽITE VIŠE TOPLINE I “LJUDSKOSTI “, JER TO ĆE ZNATNO SMEKŠATI ENERGIJU U CELOM ODNOSU.

UKOLIKO STE PARTNER MARS, POKUŠATE DA ISPOLJITE SVOJU LJUTNJU I NEGATIVNE EMOCIJE KOJE IMATE, UMESTO ŠTO SE PASIVNO POKORAVATE ( ŠTO JE APSOLUTNO PROTIVNO VAŠOJ PRIRODI ), JER JE TO JEDINI NAČIN DA STVORITE IZBALANSIRANU VEZU U KOJOJ ĆE TE ŽELETI DA OSTANETE.

POZITIVNO ŠTO DONOSI OVAJ ASPEKAT JE TRAJNOST, PA TIM I ŠANSE DA SE RADI NA POBOLJŠANJU ODNOSA.


 Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Mars u uporednom horoskopu.