Aspekti planeta

Partnerovo Sunce u aspektima uporednog horoskopa

 Astrološko tumačenje položaja Sunca iz partnerovog horoskopa u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1966-06-27

Sunce u pozitivnim aspektima sa Venerom

Sjajan aspekt!

Po snazi odmah iza konjukcije Sunce/Mesec.

Ovde pronalazimo odnos pun emocija i snage, iako mogu izgledati pomalo zaneseno i kao da ne žive u realnosti, ovi partneri imaju sjajnu perspektivu za budućnost.


BEZ SUMNJE, SJAJAN I ODLUČUJUĆI ASPEKAT KOJI SE JAVLJA U VEĆINI ODNOSA KOJI ZAVRŠAVAJU BRAKOM!!!

OVDE SE TRAŽI UJEDINJENJE LJUBAVI, TOPLINE I EMOCIJA SA FORMALNIM ŽIVOTOM, ODGOVORNOŠĆU I SPREMNOŠĆU DA BUDEMO PODRŠKA SVOM PARTNERU.

IZUZETNO JE NAGLAŠENO MEĐUSOBNO DIVLJENJE, IDEJA DA SU PARTNERI PREDODREĐENI JEDNO DRUGOME, KAKO ZBOG EMOCIJA, TAKO I ZBOG LAKOĆE KOJOM SE ODVIJAJU STVARI.

U VAŠOJ VEZI BEZ IKAKVE SUMNJE OSNOVNI POTENCIJAL SU EMOCIJE I ISTINSKO POŠTOVANJE, ŠTO ĆE DONOSITI SNAGU DA SE PREVAZIĐU PREPREKE I UVEK PRONAĐE NADA.

Sunce u pozitivnim aspektima sa Saturnom

će se retko naći među ljubavnim parovima, ali može biti od velikog značaja prilikom poslovne saradnje, jer jedna osoba može protežirati drugu; na neki način joj pomoći da dođe do bržeg ili značajnijeg uspeha.

SVAKAKO DA OVO NIJE TIPIČNA ASTROLOŠKA KOMBINACIJA KADA GOVORIMO O POTENCIJALU ZA BRAK, ALI NEMOJTE SE ZAVARAVATI!

UPRAVO OVI PLANETARNI UTICAJI, VAMA I PARTNERU DONOSE SNAGU, IZDRŽLJIVOT, SPOSOBNOST DA BUDETE PODRŠKA U PRELOMNIM ŽIVOTNIM TRENUCIMA.

BEZ SUMNJE VAM JE DATA PREDISPONIRANOST ZA DUG ODNOS, U KOME ĆE TE VI ZAUVEK OSEĆATI POTREBU DA ZAŠTITE ONOG DRUGOG, BIVAJUĆI STALNI OSLONAC I PODRŠKA.

IPAK ONO NA ČEMU BI STE MORALI DA PORADITE, JESU TOPLINA, NEŽNOST I SPONTANOST, JER UKOLIKO I NJIH UNESE U SVOJU VEZU DOBIĆETE SJAJNU HARMONIJU IZMEĐU POLETNIH EMOCIJA I RACIONALNE POŽRTVOVANOSTI.

Sunce u pozitivnim aspektima sa Neptunom

čest je aspekt među umetnicima i onima koji su ih "otkrili".

Ovo dvoje ljudi imaju velike zadatke i važnu životnu svrhu, ali ako to ne otkriju na vreme ovaj odnos može ostati samo na nivou mašte i iluzije.

NA PRVI POGLED SE JAVILA OPČINJENOST,IDEJA DA STE PRONAŠLI PRAVU OSOBU, OSTVARENJE SVIH VAŠIH SNOVA…

A ONDA JE PARTNER (SUNCE ) POKUŠAO DA TRAŽI KONKRETNE STVARI KOJE I GA MOGLE ZADRŽATI U ODNOSU, DOK JE PARTNER (NEPTUN ), POKUŠAVAO DA ODRŽI ILUZIJU, JER SE NAJBOLJE SNALAZI U NJOJ.

IDILIČNA SLIKA, SA POTREBNOM NEVEROVATNOM KOLIČINOM TRUDA ( ILI PODRŠKOM SATURNA I VENERE ), KAKO BI VAŠ ODNOS DOBIO FORMALNE OKVIRE.

NAJBOLJE ŠTO VAM SE IZ OVE VEZE MOŽE DOGODITI JESTE ISTNSKA INSPIRACIJA UMETNIKU, PODRŠKA PARTNERU DA IZŽIVI SVOJE SNOVE, NESEBIČNA LJUBAV.

OVDE ZASIGURNO NE GOVORIMO O KLASIČNOJ VEZI, ALI VIDIMO PAR KOJI JE ISPREPLETAM NA MNOGO DUBLJIM NIVOIMA OD ČISTO FIZIČKOG, NE ZABORAVITE TO !


 

Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Sunce u uporednom horoskopu.