Aspekti planeta

Partnerovo Sunce u aspektima uporednog horoskopa

 Astrološko tumačenje položaja Sunca iz partnerovog horoskopa u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-2000-01-19

Sunce konjukcija Sunce

Apsolutno uvek označava dobar potencijal za brak (naravno ukoliko su Sunca u individualnim horoskopima dobro postavljena!). Jer se u tom slučaju dva partnera svesno odlučuju da grade budućnost, unoseći mnogo energije i pozitivnih emocija u odnos.

OVA POZICIJA BEZ SUMNJE GOVORI O POZNAVANJU PARTNERA, ZAJEDNIČKIM CILJEVIMA, SPOSOBNOSTI DA PODRŽITE JEDNO DRUGO, KAO I O POTENCIJALU DA GRADITE ZAJEDNIČKE PLANOVE.

VI STE SPREMNI DA DAJETE SNAGU PARTNERU, ČAK I KADA ON POČINJE DA GUBI VERU U SEBE, PA JE OVAJ ASPEKAT IZUZETNO ZNAČAJAN LJUDIMA KOJI SU NESIGURNI, JER PARTNER PREPOZNAJE ONO NAJUZVIŠENIJE U NJIMA.

OVAJ PLANETARNI UTICAJ VAM OLAKŠAVA FORMALNE STVARI, ČINI SE KAO DA SU OKOLNOSTI IZUZETNO POVOLJNE, ALI I DALJE NE GOVORI O SRTRASNIM I JAKIM EMOCIJAMA.

SEM UKOLIKO MARS I VENERA TO NE PODRŽE, OVO JE SLIKA STABILNOG ZRELOG ODNOSA, SVAKAKO USPEŠNOG, ALI KOJI SE VIŠE BAZIRA NA RAZUMEVANJU, PODRŠCI I POŠTOVANJU, NEGO NA ČISTOJ ZALJUBLJENOSTI.

Sunce konjukcija Merkur

daje uzajamni podsticaj na kreativnost i sjajne zajedničke planove, ovo dvoje partnera mogu raditi zajedno, vrlo uspešno, a lako se može dogoditi da je mesto upoznavanja bio posao, škola i sl.

OVI ASPEKTI BEZ SUMNJE U VAM DONOSE SNAGU KOMUNIKACIJE, I INTELEKTUALNO RAZUMEVANJE KAO BAZU ODNOSA.

VEZA JE NAJPRE PROISTEKLA IZ ZAJEDNIČKIH INTRESOVANJA, POTREBE ZA ZNANJEM, INTELEKTUALNOM RAZMENOM, PA SE LAKO MOGLO DOGODITI DA JE PARTNERSKOM ODNOSU PREDHODILO PRIJATELJSTVO.

U SVAKOM SLUČAJU, OVO JE KOMBINACIJA ODLIČNIH SAGOVORNIKA, PARTNERA KOJI SE SAVRŠENO RAZUMEJU, MEĐU KOJIMA NEMA TAJNI.

KOMBINACIJA OVE 2 PLANETE LAKO U VAŠU VEZU MOŽE UNETI POTREBU ZA ZAJEDNIČKIM RADOM ( ILI BAR HOBIJEM ), I OVO BI STE U POTPUNOSTI TREBALI DA ISKORISTITE KAO POZITIVNI KVALITET KOJI ĆE UČVRSTITI ODNOS.

NAROČITI USPEH OČEKUJTE KROZ KREATIVNE POSLOVE, KAO ŠTO JE PISANJE!


 

Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Sunce u uporednom horoskopu.