Aspekti planeta

Partnerovo Sunce u aspektima uporednog horoskopa

 Astrološko tumačenje položaja Sunca iz partnerovog horoskopa u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe kafica

Sunce u pozitivnim aspektima sa Merkurom

daje uzajamni podsticaj na kreativnost i sjajne zajedničke planove, ovo dvoje partnera mogu raditi zajedno, vrlo uspešno, a lako se može dogoditi da je mesto upoznavanja bio posao, škola i sl.

OVI ASPEKTI BEZ SUMNJE U VAM DONOSE SNAGU KOMUNIKACIJE, I INTELEKTUALNO RAZUMEVANJE KAO BAZU ODNOSA.

VEZA JE NAJPRE PROISTEKLA IZ ZAJEDNIČKIH INTRESOVANJA, POTREBE ZA ZNANJEM, INTELEKTUALNOM RAZMENOM, PA SE LAKO MOGLO DOGODITI DA JE PARTNERSKOM ODNOSU PREDHODILO PRIJATELJSTVO.

U SVAKOM SLUČAJU, OVO JE KOMBINACIJA ODLIČNIH SAGOVORNIKA, PARTNERA KOJI SE SAVRŠENO RAZUMEJU, MEĐU KOJIMA NEMA TAJNI.

KOMBINACIJA OVE 2 PLANETE LAKO U VAŠU VEZU MOŽE UNETI POTREBU ZA ZAJEDNIČKIM RADOM ( ILI BAR HOBIJEM ), I OVO BI STE U POTPUNOSTI TREBALI DA ISKORISTITE KAO POZITIVNI KVALITET KOJI ĆE UČVRSTITI ODNOS.

NAROČITI USPEH OČEKUJTE KROZ KREATIVNE POSLOVE, KAO ŠTO JE PISANJE!

Sunce u pozitivnim aspektima sa Uranom

donosi neobičan splet događaja kao i čudne okolnosti i dešavanja u ovom paru.

Sa ovom kombinacijom sve opcije su otvorene, i teško je predvideti šta dolazi sledeće.

Nekonvecionalnost i lična sloboda su jedine izvesnosti među ovo dvoje ljudi.

VI MORATE BITI JEDAN OD ONIH PAROVA KOJI STALNO ŠOKIRAJU JAVNOST SVOJIM IDEJAMA, SLOBODOM KOJU PRUŽATE U ODNOSU I SPECIFIČNOM VEZANOŠĆU KOJU POKAZUJETE JEDNO PREMA DRUGOM.

TEŠKO JE BILO ŠTA PREDVIDETI, JER STE VI UVEK OTVORENI ZA NOVE IZAZOVE, PROMENE, I AVANTURE KOJE VAM OBOGAĆUJU ODNOS.

MALO JE IZVESNIH STVARI U VAŠOJ VEZI, ALI JEDNA OD NJIH SU NEMINOVNI PREKIDI, KOJI SE MOGU TICATI FIZIČKE RAZDVOJENOSTI, ALI I RASKIDANJA I PONOVNIH POČETAKA.

OVA ASTROLOŠKA KOMBINACIJA JE ČESTA KOD PAROVA KOJI SE UVEK “PRONAĐU”, BEZ OBZIRA NA TO KOLIKO JE VREMENA PROŠLO, I KOLIKO SU OKOLNOSTI PROMENJENE, VI NE MOŽETE BITI IMUNI JEDNO NA DRUGO.

DA BI ODNOS OPSTAO SLOBODA JE KLJUČNA REČ U OVOJ VEZI, JER BILO KOJA VRSTA PRITISKA AUTOMASTKI UZROKUJE PREVIRANJA, IZNENADNE ODLASKE, KAO I NEOČEKIVANE PREKIDE.


 

Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Sunce u uporednom horoskopu.