Aspekti planeta

Partnerovo Sunce u aspektima uporednog horoskopa

 Astrološko tumačenje položaja Sunca iz partnerovog horoskopa u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-1965-10-22

Sunce u pozitivnim aspektima sa Uranom

donosi neobičan splet događaja kao i čudne okolnosti i dešavanja u ovom paru.

Sa ovom kombinacijom sve opcije su otvorene, i teško je predvideti šta dolazi sledeće.

Nekonvecionalnost i lična sloboda su jedine izvesnosti među ovo dvoje ljudi.

VI MORATE BITI JEDAN OD ONIH PAROVA KOJI STALNO ŠOKIRAJU JAVNOST SVOJIM IDEJAMA, SLOBODOM KOJU PRUŽATE U ODNOSU I SPECIFIČNOM VEZANOŠĆU KOJU POKAZUJETE JEDNO PREMA DRUGOM.

TEŠKO JE BILO ŠTA PREDVIDETI, JER STE VI UVEK OTVORENI ZA NOVE IZAZOVE, PROMENE, I AVANTURE KOJE VAM OBOGAĆUJU ODNOS.

MALO JE IZVESNIH STVARI U VAŠOJ VEZI, ALI JEDNA OD NJIH SU NEMINOVNI PREKIDI, KOJI SE MOGU TICATI FIZIČKE RAZDVOJENOSTI, ALI I RASKIDANJA I PONOVNIH POČETAKA.

OVA ASTROLOŠKA KOMBINACIJA JE ČESTA KOD PAROVA KOJI SE UVEK “PRONAĐU”, BEZ OBZIRA NA TO KOLIKO JE VREMENA PROŠLO, I KOLIKO SU OKOLNOSTI PROMENJENE, VI NE MOŽETE BITI IMUNI JEDNO NA DRUGO.

DA BI ODNOS OPSTAO SLOBODA JE KLJUČNA REČ U OVOJ VEZI, JER BILO KOJA VRSTA PRITISKA AUTOMASTKI UZROKUJE PREVIRANJA, IZNENADNE ODLASKE, KAO I NEOČEKIVANE PREKIDE.

Sunce u pozitivnim aspektima sa Neptunom

čest je aspekt među umetnicima i onima koji su ih "otkrili".

Ovo dvoje ljudi imaju velike zadatke i važnu životnu svrhu, ali ako to ne otkriju na vreme ovaj odnos može ostati samo na nivou mašte i iluzije.

NA PRVI POGLED SE JAVILA OPČINJENOST,IDEJA DA STE PRONAŠLI PRAVU OSOBU, OSTVARENJE SVIH VAŠIH SNOVA…

A ONDA JE PARTNER (SUNCE ) POKUŠAO DA TRAŽI KONKRETNE STVARI KOJE I GA MOGLE ZADRŽATI U ODNOSU, DOK JE PARTNER (NEPTUN ), POKUŠAVAO DA ODRŽI ILUZIJU, JER SE NAJBOLJE SNALAZI U NJOJ.

IDILIČNA SLIKA, SA POTREBNOM NEVEROVATNOM KOLIČINOM TRUDA ( ILI PODRŠKOM SATURNA I VENERE ), KAKO BI VAŠ ODNOS DOBIO FORMALNE OKVIRE.

NAJBOLJE ŠTO VAM SE IZ OVE VEZE MOŽE DOGODITI JESTE ISTNSKA INSPIRACIJA UMETNIKU, PODRŠKA PARTNERU DA IZŽIVI SVOJE SNOVE, NESEBIČNA LJUBAV.

OVDE ZASIGURNO NE GOVORIMO O KLASIČNOJ VEZI, ALI VIDIMO PAR KOJI JE ISPREPLETAM NA MNOGO DUBLJIM NIVOIMA OD ČISTO FIZIČKOG, NE ZABORAVITE TO !


 

Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Sunce u uporednom horoskopu.