Aspekti planeta

Partnerovo Sunce u aspektima uporednog horoskopa

 Astrološko tumačenje položaja Sunca iz partnerovog horoskopa u Vašem ličnom, životnom, natalnom horoskopu -natalnoj karti i kakav potencijal za vezu daje taj položaj - tumačica horoskopa Biljana Glušac:

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce osobe natalni_test u aspektima sa planetama osobe Test-2000-09-17

Sunce u pozitivnim aspektima sa Suncem

Apsolutno uvek označava dobar potencijal za brak (naravno ukoliko su Sunca u individualnim horoskopima dobro postavljena!). Jer se u tom slučaju dva partnera svesno odlučuju da grade budućnost, unoseći mnogo energije i pozitivnih emocija u odnos.

OVA POZICIJA BEZ SUMNJE GOVORI O POZNAVANJU PARTNERA, ZAJEDNIČKIM CILJEVIMA, SPOSOBNOSTI DA PODRŽITE JEDNO DRUGO, KAO I O POTENCIJALU DA GRADITE ZAJEDNIČKE PLANOVE.

VI STE SPREMNI DA DAJETE SNAGU PARTNERU, ČAK I KADA ON POČINJE DA GUBI VERU U SEBE, PA JE OVAJ ASPEKAT IZUZETNO ZNAČAJAN LJUDIMA KOJI SU NESIGURNI, JER PARTNER PREPOZNAJE ONO NAJUZVIŠENIJE U NJIMA.

OVAJ PLANETARNI UTICAJ VAM OLAKŠAVA FORMALNE STVARI, ČINI SE KAO DA SU OKOLNOSTI IZUZETNO POVOLJNE, ALI I DALJE NE GOVORI O SRTRASNIM I JAKIM EMOCIJAMA.

SEM UKOLIKO MARS I VENERA TO NE PODRŽE, OVO JE SLIKA STABILNOG ZRELOG ODNOSA, SVAKAKO USPEŠNOG, ALI KOJI SE VIŠE BAZIRA NA RAZUMEVANJU, PODRŠCI I POŠTOVANJU, NEGO NA ČISTOJ ZALJUBLJENOSTI.

Sunce u pozitivnim aspektima sa Saturnom

će se retko naći među ljubavnim parovima, ali može biti od velikog značaja prilikom poslovne saradnje, jer jedna osoba može protežirati drugu; na neki način joj pomoći da dođe do bržeg ili značajnijeg uspeha.

SVAKAKO DA OVO NIJE TIPIČNA ASTROLOŠKA KOMBINACIJA KADA GOVORIMO O POTENCIJALU ZA BRAK, ALI NEMOJTE SE ZAVARAVATI!

UPRAVO OVI PLANETARNI UTICAJI, VAMA I PARTNERU DONOSE SNAGU, IZDRŽLJIVOT, SPOSOBNOST DA BUDETE PODRŠKA U PRELOMNIM ŽIVOTNIM TRENUCIMA.

BEZ SUMNJE VAM JE DATA PREDISPONIRANOST ZA DUG ODNOS, U KOME ĆE TE VI ZAUVEK OSEĆATI POTREBU DA ZAŠTITE ONOG DRUGOG, BIVAJUĆI STALNI OSLONAC I PODRŠKA.

IPAK ONO NA ČEMU BI STE MORALI DA PORADITE, JESU TOPLINA, NEŽNOST I SPONTANOST, JER UKOLIKO I NJIH UNESE U SVOJU VEZU DOBIĆETE SJAJNU HARMONIJU IZMEĐU POLETNIH EMOCIJA I RACIONALNE POŽRTVOVANOSTI.


 

Tema: Astrologija odnosa. Uporedni horoskop, Ljubavni horoskop. Slaganje u ljubavi, vezi, seksu, krevetu. Sinastrija u horoskopu. Potencijal za ljubavnu vezu. Aspekti planete Sunce u uporednom horoskopu.