Vrhovi kuća

3. kuća

U natalnoj karti predstavlja inteligenciju, komunikaciju, mentalni potencijal, kraća putovanja, kao i braću i sestre.

Neposredno okruženje, bliže susedstvo, gostoprimstvo, iznenadne vesti, promet, odnos prema promenama. Može da odigra značajnu ulogu u Vašem bračnom životu. Partnerova duga putovanja, religiozna uverenja, snovi. Moralni i intelektualni činioci braka.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha treće kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-3. kuća u Ribama

Muzikalni ste, intuitivni, maštoviti, obično imate uspeha u stvaralačkom pisanju, ali ukoliko imate Vodoliju ili Strelca u usponu morate se naučiti da se koncentrišete, kako ne biste imali velikih problema sa učenjem. Ako Neptun ima teške aspekte, možda ćete imati nevolja i tugovati zbog braće i sestara; možda ćete se čak i odvojiti od njih.
Ako su vam Strelac ili Jarac u usponu, izuzetno ste društeno orijentisani i volite da imate sve što i vaš sused ima. Osetljivost Ribe u kući komunikacije može pojačati vašu ljubav prema poeziji, bilo da je reč o čitanju poezije, bilo da je reč o pisanju poezije, ali to na znači da ćete biti osetljivi u načinu na koji se izražavate-u suštini, ponekad možete biti i sasvim grubi.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima