Vrhovi kuća

3. kuća

U natalnoj karti predstavlja inteligenciju, komunikaciju, mentalni potencijal, kraća putovanja, kao i braću i sestre.

Neposredno okruženje, bliže susedstvo, gostoprimstvo, iznenadne vesti, promet, odnos prema promenama. Može da odigra značajnu ulogu u Vašem bračnom životu. Partnerova duga putovanja, religiozna uverenja, snovi. Moralni i intelektualni činioci braka.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha treće kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-3. kuća u Blizancima

Blizanci su baš na svome u trećoj kući, tako da sve oblasti života koje su u vezi sa tom kućom imaju veliki značaj u vašem životu. Zainteresovani ste gotovo za sve. Možete se baviti najtežim poslovima i rešavati najteže problemei to bez ikavih teškoća.
Hitra ste uma, vešto koristite reči i u govoru i u pisanju, mudro uspevate da većinu situacija okrenete u sopstvenu korist, čini se da nikada, ni u jednoj situaciji sa kojom se suočite niste na gubitku, posebno ako Merkur ima dobre aspekte. Ako je Bik u usponu, možete imati izuzetno lep glas i biti talentovani za pevanje, ali ćete u školi sporo napredovati.
Ako vam je Ovan na Ascendentu, obično treba da se trudite da u sebi razvijete sposobnost opstajanja na jednom mestu; ništa vam dugo ne drži pažnju. Često se mnogo bavite braćom i sestrama; odgovorni ste za njih ili oni i kada odrastu žive sa vama.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima