Vrhovi kuća

3. kuća

U natalnoj karti predstavlja inteligenciju, komunikaciju, mentalni potencijal, kraća putovanja, kao i braću i sestre.

Neposredno okruženje, bliže susedstvo, gostoprimstvo, iznenadne vesti, promet, odnos prema promenama. Može da odigra značajnu ulogu u Vašem bračnom životu. Partnerova duga putovanja, religiozna uverenja, snovi. Moralni i intelektualni činioci braka.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha treće kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-3. kuća u Vagi

Volite pravdu i spremni ste da sarađujete sa ljudima oko vas, tako da obično imate dobre odnose sa svojom rodbinom. Velika raznovrsnost vaših intelektualnih interesovanja moglo bi dovesti čak do diletantizma, ukoliko ne budete mogli da se izrazite u nekom području koje zahteva određenu specijalizaciju.
Imate dara za muziku, umetnost i književnost i onda kada ste dobro motivisani možete biti prava "duša" svakog skupa, najzabavniji čovek na kakvoj sedeljci. Drugi vam se često obraćaju za savet, dobro znajući da ste u stanju da istovremeno vidite i dobre i rđave aspekte svake stvari. Lepo komunicirate sa ljudima i retko vam se dogodi da uđete u kakav spor, sem u slučaju da Venera ima loš položaj.
Ako je Lav u usponu, možete lako kombinovati svoj smisao za dramatično sa nekim umetničkim talentom ili hobijem. Ako su vam Devica ili Rak na Ascendentu, možete komunicirati na mirniji i u manjoj meri nametljiv način.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima