Vrhovi kuća

3. kuća

U natalnoj karti predstavlja inteligenciju, komunikaciju, mentalni potencijal, kraća putovanja, kao i braću i sestre.

Neposredno okruženje, bliže susedstvo, gostoprimstvo, iznenadne vesti, promet, odnos prema promenama. Može da odigra značajnu ulogu u Vašem bračnom životu. Partnerova duga putovanja, religiozna uverenja, snovi. Moralni i intelektualni činioci braka.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha treće kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-3. kuća u Lavu

Ambiciozni i preduzimljivi, a uz to i bistra uma, stalno žudite za znanjem. Volite da čitate i da budete dobro informisani. Ako su vam Blizanci u usponu, duhoviti ste, pronicljivi i umete dobro da se izražavate. Detinjstvo vam je obično srećno i aktivno; za svoju porodicu ste kao dete bili centar sveta. Ovakav položaj Lava obično imaju uspešni pisci čije Sunce se najbolje izaržava kroz komuniciranje sa drugima.
Ako vam je Bik u usponu, možete postati osoba sa čvrsto ukorenjenim navikama, tako da vas ljudi mogu videti kao nametljivog i tvrdoglavog. Ako vam je Rak u usponu, treću kuću možete koristili kao način da pobegnete od sebe samog i da tu ulogu igrate do kraja.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima