Vrhovi kuća

3. kuća

U natalnoj karti predstavlja inteligenciju, komunikaciju, mentalni potencijal, kraća putovanja, kao i braću i sestre.

Neposredno okruženje, bliže susedstvo, gostoprimstvo, iznenadne vesti, promet, odnos prema promenama. Može da odigra značajnu ulogu u Vašem bračnom životu. Partnerova duga putovanja, religiozna uverenja, snovi. Moralni i intelektualni činioci braka.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha treće kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-3. kuća u Strelcu

Sposobni ste da se prilagođavate okolnostima, sem ukoliko vam je Škorpija u usponu, a Jupiter u fiksnom znaku. Ako vam je Vaga na Ascendentu, onda imate prirodni šarm i lepe manire. Maštoviti ste, veoma talentovani za bavljenje pravnim ih nekim rukovodećim poslovima, a možete biti i dobar propovednik, ili pak verski vođa.
Ukoliko je u vašoj porodici bilo dara za pisanje, takav talenat kod vas može biti samo još više naglašen, posebno ako je Škorpija u usponu, što istovremeno svedoči i o izrazitoj oštroumnosti. Volite da putujete. Strelac na vrhu treće kuće podstiče dobre odnose sa decom, ako Jupiter ima dobre aspekte. Kada Jupiter ima teške aspekte, to često ukazuje na izvestan prekid u obrazovanju ili pak na rano odvajanje od ostalih članova porodice.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima