Vrhovi kuća

3. kuća

U natalnoj karti predstavlja inteligenciju, komunikaciju, mentalni potencijal, kraća putovanja, kao i braću i sestre.

Neposredno okruženje, bliže susedstvo, gostoprimstvo, iznenadne vesti, promet, odnos prema promenama. Može da odigra značajnu ulogu u Vašem bračnom životu. Partnerova duga putovanja, religiozna uverenja, snovi. Moralni i intelektualni činioci braka.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha treće kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-3. kuća u Biku

Ovaj položaj daruje neodoljivost. Iako možda odajete utisak da ste laka i popustljiva osoba, možete biti tvrdoglavi kao mazga ukoliko Ascendent nije u znaku Ribe i Merkur u jednom od promenljivih znakova. Imate umetničkog dara i kreativni ste, naročito ako su Vodolija ili Ribe u usponu. Tu nadarenost treba da iskoristite u oblastima kao što su pisanje ili muzika.
Izgleda da vam intuicija pomaže da razumete ljude, posebno ako je Venera u dobrom položaju. Vaše detinjstvo je bilo prijatno, a mladost sasvim mirna, bez previše promena ili selidbi osim ako Venera nije u lošem položaju.
Ako imate braću ili sestre uživate u njihovom društvu i s njima ostajete u prijateljskoj vezi. Prija vam opuštena i prijatna atmosfera i uvek se trudite da pokažete da cenite vrednost drugih ljudi.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima