Vrhovi kuća

2. kuća

Druga kuća horoskopu se odnosi na imovinu - materijalne stvari koje možemo da ostvarimo u životu kao i sve vrste fizičkih navika.

Odnos prema materijalnim vrednostima, novac, zarada, sposobnost za sticanje, sigurnosti i stabilnosti. Banka. Upravlja nasledstvom i zaostavštinom dobijenom od bračnog partnera.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha druge kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-2. kuća u Biku

Ovo je položaj prirodan za Bika, i ukoliko Venera nije u nekom teškom aspektu sve oblasti u životu koje označava druga kuća s lakoćom se odvijaju.
S Ovnom u usponu, Bik na vrhu druge kuće je upravo ono što vam treba da vas učini revnosnim i doslednim, posebno kad se radi o novcu i zaradi. Bik voli luksuz i vama je važno šta posedujete. Umete da obavite uspešnu kupovinu, jer ste dobar poslovni čovek s praktičnim smislom za materijalno.
Uz Veneru u stabilnom položaju, bićete sposobni da vodite računa o svojoj imovini, jer je vaš stav prema oblastima druge kuće razuman i praktičan.
S Ribama u usponu, može se desiti da imate idealistička stremljenja, ali ukoliko Venera nije veoma slaba u vašem horoskopu, želja za finansijskom stabilnošću će prevagnuti. Ovo isto tako može ukazati na talanat za pevanje.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima