Vrhovi kuća

2. kuća

Druga kuća horoskopu se odnosi na imovinu - materijalne stvari koje možemo da ostvarimo u životu kao i sve vrste fizičkih navika.

Odnos prema materijalnim vrednostima, novac, zarada, sposobnost za sticanje, sigurnosti i stabilnosti. Banka. Upravlja nasledstvom i zaostavštinom dobijenom od bračnog partnera.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha druge kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-2. kuća u Ribama

Ako je Jarac u usponu, imate finansijskih teškoća, sve dok se ne oslobodite čisto materijalnih stvari i ne shvatite da se sigurnost kojoj težite ne može kupiti, već mora da potekne iz vas samih, iz vaše ličnosti.
Ako imate Ribe ili Vodoliju na Ascendentu, emotivni ste kada je reč o većini oblasti iz druge kuće; pa ipak, konkretne stvari ne znače uvek toliko mnogo i možete biti čak i nesmotreni ili nemarni u pogledu onoga što posedujete. Ako je Neptun aflikovan, dobro proučite sve dokumente pre no što ih potpišete.
Možete dosta zaraditi ulaganjem u oblasti koje su u vezi sa Neptunom, film, glumu, fotografiju, muziku, naftu, brodarstvo.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima