Vrhovi kuća

2. kuća

Druga kuća horoskopu se odnosi na imovinu - materijalne stvari koje možemo da ostvarimo u životu kao i sve vrste fizičkih navika.

Odnos prema materijalnim vrednostima, novac, zarada, sposobnost za sticanje, sigurnosti i stabilnosti. Banka. Upravlja nasledstvom i zaostavštinom dobijenom od bračnog partnera.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha druge kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-2. kuća u Skorpiji

Ovde često postoje neki finansijski problemi, ali vam vaši bogati potencijali omogućuju da izvlačite pouku iz svega što je negativno i da na taj način profitirate, posebno ako je i Škorpija u usponu.
Trezveni ste, ekonomični, dobar organizator, ali ste skloni da na sebe preuzmete više zadataka nego što ih stvarno možete efikasno ostvariti, i to upravo zbog toga što neprestano osećate kako morate da se dokazujete-i sebi i drugima. Mogli biste imati uspeha u oblasti politike ili nauke.
Imate i talenat i dobar način razmišljanja za bavljenje biznisom, posebno kada je reč o velikim finansijskim transakcijama. Rado držite svoju finansijsku situaciju u tajnosti, a ako Pluton ima izazovne aspekte, možda imate previsoko mišljenje o sopstvenim vrednostima.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima