Vrhovi kuća

2. kuća

Druga kuća horoskopu se odnosi na imovinu - materijalne stvari koje možemo da ostvarimo u životu kao i sve vrste fizičkih navika.

Odnos prema materijalnim vrednostima, novac, zarada, sposobnost za sticanje, sigurnosti i stabilnosti. Banka. Upravlja nasledstvom i zaostavštinom dobijenom od bračnog partnera.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha druge kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-2. kuća u Lavu

Imate dobre mogućnosti da zaradite novac, ali isto tako možete biti i rasipnik i skloni finansijskim padovima.
Više volite da radite sami nego sa nekim drugim ili za nekog drugog, naročito ako vam je Lav u usponu. Tamo gde vam je Lav u horoskopu, to je polje na kome želite da zablistate; međulim sama želja za novcem retko može da usreći Lava.
Isto lako, često vam se dešava da uspete zahvaljujuci svom šarmu, a ne moralnim kvalitetima, i treba da tu svoju negativnu osobinu prevladate tako što ćete iskreno i objektivno proceniti sopstvene sposobnosti i talente. Ako vam je Rak u usponu, imaćete uspeha na svakom polju koje uključuje upravljanje novcem.
Ako su vam Blizanci u usponu, novac ne shvatate i suviše ozbiljno; više ste zaokupljeni intelektualnim vrednostima i ličnom slobodom, osim ako je Merkur u nekom praktičnom i zemljanom znaku, kakav je Jarac.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima