Vrhovi kuća

2. kuća

Druga kuća horoskopu se odnosi na imovinu - materijalne stvari koje možemo da ostvarimo u životu kao i sve vrste fizičkih navika.

Odnos prema materijalnim vrednostima, novac, zarada, sposobnost za sticanje, sigurnosti i stabilnosti. Banka. Upravlja nasledstvom i zaostavštinom dobijenom od bračnog partnera.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha druge kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-2. kuća u Ovnu

Ako je znak Ribe u usponu, nadarenost i unutrašnja snaga će vani biti značajni, ali s Ovnom na vrhu druge kuće može se desiti da vam nedostaje strpljenje da s uspehom vodite računa o svom imovinskom stanju i možete se naći u finansijskim neprilikama.
Imate mnogo novih i dobrih zamisli kako da zaradite novac. Ako je Mars u stabilnom znaku, naučićete da vodite budžet uspešno i sačuvate deo zarade.
Nagli ste i morate naučiti da budete konzervativni u vođenju finansija, pošto su vam materijalna dobra važna i obezbeđuju unutrašnju sigurnost dok ne budete u stanju da iskoristite svoje druge izvore, kao što pokazuje vaš horoskop.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima