Vrhovi kuća

2. kuća

Druga kuća horoskopu se odnosi na imovinu - materijalne stvari koje možemo da ostvarimo u životu kao i sve vrste fizičkih navika.

Odnos prema materijalnim vrednostima, novac, zarada, sposobnost za sticanje, sigurnosti i stabilnosti. Banka. Upravlja nasledstvom i zaostavštinom dobijenom od bračnog partnera.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha druge kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-2. kuća u Devici

Prirodno ste talentovani da upravljate novcem, pa su profesije kao posrednik, bankar, računovođa ili poreznik kao stvorene za vas. Kada utvrdite da je iskrenost najbolja politika, daleko možete dogurati na ovom polju. Možete biti skloni i manipulacijama na finansijskom planu, naročito ako Merkur ima izazovne aspekte sa Neptunom ili Jupiterom.
Ambiciozni ste, ali i oprezni; retko ćete se kockati sopstvenim novcem. Ako vam je Rak u usponu, novac i sigurnost koju on donosi su vam veoma važni. Često ćete biti uspešni u profesijama koje zahtevaju oštroumnost na finansijskom planu.
Ako vam je Lav u usponu, ljudi će se često čuditi kako jedna takva daražljiva priroda može postati sitničava kada se radi o njenom novcu.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima