Vrhovi kuća

2. kuća

Druga kuća horoskopu se odnosi na imovinu - materijalne stvari koje možemo da ostvarimo u životu kao i sve vrste fizičkih navika.

Odnos prema materijalnim vrednostima, novac, zarada, sposobnost za sticanje, sigurnosti i stabilnosti. Banka. Upravlja nasledstvom i zaostavštinom dobijenom od bračnog partnera.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha druge kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-2. kuća u Vodoliji

Ako je Jarac u usponu, možete iznenaditi ljude oko vas time što kada je reč o novcu i imovini nećete biti onoliko ozbiljni koliko to može da sugeriše vaša izražena ambicioznost. U suštini, u životu ćete verovatno imati dosta finansijskih uspona i padova i oni će na vas ostaviti dubok utisak samo ukoliko Uran ima mnogo teških aspekata; ako ih nema, vrlo ćete lako prebroditi sve prepreke i uvek spremno iznova počinjati.
Izuzetno su vam važni vaš lični sistem vrednosti i posebno vaša lična sloboda; ako su Vodolija ili Strelac u usponu, relativno rano u životu ćete utvrditi taj sistem vrednosti. Ako vam je Jarac u usponu, možda ste skloni tome da prvo uočite materijalnu stranu, i da tek kasnije shvatite kako se prava sloboda ne može naći ni u novcu ni u imovini.
Ipak, kakvi god da usponi postoje u vašem horoskopu, sigurno je da uživate u posedovanju neobičnih stvari-tako, recimo, rado skupljate stare automobile, antikni nameštaj ili retke i neobične knjige.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima