Vrhovi kuća

6. kuća

U horoskopu predstavlja rutine, navike, bolesti (obratite pažnju da ovo nije kuća zdravlja-ono je predstavljeno ascedentom), one koji su nam podređeni, naše sluge. Posao u smislu radnog mesta i opšte atmosfere. U natalnoj karti znači još i sve što označava tugu, brigu, povredu tela, apoteka, vojna obaveza. Mala stoka, ujaci, stričevi, pčele, golubovi.

Partnerovi tajni neprijatelji, suđenja i problemi vezani za brak.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha šeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-6. kuća u Jarcu

Veliki ste organizator, verovatno pravi stručnjak kada je reč o efikasnosti, posebno kada su Rak ili Devica u usponu; često radite za vladu ili kakvu drugu veliku organizaciju. Budući da ste daleko najvredniji radnik u čitavom zodijaku, potreban vam je stalni i pouzdani posao kroz koji možete postići status i ugled.
Ako je Lav u usponu, možda ćete imati hroničnih zdravstvenih problema u vezi sa kičmom, kostima ili srcem, posebno ako niste u stanju da nađete onaj posao koji vas stvarno privlači. Ako je Rak u usponu, a Saturn aflikovan, i to posebno od Venere, onda postoji mogućnost problema sa kožom.
Ako Saturn ima teške aspekte, može vam se dogoditi da se bavite kakvim dosadnim, nekreativnim i rutinskim poslom-naročito ako je Devica u usponu. Gde god se u horoskopu nađu Jarac ili Saturn, tu postoji tendencija ka prekomernoj kompenzaciji; ako ne koristimo tu energiju u radu ili pružajuci usluge drugima, ili ako ne prihvatimo odgovornost na tom životnom planu, to može pogoršati naše zdravlje.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima