Vrhovi kuća

6. kuća

U horoskopu predstavlja rutine, navike, bolesti (obratite pažnju da ovo nije kuća zdravlja-ono je predstavljeno ascedentom), one koji su nam podređeni, naše sluge. Posao u smislu radnog mesta i opšte atmosfere. U natalnoj karti znači još i sve što označava tugu, brigu, povredu tela, apoteka, vojna obaveza. Mala stoka, ujaci, stričevi, pčele, golubovi.

Partnerovi tajni neprijatelji, suđenja i problemi vezani za brak.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha šeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-6. kuća u Vodoliji

Ako vam je Devica u usponu, ponosite se time što radite vrednije i predanije nego bilo ko drugi, ali to ne mora da znači da ste dobro organizovani; u suštini, povremeno se možete osećati veoma nervozni, budući da želite da toliko mnogo toga učinite, pa vam izgleda kako dan nikada nema dovoljno sati da biste završili sve što nameravate da ostvarite.
Veoma vam je važno da se dobro pokažete na poslu, i možete biti pravi, rođeni reformator. Volite onu vrstu posla gde možete pružiti nekakvu uslugu-unesrećenima, čitavom čovečanstvu-i to ćete raditi veoma spremno, pa čak i besplatno.
Ako vaši napori nisu usmereni na posao i pružanje usluga drugima, možete biti skloni hipohondriji ili ćete na neki drugi način izrazito naglašavati svoje zdravlje i prehranu. Budući da imate prilično aktivan nervni sitem, posebno kada je Devica u usponu, bolje bi bilo da svoju energiju usmerite na pozitivnije stvari. Ukoliko je Rak u usponu, možete biti veoma zainteresovani za sve moguće recepte u vezi sa zdravom ishranom, prirodnom hranom, kao i za posao koji ima veze sa medicinom.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima