Vrhovi kuća

6. kuća

U horoskopu predstavlja rutine, navike, bolesti (obratite pažnju da ovo nije kuća zdravlja-ono je predstavljeno ascedentom), one koji su nam podređeni, naše sluge. Posao u smislu radnog mesta i opšte atmosfere. U natalnoj karti znači još i sve što označava tugu, brigu, povredu tela, apoteka, vojna obaveza. Mala stoka, ujaci, stričevi, pčele, golubovi.

Partnerovi tajni neprijatelji, suđenja i problemi vezani za brak.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha šeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-6. kuća u Ovnu

Neumoran ste veliki radnik; u stvari, rad je za vas prirodno stanje i uživate da upotrebite svoju energiju na poslu. Ipak, s vašom gotovo nadljudskom snagom, kada je posao u pitanju neumoljivi ste prema drugima, kao i prema sebi, a to se uvek ne prihvata.
Uspešniji ste ako se bavite samostalnom delatnošću, ili zauzimate neki vodeći položaj, jer ne podnosite autoritet, mešanje u vaš posao, naročito ako imate Škorpiju u usponu ili aktivnog Marsa u vašem horoskopu. Mada delujete snažno, potrebna vam je potvrda drugih i najuspešniji ste kad osećate da vas ljudi cene.
Ako ne iskoristite snagu Marsa u poslu ili na neki drugi konstruktivan način, može se dogoditi da se razbolite i patite od glavobolje, ali pošto ste po prirodi izdržljivi, brzo se oporavljate. Skloni ste visokim temperaturama kad ste bolesni.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima