Vrhovi kuća

6. kuća

U horoskopu predstavlja rutine, navike, bolesti (obratite pažnju da ovo nije kuća zdravlja-ono je predstavljeno ascedentom), one koji su nam podređeni, naše sluge. Posao u smislu radnog mesta i opšte atmosfere. U natalnoj karti znači još i sve što označava tugu, brigu, povredu tela, apoteka, vojna obaveza. Mala stoka, ujaci, stričevi, pčele, golubovi.

Partnerovi tajni neprijatelji, suđenja i problemi vezani za brak.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha šeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-6. kuća u Lavu

Svaki posao radite sa osmehom i imate sve izglede da postanete vođa u poslu kojim se bavite. Međutim, ako su vam Vodolija ili Ovan u usponu, nećete se zadovoljiti podređenim položajem. Retko ste sasvim zadovoljni svojim radom, i zbog tog nezadovoljstva možete postati razdražljivi tako da je sa vama teško raditi. Ako su vam Ribe u usponu, posao vidite kao polje na kome treba da se dokažete i spremni ste da vredno radite kako biste to postigli.
Vodite računa o svom zdravlju; skloni sle srčanim oboljenjima, a možete imati problema sa leđima, naročito ako vam je Sunce aflikovano od Saturna. Sunce, kao vladar šeste kuće, ovde nije jako i često ukazuje na smanjenu vitalnost. Važno je da se naučite da ravnomerno rasporedite svoje aktivnosti.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima