Vrhovi kuća

6. kuća

U horoskopu predstavlja rutine, navike, bolesti (obratite pažnju da ovo nije kuća zdravlja-ono je predstavljeno ascedentom), one koji su nam podređeni, naše sluge. Posao u smislu radnog mesta i opšte atmosfere. U natalnoj karti znači još i sve što označava tugu, brigu, povredu tela, apoteka, vojna obaveza. Mala stoka, ujaci, stričevi, pčele, golubovi.

Partnerovi tajni neprijatelji, suđenja i problemi vezani za brak.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha šeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-6. kuća u Raku

Obično ste veoma angažovani u poslu ili karijeri, ali vas to ne čini srećnim, ukoliko stvarno ne uživate u svom poslu, posebno ako su vam Jarac ili Vodolija u usponu. Dobro radite kao podređeni, ali imate velike ambicije na materijalnom planu koje drugi ne moraju odmah da uoče.
Ako su Ribe u usponu a Mesec u promenljivom znaku, imaćete uspeha u medicini ili dijetetici. Dobro varenje je veoma važno-aflikovani Mesec može ukazivati na čir, alergiju ili neurotično uzimanje hrane. Rak u ovom položaju često ukazje na zainteresovanost za radnička pitanja. To može značiti i sklonost ka pružanju pomoći ljudima u nevolji.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima