Vrhovi kuća

6. kuća

U horoskopu predstavlja rutine, navike, bolesti (obratite pažnju da ovo nije kuća zdravlja-ono je predstavljeno ascedentom), one koji su nam podređeni, naše sluge. Posao u smislu radnog mesta i opšte atmosfere. U natalnoj karti znači još i sve što označava tugu, brigu, povredu tela, apoteka, vojna obaveza. Mala stoka, ujaci, stričevi, pčele, golubovi.

Partnerovi tajni neprijatelji, suđenja i problemi vezani za brak.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha šeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-6. kuća u Strelcu

Ponosite se svojim poslom, ali vam je potreban izrazito aspektovan i istaknuti Mars da biste stvarno vredno radili; ako nije tako, skloni ste lenjosti, potrebno vam je mnogo sna. Volite posao koji podrazumeva mnogo kretanja-još bolje putovanja, posebno ukoliko su Blizanci ili Rak na Ascendentu. Uredni ste, ali ne volite rutinu.
Ako vam je Lav u usponu, nastojite da nađete posao koji će vam omogućiti da se razvijate i "rastete". Ako Jupiter ima teške aspekte, moglo bi vam se dogoditi da imate problema sa jetrom ili tumorima, ukoliko ne osujetite svoju sklonost ka preteranim uživanjima. Ovakav položaj Strelca ukazuje i na mogućnost problema sa kukovima, butinama, kao i išijadikusom.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima