Vrhovi kuća

6. kuća

U horoskopu predstavlja rutine, navike, bolesti (obratite pažnju da ovo nije kuća zdravlja-ono je predstavljeno ascedentom), one koji su nam podređeni, naše sluge. Posao u smislu radnog mesta i opšte atmosfere. U natalnoj karti znači još i sve što označava tugu, brigu, povredu tela, apoteka, vojna obaveza. Mala stoka, ujaci, stričevi, pčele, golubovi.

Partnerovi tajni neprijatelji, suđenja i problemi vezani za brak.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha šeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-6. kuća u Blizancima

Zahvaljujući tome što brzo i lako shvatate intelektualna pitanja i složene probleme možete imati uspeha u naučnim istraživanjima, posebno kada je Jarac u usponu. Ako su u usponu Strelac i Vodolija, privlače vas oni poslovi koji u sebi nemaju ničeg rutinskog; možda ćete imati mnogo problema na poslovnom planu.
Ako Merkur ima izazovne aspekte, ili ako je u promenljivom znaku, možda ćete imati problema zbog sopstvene nervoze i preosetljivosti, kao i zbog briga na poslu. Vaše zdravlje umnogome zavisi od vašeg mentalnog sklopa. Ne podnosite nikakav mukotrpan posao, pa ćete najbolje funkcionisati u oblasti u kojoj vam se pruža prilika za kretanje i fleksibilnost.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima