Vrhovi kuća

5. kuća

U horoskopu predstavlja decu, uživanja, zabave, sport, hobi, umetnički i sportski talenti.
U natalnoj karti
predstavlja sve one stvari koje nas istinski rasterećuju, kao i ono  što nam dolazi u vidu poklona (bilo da se radi o formalnim stvarima, ili duhovnim). Lutrija, šou-biznis, mesta zabave.
Bračna vernost i vanbračne ljubavi. Seksualna strana braka i seksualne sklonosti. Prijatelji partnera.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha pete kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-5. kuća u Ribama

U ljubavi ste dvojna ličnost, lako vas je impresionirati i pravi ste romantičar. Ako Neptun ima izazovne aspekte, vaš prekomerni idealizam može dovesti do toga da tugujete zbog onih koje volite ili zbog svoje dece. Gde god se u horoskopu nađu Ribe, tu često postoji nekakvo osećanje frustriranosti ili sindrom samožrtvovanja a ovde, u petoj kući to može značiti da nikada nemate dovoljno vremena ili novca da razvijete svoj veliki stvaralački potencijal.
Može se dogoditti da prenebregnete svoju pododicu u potrazi za zadovoljstvom, ili ćete pak previše vremena posvetiti deci, vezujući ih srebrnim nitima. Vaša deca mogu biti pravi anđeli u kući i đavoli u susedstvu ili školi, ali vam je teško da vidite taj njihov đavolski aspekt.
Ako je Neptun aflikovan, trebalo bi da izbegnete kockanje ili bilo kakve poduhvate koji bi se temeljili na špekulacijama i koji bi, na prvi pogled, obećavali brzu zaradu.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima