Vrhovi kuća

5. kuća

U horoskopu predstavlja decu, uživanja, zabave, sport, hobi, umetnički i sportski talenti.
U natalnoj karti
predstavlja sve one stvari koje nas istinski rasterećuju, kao i ono  što nam dolazi u vidu poklona (bilo da se radi o formalnim stvarima, ili duhovnim). Lutrija, šou-biznis, mesta zabave.
Bračna vernost i vanbračne ljubavi. Seksualna strana braka i seksualne sklonosti. Prijatelji partnera.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha pete kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-5. kuća u Skorpiji

Ili imate izuzetnu samokontrolu ili je uopšte nemate, a to zavisi od aspekata Marsa i Plutona. Veoma ste zainteresovani za seks, ali često pre iz radoznalosti nego iz strasti, posebno ako su Blizanci u usponu.
Možete postići izvanredne rezultate u bavljenju sportom, ali vam je isto tako stalo do svega umnog, tako da se često može dogoditi da se bavite naukom ili istraživanjima. Ako možete, volite veoma strasno i duboko. Možda imate kakav tajni ljubavni odnos i možete biti veoma ljubomorni, posebno ukoliko su Mars ili Pluton u fiksnom znaku. Ako odlučite da svoju energiju usmerite u kreativnom pravcu, možete biti pravi pokretač, čovek koji se nikada ne predaje.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima