Vrhovi kuća

5. kuća

U horoskopu predstavlja decu, uživanja, zabave, sport, hobi, umetnički i sportski talenti.
U natalnoj karti
predstavlja sve one stvari koje nas istinski rasterećuju, kao i ono  što nam dolazi u vidu poklona (bilo da se radi o formalnim stvarima, ili duhovnim). Lutrija, šou-biznis, mesta zabave.
Bračna vernost i vanbračne ljubavi. Seksualna strana braka i seksualne sklonosti. Prijatelji partnera.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha pete kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-5. kuća u Biku

Volite ljubav, zadovoljstva, plodni ste, volite decu i senzualna zadovoljstva. Vaša taktilna čula su osetljiva; dodir je vama izvor pravog uživanja. S Jarcem u usponu, položaj Venere je od velikog uticaja na vaš pristup ljubavi i ljubavnim vezama; ako je Venera u Devici ili Jarcu, nerado pokazujete svoja prava osećanja, koja su prilično čulna, iz straha da ne budete odbačeni.
Ipak, ako ste na tom polju osujećeni, doći će do snažne frustracije.
S Venerom u povoljnom položaju, izgledi za srećan ljubavni život i ostvarenje kroz decu su veliki. Ako Venera ima aspekt s Neptunom, ili ako Neptun na neki drugi način zauzima važan položaj u vašem horoskopu, možete biti kreativni, posebno u muzici. Iako uživate u lepim stvarima u životu, možete biti srećni i sa prilično jednostavnim zadovoljstvima. U duši niste kockar.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima