Vrhovi kuća

5. kuća

U horoskopu predstavlja decu, uživanja, zabave, sport, hobi, umetnički i sportski talenti.
U natalnoj karti
predstavlja sve one stvari koje nas istinski rasterećuju, kao i ono  što nam dolazi u vidu poklona (bilo da se radi o formalnim stvarima, ili duhovnim). Lutrija, šou-biznis, mesta zabave.
Bračna vernost i vanbračne ljubavi. Seksualna strana braka i seksualne sklonosti. Prijatelji partnera.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha pete kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-5. kuća u Strelcu

Ako je Lav u usponu, vaš optimistični i ambiciozni duh mogao bi dovesti do stalnog nemira ili do sulude odvažnosti; ovo često ukazuje na čoveka koji je rođeni kockar i čija sreća zavisi od toga koliko je dobar Jupiter aspektovan u horoskopu.
Međutim, vaša snažna ličnost i urođena vedrina donose vam brojne obožavaoce, a to vam prija. Imate izraženo samopoštovanje. Srećne ste ruke, darežljivi, idealista u ljubavi i često zaljubljeni u samu ljubav.
Možete imati dosta koristi od svoje dece, baš kao što možete biti uspešni u sportu ili finansijskim špekulacijama. Ako Jupiter nije dobro postavljen, onda bi upravo ta područja mogla da vam izazovu probleme. Ako je Devica na Ascendentu, bićete skromniji i mnogo je manje verovatno da ćete nesmotreno "uleteti" u ljubavne avanture; biraćete neki bezbedniji način za ispoljavanje energije u ljubavi prema deci, sportu, ručnom radu ili zanatstvu.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima