Vrhovi kuća

5. kuća

U horoskopu predstavlja decu, uživanja, zabave, sport, hobi, umetnički i sportski talenti.
U natalnoj karti
predstavlja sve one stvari koje nas istinski rasterećuju, kao i ono  što nam dolazi u vidu poklona (bilo da se radi o formalnim stvarima, ili duhovnim). Lutrija, šou-biznis, mesta zabave.
Bračna vernost i vanbračne ljubavi. Seksualna strana braka i seksualne sklonosti. Prijatelji partnera.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha pete kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-5. kuća u Jarcu

Mada u ljubavi delujete hladno, posebno ako vam je Devica u usponu, često ste izuzetno seksualni-istina, pre raskalašno nego istinski osećajno; iz straha da ne budete odbačeni navlačite masku hladnoće. Pouzdani ste ukoliko Saturn nema teške aspekte-u tom slučaju delujete kapriciozno.
Dobar ste nastavnik, mada zahtevate strogu disciplinu; po prirodi niste osoba koja daje i može se dogoditi da podignete čitav bedem kako biste druge zadržali na distanci. Osećate da morate da uložite mnogo truda kako biste nešto ostvarili i stoga ono što stvarno ostvarite smatrate nečim što ste istinski zaslužili.
Obično nemate mnogo dece, ali osećate veliku odgovornost za njih. Često su ljudi sa ovakvim položajem Jarca obdareni za muziku, posebno ukoliko su Lav ili Vaga u usponu. Niste skloni špekulacijama niti prihvatate rizike; pre bi se moglo reči da napor ulažete u ono za šta ste sigurni da će vam doneti i konkretne rezultate.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima