Vrhovi kuća

4. kuća

U horoskopu predstavlja majku u muškom, oca u ženskom horoskopu. Početak i kraj svih poznatih stvari. Domovina. Smisao. Bivanje.
U natalnoj karti znači još i porodično dobro, nepokretnu imovinu, građevine, temelj, skriveno blago, rudnike, profit od stvari iz zemlje, domaćinstvo. Javni ugled i društvene ambicije partnera.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha četvrte kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-4. kuća u Ovnu

Ako je Jarac Ascendent, pubertet je mogao biti težak period u vašem životu i možda ste bili toliko uznemireni da ste hteli da pobegnete od kuće uprkos jakoj vezi s jednim roditeljem.
Može se desiti da ste često u životu menjali mesto boravka, i to vam nije uvek prijalo. Ukoliko Mars nema veoma povoljne aspekte, skloni ste da osećate nedostatak ljubavi i nežnosti. Međutim, verovatno nije tako, ako su Strelac ili Vodolija u usponu. U svakom slučaju, osećate veliku potrebu da se razvijate, a za to nećete uvek imati sposobnosti. U kasnijim godinama imaćete sklonost da gospodarite i položaj Marsa će pokazati da li ćete u tome biti konstruktivni ili ne.
Može se dogoditi da svu snagu trošite na kuću i, ukoliko ne negujete zanimanje za druge aktivnosti, postaćete suviše zahtevni prema ukućanima. Malo je verovatno da ćete se u starosti dosadivati u usamljenosti.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima