Vrhovi kuća

4. kuća

U horoskopu predstavlja majku u muškom, oca u ženskom horoskopu. Početak i kraj svih poznatih stvari. Domovina. Smisao. Bivanje.
U natalnoj karti znači još i porodično dobro, nepokretnu imovinu, građevine, temelj, skriveno blago, rudnike, profit od stvari iz zemlje, domaćinstvo. Javni ugled i društvene ambicije partnera.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha četvrte kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-4. kuća u Skorpiji

Osećanja su vam duboka i snažna i osećate veliku potrebu da se dokažete. Ako vaši roditelji nisu bili izuzetno intuitivni, vaš pomalo buntovni stav u mladosti mogao je dovesti do nesrećnog porodičnog živola, pa samim tim i do ranog odlaska od kuće.
Ako je Lav na Ascendentu, imate snažnu potrebu da u životu uspete zahvaljujući vlastitim naporima i može se dogoditi da jednostavno odbijete pomoć drugih. Kako imate izrazitu unutrašnju snagu, istovremeno ste i odani i istrajni. Ako vam je Rak u usponu, intuitivni ste i veoma osetljivi, ali, sem u slučaju da Mesec ima sasvim neometani protok, drugi to jednostavno ne moraju uvek da vide. Kada je Škorpija u ovom položaju, često se dogodi da čovek u poznim godinama života stekne neko značajnije nasleđe.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima