Vrhovi kuća

4. kuća

U horoskopu predstavlja majku u muškom, oca u ženskom horoskopu. Početak i kraj svih poznatih stvari. Domovina. Smisao. Bivanje.
U natalnoj karti znači još i porodično dobro, nepokretnu imovinu, građevine, temelj, skriveno blago, rudnike, profit od stvari iz zemlje, domaćinstvo. Javni ugled i društvene ambicije partnera.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha četvrte kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-4. kuća u Strelcu

Osećate izraženu potrebu da vas ljudi tretiraju kao samosvojnu ličnost i, posebno ako vam je Devica u usponu, bilo bi dobro da već u ranim godinama upoznate svet književnosti i da vam se pruži prilika da se bavite umnom delatnošću.
Vaši roditelji su pokušali da vam obezbede dobro vaspitanje i obrazovanje, utemeljeno na čvrstim verskim, ideološkim ili filozofskim standardima; vi sve to, ipak, uzimate zdravo za gotovo i prihvatate kao nešto što vam u svakom slučaju pripada, ukoliko je Devica u usponu, a Jupiter promenljiv. Čak i pored toga što vam se može dogoditi da jedan deo života provedete putujuci po stranim zemljama, i dalje se veoma ponosite svojom domovinom i zavičajem, svojim porodičnim domom i onima koje volite. U nekom trenutku vašeg života, možda ćete živeti sa najbližim rođacima.
Volite da živite u najvećoj i najprostranijoj kući koju sebi finansijski možete priuštiti. U poznom životnom dobu možda ćete se zainteresovati za pravo ili religiju. Volite da se zabavljate kod kuće i izuzetno se ponosite načinom na koji ste uredili svoj dom, posebno ukoliko je Lav u usponu.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima