Vrhovi kuća

4. kuća

U horoskopu predstavlja majku u muškom, oca u ženskom horoskopu. Početak i kraj svih poznatih stvari. Domovina. Smisao. Bivanje.
U natalnoj karti znači još i porodično dobro, nepokretnu imovinu, građevine, temelj, skriveno blago, rudnike, profit od stvari iz zemlje, domaćinstvo. Javni ugled i društvene ambicije partnera.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha četvrte kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-4. kuća u Vodoliji

Vaš porodični život možda nije potpuno tipičan, ili vi možda smatrate da se vaša roditeljska kuća razlikuje od ostalih. Ako Uran ima teške aspekte, posebno u odnosu na vladara-Ascendenta, Sunce ili Mesec, roditelji su vam se možda razveli ili žive odvojeno. Može se dogoditi da osećate kako vaš porodični život nije sređen, ili zbog stalnih promena, ili neprestanih uspona i padova; usled svega toga, težićete harmoničnijem i mirnijem, spokojnijem načinu života, naročito u kasnijim godinama.
U domu koji vi osnujete želite da imate slobodu da činite sve što vam je volja što možda nije sasvim jednostavno, ukoliko vam je Vaga u usponu, ili ukoliko ste odabrali partnera tipa Ovna. Ukoliko je Saturn veoma izražen u vašem horoskopu, najsrećniji ste kada ste okruženi starijim ljudima, posebno u mladosti; ako je Uran jači od Saturna, više vas privlače boemski krugovi, naročito ako je Strelac u usponu.
Ako imate Škorpiju u usponu, navike su vam veoma uvrežene i postavljate izuzetno visoke zahteve ljudima u svom domu, onima koje volite. Pošto ste prilično nervozni i preki, morate još u ranoj mladosti naučiti kako da suzbijete tu svoju nervozu i da vešto postižete kopromise.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima