Vrhovi kuća

4. kuća

U horoskopu predstavlja majku u muškom, oca u ženskom horoskopu. Početak i kraj svih poznatih stvari. Domovina. Smisao. Bivanje.
U natalnoj karti znači još i porodično dobro, nepokretnu imovinu, građevine, temelj, skriveno blago, rudnike, profit od stvari iz zemlje, domaćinstvo. Javni ugled i društvene ambicije partnera.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha četvrte kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-4. kuća u Devici

Devica, ako u ovom položaju nema planeta, dovodi do nestabilnosti, nesigurnosti, a nekad i siromašnog detinjstva. Može da se desi da rastete sa osećanjem da su vas roditelji zapostavili ili da vas ne vole. Ako su Vam Blizanci u usponu, biće vam teško da donosite odluke.
Ako su vam Bik ili Raku usponu, postoji mogućnost da svoj život podredite porodici. Uvek ste spremni-da služite svojoj porodici, a često aktivno radite i posle penzije, jer smatrate da se tako zadržava mladalački duh. Može vam se desiti da dobar deo posla obavljate sedeći kod kuće.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima