Vrhovi kuća

4. kuća

U horoskopu predstavlja majku u muškom, oca u ženskom horoskopu. Početak i kraj svih poznatih stvari. Domovina. Smisao. Bivanje.
U natalnoj karti znači još i porodično dobro, nepokretnu imovinu, građevine, temelj, skriveno blago, rudnike, profit od stvari iz zemlje, domaćinstvo. Javni ugled i društvene ambicije partnera.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha četvrte kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-4. kuća u Blizancima

U vašem životu su porodične tradicije, odnosi sa roditeljima i kulturni koreni veoma važni činioci. Ako su vam Ribe u usponu, često se događa da ste veoma zainteresovani za porodičnu geneologiju. Možda imate dva doma, ili ste u mladosti živeli sa nekim rođakom.
Ako Merkur ima izazovne aspekte, ili ako vam je Vodolija u usponu, često ćete menjati mesto boravka i bićete veoma aktivni u poznom životnom dobu. Ovakav položaj Blizanaca često ukazuje na to da ste skloni da radite pod pseudonimom, kao i da radite kod kuće (pisac).
Vaši roditelji nalaze za shodno da vam donose mnoštvo knjiga i pružaju vam inleleklualnu stimulaciju. Ako je Ovan u usponu, uživate u raznovrsnim aspektima koje vam može pružiti aktivan porodični život.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima