Vrhovi kuća

8. kuća

U horoskopu predstavlja dubinu, stanja bliska smrti, novac drugih ljudi, pa tim i nasledstva, miraz, kredite, sve poslove vezane za banke, okultizam, magiju, seksualnost, operacije. U natalnoj karti znači još i stvari dobijene nakon razvoda, osiguranja, testament, tunel, poreze.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha osme kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-8. kuća u Vagi

Ako su vam Ribe na Ascendentu, može se dogoditi da u brak uđete samo kako biste došli do novca ili zato što očekujete neko nasleđe i da se onda gorko razočarate-ukoliko Venera nije dobro postavljena. Može se dogoditi i da vas rano razočaranje u ljubavi podstakne da sledeći put kada se zaljubite više povedete računa o tome kome poklanjate naklonost.
Trebalo bi da izbegavate preterano uživanje u alkoholu jer postoji sklonost ka problemima sa bubrezima. Veština kompromisa u finansijskim pitanjima podstiče zrelost. Ovde se Vaga često postavlja kao sudija, ukazuje na mogućnost bavljenja bankarskim poslovima ili rešavanjem problema drugih ljudi.
Ako je Ovan u usponu, možete biti izuzetno orijentisani na seks, tako da se može dogoditi da vam jedna veza ne bude dovoljna. Želite da ispitate sve mogućnosti što može dovesti do velike raznovrsnosti, ali i do malog broja zaista sadržajnih ljubavnih odnosa.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima