Vrhovi kuća

8. kuća

U horoskopu predstavlja dubinu, stanja bliska smrti, novac drugih ljudi, pa tim i nasledstva, miraz, kredite, sve poslove vezane za banke, okultizam, magiju, seksualnost, operacije. U natalnoj karti znači još i stvari dobijene nakon razvoda, osiguranja, testament, tunel, poreze.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha osme kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-8. kuća u Vodoliji

Sa Vodolijom u ovom položaju u seksu uživate kao u igri, ispitujući sve faze na unekoliko distancirani, ponekad čak i nekonvencionalan način, posebno ako imate Lava i Blizance na Ascendentu. Ako vam je Rak u usponu, vaše osnovne nesigurnosti mogu biti jače od vaše radoznalosti, tako da samo pričate o dobroj igri-ali se tu i zaustavljate!
Izuzetno ste intuitivni, čak imate i ekstrasenzorne sposobnosti ako želite da se razvijate u tom pravcu i ako to podržava i preostali deo horoskopa. Ipak, nemojte se prepuštati unapred razrađenim shemama! Možete biti i veoma lakoverni, naročito onda kada Uran ima izazovne aspekte. Privlači vas sve što je okultno, bez obzira na to koji je znak u usponu, i volite da se bavite nekonvencionalnim stvarima-nekonvencionalnim po mišljenju drugih, a ne po vašem mišljenju.
Ako su Uran i Saturn u brojnim izazovnim aspektima, možete biti lako skloni depresiji, posebno onda kada je Rak u usponu. Ako se u usponu Blizanci, možda ćete imati teškoća u upravljanju tuđim novcem ili resursima; naučite prvo da sredite sopstvene račune. Koji god da je znak u usponu, Vodolija u ovom položaju dovodi do toga da veoma slobodno mislite kada je reč o smrti.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima