Vrhovi kuća

8. kuća

U horoskopu predstavlja dubinu, stanja bliska smrti, novac drugih ljudi, pa tim i nasledstva, miraz, kredite, sve poslove vezane za banke, okultizam, magiju, seksualnost, operacije. U natalnoj karti znači još i stvari dobijene nakon razvoda, osiguranja, testament, tunel, poreze.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha osme kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-8. kuća u Ribama

Ako je Rak u usponu, veoma ste osetljivi i onog trenutaka kada razvijate saosećanje kadri ste da veoma pozitivno usmeravate svoju intuitivnu moć". Trebalo bi da naučite da radite sa drugima i da drugima pomažete, posebno ako vam je Lav u usponu, ili vam se lako može dogoditi da na kraju zaključite kao se sve na osnovu rđavog iskustva brzo nauči.
Ponekad može doći i do kakve prevare kada je reč o imovini partnera. Izuzetno ste osetljivi na sve kritike u pogledu vaših seksualnih sposobnosti. Ako Neptun ima teške aspekte, onda morate biti veoma oprezni kada je reč o korišćenju anestetika ili droga, i uvek se potrudite da čujete još nekog lekara kada vam onaj prvi preporuči hirurški zahvat. Ako su vam Rak ili Devica u usponu, seks vam mora biti veoma važan, ili će pak biti samo dopuna onome što smatrate mnogo značajnijim - dubokom i sadržajnom odnosu.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima