Vrhovi kuća

8. kuća

U horoskopu predstavlja dubinu, stanja bliska smrti, novac drugih ljudi, pa tim i nasledstva, miraz, kredite, sve poslove vezane za banke, okultizam, magiju, seksualnost, operacije. U natalnoj karti znači još i stvari dobijene nakon razvoda, osiguranja, testament, tunel, poreze.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha osme kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-8. kuća u Biku

Ako je Vaga u usponu, Venera je takođe vladar Bika na vrhu osme kuće; Venera će uneti znatne promene svojim položajem i aspektima. Ako Venera ima povoljan položaj, imaćete koristi od vašeg partnera, ali ćete i vi njemu/njoj pomoći. Imate poverenja u svoje sposobnosti kad nepovoljne okolnosti treba da okrenete u svoju korist. Na seksualnom planu ne bi trebalo da imate problema. Ako je Venera u nepovoljnom položaju, skloni ste sebičnosti.
Čuvajte se da ne budete suviše srebroljubivi. Sa Škorpijom u usponu neke osobine ćete iskoristiti za dublja proučavanja okultnih pojava ili ćete imati sposobnost regeneracije, ali s Devicom ili Vagom u usponu opređelidete se za određenije i konkretnije oblasti. Treba da znate da su ljudi na koje se oslanjate pouzdani i korisni.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima