Vrhovi kuća

8. kuća

U horoskopu predstavlja dubinu, stanja bliska smrti, novac drugih ljudi, pa tim i nasledstva, miraz, kredite, sve poslove vezane za banke, okultizam, magiju, seksualnost, operacije. U natalnoj karti znači još i stvari dobijene nakon razvoda, osiguranja, testament, tunel, poreze.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha osme kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-8. kuća u Skorpiji

Ovo je prirodni položaj Škorpije, pa se onda i sva pitanja vezana za osmu kuću doživljavaju kao nešto što je isto toliko prirodno. Volite život, ali možete i objektivno da prihvatite smrt.
Ako je Ovan u usponu, možda imate kompleks inferiornosti, tako da ćete, da biste se dokazali, prihvatiti sve moguće rizike i na taj način se izložiti opasnosti kakve nesreće. Ako su vam Ribe ili Bik u usponu, to ukazuje na tendenciju da se dokažete kroz seks, na prilično raskalašan i posesivan način. Dobro se snalazite kada je reč o novcu, znate njegovu vrednost i onda možete postići uspeha u bankarstvu, knjigovodstvu, računovodstvu ili nečem sličnom.
Ponekad ovakav položaj Škorpije može ukazivati na morbidnu preokupiranost smrću, ako Mars ili Pluton imaju teške aspekte i ako niste našli dovoljno puteva za izražavanje svoje kreativne energije. Obično stojite čvrsto na zemji i izbegavate neke nedokuèive ili neshvatljive stvari, ukoliko Ribe nisu u usponu i ukoliko Neptun nije jak u horoskopu.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima