Vrhovi kuća

11. kuća

U horoskopu - Nada, planovi, entuzijazam, naš potencijal da sanjamo velike snove, kao i kapacitet da se izborimo za lični sistem vrednosti.
Humanost i spremnost da se borimo zarad nje. Prijatelji, ali i svi oni sa čijom ideologijom se slažemo. Mrežni marketing. Nevladine organizacije, humanitarne aktivnosti. Partnerova deca, zadovoljstva, ljubavne afere. Okolnosti kojima mi ne upravljamo.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha jedanaeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-11. kuća u Jarcu

Nemate mnogo prijatelja jer niste skloni upoznavanju sa ljudima, sasvim vam je dovoljno samo nekoliko bliskih ljudi. Čini se da u vašem životu važnu ulogu imaju stariji ljudi i možda imate veoma čvrste veze sa bakom i dedom. Ako su vam Vodolija ili Ovan u usponu, obično ostvarujete svoje ciljeve, jer ste više nego spremni da za to uložite mnogo truda.
Ako Saturn nije u dobrom položaju, Jarac na vrhu jedanaeste kuće može dovesti do toga da budete veoma sumnjičavi prema drugim ljudima i da niste spremni da se uključite ni u kakve zajedničke poduhvate. Ako su Ribe u usponu, možda osećate da uvek dajete mnogo više nego što zauzvrat dobijate; usled toga radije ostajete stvarno sami, nego što ćete sebi dozvoliti da budete usamljeni u masi.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima