Vrhovi kuća

11. kuća

U horoskopu - Nada, planovi, entuzijazam, naš potencijal da sanjamo velike snove, kao i kapacitet da se izborimo za lični sistem vrednosti.
Humanost i spremnost da se borimo zarad nje. Prijatelji, ali i svi oni sa čijom ideologijom se slažemo. Mrežni marketing. Nevladine organizacije, humanitarne aktivnosti. Partnerova deca, zadovoljstva, ljubavne afere. Okolnosti kojima mi ne upravljamo.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha jedanaeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-11. kuća u Blizancima

Dobri javni i privatni odnosi pomažu vam da se penjete stepenicama uspeha. Šarmantni ste i prijateljski nastrojeni, imate dobar smisao za humor i umete da se smejete na sopstveni račun. Ako su vam Rak ili Lav u usponu, skloni ste druženju sa mladim ljudima, jer uvek na neki način ostajete dete.
Pošto retko dolazite u sukob sa drugima, obično vas okružuju brojni prijalelji i poznanici. Ako Merkur ima teške aspekte, možete biti žrtva nazovi-prijatelja i često ćete se osećati usamljeni u mnoštvu.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima