Vrhovi kuća

11. kuća

U horoskopu - Nada, planovi, entuzijazam, naš potencijal da sanjamo velike snove, kao i kapacitet da se izborimo za lični sistem vrednosti.
Humanost i spremnost da se borimo zarad nje. Prijatelji, ali i svi oni sa čijom ideologijom se slažemo. Mrežni marketing. Nevladine organizacije, humanitarne aktivnosti. Partnerova deca, zadovoljstva, ljubavne afere. Okolnosti kojima mi ne upravljamo.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha jedanaeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-11. kuća u Devici

U osnovi ste stidljivi i izbegavate velike grupe ljudi, ali ste saosećajni, puni razumevanja i uvek spremni da pomognete ljudima u nevolji. Prema tome, dobro bi bilo da se bavite nekim humanitarnim zanimanjem. Ranjivi ste i trebalo bi da se čuvate da ne budete žrtva nekog nazovi-prijatelja.
Ako je Strelac u usponu a Merkur i Jupiter u međusobnom aspektu, volite životinje i mogli biste biti dobar veterinar, odgajivač ili dreser. Ako je Škorpija u usponu, volite da predvodite na neki samo vama svojstven način, što može podrazumevati i grupni rad. Vaga u usponu ukazuje na to da najbolje radite u neposrednom kontaktu sa poslovnim partnerom bilo da je reč o prijatelju, bilo da je reč o bavljenju kakvim organizacionim poslom.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima