Vrhovi kuća

11. kuća

U horoskopu - Nada, planovi, entuzijazam, naš potencijal da sanjamo velike snove, kao i kapacitet da se izborimo za lični sistem vrednosti.
Humanost i spremnost da se borimo zarad nje. Prijatelji, ali i svi oni sa čijom ideologijom se slažemo. Mrežni marketing. Nevladine organizacije, humanitarne aktivnosti. Partnerova deca, zadovoljstva, ljubavne afere. Okolnosti kojima mi ne upravljamo.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha jedanaeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-11. kuća u Skorpiji

Morate se naučiti većoj tolerantnosti i morate se uzdržavati od toga da prosuđujete svoje prijatelje. Vaša inicijativa i samouverenost impresioniraju druge ljude, ali to vaše prirodno liderstvo može biti kratkog veka, zbog odsustva takta, posebno ako su vam Strelac ili Vodolija u usponu. Možete biti prilično veliki fatalista.
Ako vam je Jarac u usponu a Merkur ima izazovne aspekte, onda morate prevazići svoj pesimizam. Dobro bi bilo da proučite životnu filozofiju Dejla Karnegija, budući da vam nije nimalo lako da steknete prijatelje niti da stvarno utičete na ljude. Ipak, onog trenutka kada malom broju odabranih postanete prijatelj, vi ste pravi prijatelj koji će dati sve od sebe-čak i više no što može-samo kako bi sačuvao to prijateljstvo.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima