Vrhovi kuća

11. kuća

U horoskopu - Nada, planovi, entuzijazam, naš potencijal da sanjamo velike snove, kao i kapacitet da se izborimo za lični sistem vrednosti.
Humanost i spremnost da se borimo zarad nje. Prijatelji, ali i svi oni sa čijom ideologijom se slažemo. Mrežni marketing. Nevladine organizacije, humanitarne aktivnosti. Partnerova deca, zadovoljstva, ljubavne afere. Okolnosti kojima mi ne upravljamo.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha jedanaeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-11. kuća u Strelcu

Vaša izuzetna inteligencija obično vam omogućuje da se prema životu odnosite sasvim neposredno i čak i bezlično. Možete biti vođa humanitarnih pokreta, ali se užasavate svega što bi moglo da ugrozi vaš lični život, posebno ukoliko je Vodolija u usponu. Vaša prijateljstva su dugotrajna, prijatelji su vam odani, ostajete bliski čak i uprkos velikim geografskim udaljenostima, upravo zato što im postavljate veoma malo zahteva.
Ako Jupiter ima izazovne aspekte, moglo bi se dogoditi da drugi ljudi pokušaju da iskoriste vašu dobrotu, a ako je Neptun na neki način angažovan u tim aspektima, lako bi se moglo dogoditi da vas nazovi-prijatelji ostave na cedilu. Poznati ste po tome što se nesebično dajete, posebno ako su Ribe u usponu. Međutim, ako vam je Jarac u usponu, može se dogoditi da nastojite da ostvarite više ciljeva u isti mah, i da onda povremeno u te svrhe koristite ili čak i zloupotrebite svoje prijatelje.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima