Vrhovi kuća

11. kuća

U horoskopu - Nada, planovi, entuzijazam, naš potencijal da sanjamo velike snove, kao i kapacitet da se izborimo za lični sistem vrednosti.
Humanost i spremnost da se borimo zarad nje. Prijatelji, ali i svi oni sa čijom ideologijom se slažemo. Mrežni marketing. Nevladine organizacije, humanitarne aktivnosti. Partnerova deca, zadovoljstva, ljubavne afere. Okolnosti kojima mi ne upravljamo.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha jedanaeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-11. kuća u Biku

Veoma dobro kombinujete poslovne i društvene odnose; ako, međutim, imate Raka u usponu, skloni ste da se preterano materinski odnosite prema prijateljima i da budete previše posesivni u odnosu na njih. Zbog svoje urođene nesigurnosti previše se "lepite" za druge i time ih na kraju oterate od sebe.
Ako vam je Lav u usponu, osećate duboku potrebu da uvek i u svemu budete prvi. Imate velike ambicije. Želite da blistate i među prijateljima i kao član neke grupe. Međutim, ako su vam Blizanci u usponu, snovi i očekivanja su vam racionalniji. Ako je Venera promenljiva, dobar ste organizator i sposobni da u posao koji podrazumeva neku grupnu aktivnost uložite mnogo truda.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima