Vrhovi kuća

11. kuća

U horoskopu - Nada, planovi, entuzijazam, naš potencijal da sanjamo velike snove, kao i kapacitet da se izborimo za lični sistem vrednosti.
Humanost i spremnost da se borimo zarad nje. Prijatelji, ali i svi oni sa čijom ideologijom se slažemo. Mrežni marketing. Nevladine organizacije, humanitarne aktivnosti. Partnerova deca, zadovoljstva, ljubavne afere. Okolnosti kojima mi ne upravljamo.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha jedanaeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-11. kuća u Raku

Ako su vam Lav ili Vaga u usponu, onda ste društveno aktivni, u veoma dobrim odnosima sa porodicom i izuzetno ste privrženi svojoj deci. Ako vam je Devica u usponu, veoma ste svesni novca i svega što je materijalno.
Dobro predosećate, imate uticajne prijatelje, više volite intimne i prijateljske skupove nego neke velike prijeme. Izrazito ste materinski nastrojeni i spremni da pomažete drugima. Prijatelji često žive zajedno sa vama. Izuzetno ste dobar i prijatan domaćin.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima