Vrhovi kuća

12. kuća

U horoskopu predstavlja podsvest, sve što je skriveno, ono što ne vidimo, što nas često može mučiti, ali sa čim imamo problem da se suočimo. Tajni neprijatelji. Izolovana mesta, bolnice, zatvori, manastiri. Asketizam, povlacenje, prosvetljenje, psihološko zdravlje. Izajstvo, usamljenost. Daleko inostranstvo, ostrvo, špijunaža, gubici. U tumačenju natalne karte ima ulogu u lošim događajima, siromaštvu. Bludnice. Partnerove bolesti, prilike koje mogu pokvariti bračni sklad.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha dvanaeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-12. kuća u Skorpiji

Ovakav položaj Škorpije može predstavljati neku vrstu svetionika koj ukazuje na put ka nesvesnom, ili pak može označavati potpunu destruktivnost, izbor pripada vama. Može se činiti da imate tajne neprijatelje, ali ste u većini slučajeva vi svoj sopstveni najgori neprijatelj, jer niste sposobni da se suočite sa samim sobom, naročito ako je Skorpija u usponu. Morate naučiti da se obnavljate, ali to možete postići samo zahvaljujući sopstvenim naporima.
Ako je Strelac u usponu, izgleda da uvek odaberete da budete sluga ili paćenik, i morate uložiti veoma mnogo truda kako biste iskorenili svoju sklonost ka zlovolji; ipak, onog trenutka kada sebe duboko sagledate i kada prihvatite sami sebe, vaša unutrašnja snaga postaje bezgranična.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima