Vrhovi kuća

12. kuća

U horoskopu predstavlja podsvest, sve što je skriveno, ono što ne vidimo, što nas često može mučiti, ali sa čim imamo problem da se suočimo. Tajni neprijatelji. Izolovana mesta, bolnice, zatvori, manastiri. Asketizam, povlacenje, prosvetljenje, psihološko zdravlje. Izajstvo, usamljenost. Daleko inostranstvo, ostrvo, špijunaža, gubici. U tumačenju natalne karte ima ulogu u lošim događajima, siromaštvu. Bludnice. Partnerove bolesti, prilike koje mogu pokvariti bračni sklad.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha dvanaeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-12. kuća u Ribama

Ovo je prirodna kuća Riba, pa bi to, samim tim, značilo da dobro izlazite na kraj sa svim pitanjima karakterističnim za dvanaestu kuću, ukoliko Neptun nema rđave aspekte u vašem horoskopu. Ako su vam Bik i Ribe u usponu, imate snažan osećaj za službu i uvek ste spremni da pomognete ljudima u nevolji.
U vašem životu može biti dosta usamljenosti i razočaranosti, jer tako često potcenjujete ili pogrešno shvatate druge, sem u slučaju da je Neptun dobro postavljen; isto tako, taško vam je da pošteno sagledate sebe samog. Povremeno vam je potrebno da budete sami da biste napunili baterije. Ipak, morate se čuvati od tog preteranog skrivanja od drugih ljudi, ili od igranja uloge žrtve.
Ako vam je Ovan na Ascendentu, delujete veoma silovito, kao da na taj način prikrivate svoju osetljivost i ranjivost-ono što stvarno podsvesno i duboko u sebi osećate. Ako je vladar Ascendenta postavljen u dvanaestoj kući, moći ćete sebe samog da sagledate mnogo objektivnije i možete imati dosta koristi od razgovora sa psihologom i prihvatanjem njegovih saveta.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima