Vrhovi kuća

12. kuća

U horoskopu predstavlja podsvest, sve što je skriveno, ono što ne vidimo, što nas često može mučiti, ali sa čim imamo problem da se suočimo. Tajni neprijatelji. Izolovana mesta, bolnice, zatvori, manastiri. Asketizam, povlacenje, prosvetljenje, psihološko zdravlje. Izajstvo, usamljenost. Daleko inostranstvo, ostrvo, špijunaža, gubici. U tumačenju natalne karte ima ulogu u lošim događajima, siromaštvu. Bludnice. Partnerove bolesti, prilike koje mogu pokvariti bračni sklad.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha dvanaeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-12. kuća u Blizancima

Ovakav položaj veoma je pogodan za samoizražavanje. Često ste skloni morbidnome ili naglim promenama raspoloženja, posebno ako su vam Blizanci ili Rak u usponu.
Više delujete instinktivno, polazeći od podsvesti, a ne polazeći od razuma; ako vam je Rak u usponu možete imati ekstrasenzorne sposobnosti i bilo bi dobro da taj dar razvijate.
Vaša intuicija može biti dobra i za bavljenje psihologijom ili psihijatrijom.
Teško vam je da učite mehanički, ali već i samo slušajući stvarno upijate znanje. Kada je Merkur aflikovan, možete imati sukoba sa zakonom ili problema u razvoju unutrašnjeg osećanja sigurnosti. Možete bili naivni i lakoverni.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima