Vrhovi kuća

12. kuća

U horoskopu predstavlja podsvest, sve što je skriveno, ono što ne vidimo, što nas često može mučiti, ali sa čim imamo problem da se suočimo. Tajni neprijatelji. Izolovana mesta, bolnice, zatvori, manastiri. Asketizam, povlacenje, prosvetljenje, psihološko zdravlje. Izajstvo, usamljenost. Daleko inostranstvo, ostrvo, špijunaža, gubici. U tumačenju natalne karte ima ulogu u lošim događajima, siromaštvu. Bludnice. Partnerove bolesti, prilike koje mogu pokvariti bračni sklad.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha dvanaeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-12. kuća u Vodoliji

Uran je poznat kao "planeta koja budi", pa stoga kada se Vodolija nađe na vrhu kuće podsvesnog uma vaše unutrašnje buđenje postaje važnije od bilo čega drugog. Uran je transcendentalna planeta i većina ljudi ne reaguje na njegov daleki i prilično apstraktni uticaj, sve od kasnijeg životnog doba; stoga možete osećati nekakav unutrašnji nemir koji niste u stanju da objasnite, sve negde do svoje dvadeset devete godine, kada dođe do prvog povratka Saturna.
Ovo se posebno može primeniti ukoliko lmate Ovna u usponu. Ako vam je Vodolija u usponu, izrazito ste netrpeljivi prema svim vrstama ograničenja, ali kako ste navikli na uranska osećanja naučili ste da izlazite na kraj sa sopstvenim emocijama-ovo ne važi u slučaju da Uran ima izuzetno izazovne aspekte u horoskopu. Ako su vam Ribe u usponu, intuicija vam je vrlo dobro razvijena, saosećajni ste prema potlačenima i ljudima u nevolji. Ova kombinacija Vodolija-Ribe omogućuje da bivate najsrećniji onda kada pružate neku vrstu usluge ili kada radite za dobrobit unesrećenih; isto tako, zahvaljujući toj kombinaciji ste čovek sa izraženom privatnošću, neko ko svetu uvek pokazuje bolje lice i prikriva svoju pravu prirodu. Ovo je dobar položaj za glumce.
Ako su ostali položaji u horoskopu slabi, može se javiti tendencija da se od životnih teškoća beži u alkohol ili droge.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima