Vrhovi kuća

12. kuća

U horoskopu predstavlja podsvest, sve što je skriveno, ono što ne vidimo, što nas često može mučiti, ali sa čim imamo problem da se suočimo. Tajni neprijatelji. Izolovana mesta, bolnice, zatvori, manastiri. Asketizam, povlacenje, prosvetljenje, psihološko zdravlje. Izajstvo, usamljenost. Daleko inostranstvo, ostrvo, špijunaža, gubici. U tumačenju natalne karte ima ulogu u lošim događajima, siromaštvu. Bludnice. Partnerove bolesti, prilike koje mogu pokvariti bračni sklad.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha dvanaeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-12. kuća u Jarcu

Ovakav položaj Jarca, posebno onda kada je Jarac istovremeno i na Ascendentu, ukazuje na to da treba da prevaziđete urođenu sebičnost. Ako ne budete u stanju da naučite da drugima pružate usluge i budete im od pomoći, može vam se dogoditi da budete veoma tužni-na šta ukazuje i mesto Saturna u horoskopu, Ovde postoji sklonost ka artritisu.
Isto tako, postoji i sklonost ka nekoj vrsti negativne kristalizacije stavova, jer preterani značaj pridajete egu i prestižu. Stoga je veoma važno da steknete istinsku skromnost. Volite da radite sami i obično se bavite nekim usamljeničkim hobijem. Ipak, ako je Vodolija u usponu, ovakav položaj Jarca može doneti solidnost i unutrašnju snagu koji su izuzetno potrebni ako želite da iskoristite ono najbolje od Vodolije a da pri tom ne postanete ekscentričan čovek niti rasipnik — neko ko bi danas mogao biti u usponu da bi već sutra uz tresak pao.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima