Vrhovi kuća

12. kuća

U horoskopu predstavlja podsvest, sve što je skriveno, ono što ne vidimo, što nas često može mučiti, ali sa čim imamo problem da se suočimo. Tajni neprijatelji. Izolovana mesta, bolnice, zatvori, manastiri. Asketizam, povlacenje, prosvetljenje, psihološko zdravlje. Izajstvo, usamljenost. Daleko inostranstvo, ostrvo, špijunaža, gubici. U tumačenju natalne karte ima ulogu u lošim događajima, siromaštvu. Bludnice. Partnerove bolesti, prilike koje mogu pokvariti bračni sklad.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha dvanaeste kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-12. kuća u Lavu

Ovakav položaj često imaju glumci, jer oni koriste uloge da sakriju svoje pravo ja. Međutim, osobe kod kojih je Lav na vrhu dvanaeste kuće mogu biti podložni depresijama ili imati moćne neprijatelje. Najviše uspeha ćete postići na poljima koja se odvijaju daleko od očiju javnosti-istraživanje, istorija, film, arheologija i slično.
Ako vam je Devica u usponu, vi ste obično onaj moćni čovek u senci, ali možete doživeti velika razočaranja zbog dece, ljubavi, kocke ili špekulacija na berzi. Sreća će vam biti zagarantovana sve dok budete spremni da dopustite da vaša energija sija kroz druge. Ako su Vam Lav ili Vaga u usponu, može vam se desiti da protraćite svoj talenat, naročito ako vam je Sunce slabo.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima