Vrhovi kuća

1. kuća - AC - Ascedent

u horoskopu je početna tačka svakog horoskopa-natalne karte.
U astronomskom smislu predstavlja najistočniju tačku na horizontu za trenutak rođenja (događaja).
u horoskopu
predstavlja fizičko telo, navike, fizički izgled, karakter, kako se predstavljamo drugima.

Prva kuća u horoskopu označava bogatstvo, koje stičete zahvaljujući Vašoj ličnoj marljivosti.

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo tumačenje položaja vrha prve kuće u znaku zodijaka (horoskopa) za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


-1. kuća u Vodoliji

Delujete veoma samouvereno, a naročito kada postanete zreli odišete atmosferom: "Ako vam se dopadam, baš lepo — ako vam se ne dopadam nema problema". Međutim, vi to zapravo ne mislite. Samo uživate da budete drugačiji, čak se ponosite svojim individualizmom, ali vam je isto onoliko koliko i drugima važno da se ljudima dopadate.
Ako Uran u vašem horoskopu ima naglašeni položaj, možete biti i buntovni — ali uvek s razlogom. Reč je o vašem razlogu! Imate veoma ukorenjene navike-sem u slučaju da je Uran u promenljivom znaku.
Imate dovoljno lične privlačnosi da privučete druge ljude, i oni će često prihvatiti čak i onakvo vaše ponašanje kakvo drugim ljudima ne bi tolerisali. Ako je Saturn veoma jak u vašem horoskopu, onda se možda čvrsto držite nekih tradicija; ako je Uran jači od Saturna, učinićete sve što možete ne biste li nekako promenili status quo. Važno je da se svakog dana bavite nekim fizičkim vežbama; skloni ste, naime, sporoj cirkulaciji.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima