Vladari kuća

Vladar Ascedenta - 1. kuće u kući i znaku

Prva kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti predstavlja Vaš početak na ovom svetu, vaše fizičko telo. Vladar 1. kuće u horoskopu (i takođe Ascedenta) pokazuje mesto gde bi ste želeli da budete.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 1.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Da podsetimo: Podznak je - Ascedent se nalazi u znaku : Strelac

Vladar Ascedenta je Jupiter

Vladar Ascedenta u 1. kući

Pošto prva kuća govori o vašem izgledu, držanju, osoba koja ima vladara u Ascendentu veoma je samoživa, egoistična i povremeno samoljubiva, u zavisnosti, naravno, od aspekata ove planete.
Vaš izgled je važan i obraćate pažnju na doterivanje, kako se oblačite i kako izgledate. Vaše vlastite želje i ideje su vam glavne, i to je vrlo često prisutno u stavu "prvo ja". Vi obično sebi stvarate uslove, dobre ili loše, i ako se energija koristi pravilno, vi ćete imati dug život u prijatnim životnim uslovima. Možda ste imali relativno srećno detinjstvo i dobre odnose sa vašom porodicom. Ako, s druge strane, ne koristite aspekte povoljno, moraćete da prevaziđete neke probleme u ponašanju pre nego što postignete sreću i zadovoljstvo.

Jupiter u Jarcu

preduzimljivost
Časni ste, puritanskog duha i štedljivi u svemu.
Ambiciozni ste i potrebna vam je karijera koja obezbeđuje dovoljno finansijskih sredstava za bezbedan život. Konzervativni ste; možete imati uspeha u privatnom biznisu, ali i u radu za neku veliku organizaciju.
Strpljivi ste i posvećeni poslu, pa samim tim možete zaraditi bogatstvo, ali se može dogoditi da štedite na sitnicama, a da rasipate kada je o nekim krupnim stvarima reč. Gnušate se traćenja i rasipanja. Postavljate visoke moralne standarde. Imate velikog uspeha u kupoprodaji zemljišta.
Ako se negativno koristi, ovakav položaj Jupitera može vas učiniti preteranim dogmatom, žrtvom, čovekom koji se veoma jadno oseća.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima