Vladari kuća

Vladar Ascedenta - 1. kuće u kući i znaku

Prva kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti predstavlja Vaš početak na ovom svetu, vaše fizičko telo. Vladar 1. kuće u horoskopu (i takođe Ascedenta) pokazuje mesto gde bi ste želeli da budete.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 1.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Da podsetimo: Podznak je - Ascedent se nalazi u znaku : Bik

Vladar Ascedenta je Venera

Vladar Ascedenta u 9. kući

Sanjar snova koji se mogu ostvariti, to ste vi, posebno ako se energija pravilno usmeri. Kao rođeni filozof i romantičar, život prihvatate vedro s njegove srećne, optimističke strane, puni nade. Deveta kuća je kuća aspiracije i to je ključ za razumevanje vaše ličnosti. Vi ste svesni da možete ostvariti čemu god težite i samo vas izazovni aspekti mogu sprečiti da ispunite za vas značajne, uzvišene ciljeve.
Putovanja i pravne stvari mogu odigrati veliku ulogu u vašem životu, a ishod se mora proceniti prema planeti koja je u pitanju, njenom znaku i aspektima.

Venera u Jarcu

posvećenost
U suštini ste nesigurni, pa onda, u želji da kompenzujete ovo osećanje neadekvatnosti, težite statusu ili materijalnim dobrima.
Naizgled hladni i proračunati u svom pristupu braku i partnerskim vezama, vi, zapravo, samo pokušavate da se zaštitite, jer strahujete od toga da budete odbačeni. Veoma vam je teško da pokažete nežnost koju stvarno osećate.
Ponosni ste i rezervisani u svom javnom ponašanju, možete delovati čak i snobovski, ali postižete uspeh.
Često potiskujete svoje emocije i seksualnost, ali ste u dubini duše izuzetno senzualni, čak i pohotni.
Spori ste u razvijanju romantičnih odnosa; možete odabrati bilo znatno starijeg ili zrelog partnera, ili pak daleko mlađeg partnera za koga ćete se osećati odgovornim. Kada nekome ipak pođe za rukom da probije laj vaš veliki štit rezervisanosti, odani ste i posvećeni.
S obzirom da imate potencijal za rukovođenje, možete imati uspeha na poslovnom planu.
Ako imate izazovne aspekte, možete biti isuviše zaokupljeni materijalnim ostvarenjima i suviše distancirani i hladni na emotivnom planu.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima