Vladari kuća

Vladar Ascedenta - 1. kuće u kući i znaku

Prva kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti predstavlja Vaš početak na ovom svetu, vaše fizičko telo. Vladar 1. kuće u horoskopu (i takođe Ascedenta) pokazuje mesto gde bi ste želeli da budete.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 1.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Da podsetimo: Podznak je - Ascedent se nalazi u znaku : Ribe

Vladar Ascedenta je Neptun

Vladar Ascedenta u 10. kući

Vi ćete retko ostati neprimećeni. Ako se ne budete bavili politikom, onda ćete sigurno postati glumac, zabavljač ili ćete biti na nikom vodećem položaju. Volite kada vas primećuju i osećate urođenu potrebu za priznanjima. Ova nagonska potreba može prouzrokovati skandal ako je planeta u nezgodnom aspektu.
Vi ste obično osoba koja preuzima vođstvo i odgovornost i kada jednom naučite da dobro vladate sobom, drugi će se obraćati vama radi rešenja svojih problema. Sa ovim položajem, moguće je da će jedan od roditelja imati veoma važan uticaj u vašem životu.

Neptun u Strelcu

propovedruštvo
Neptun je bio u Strelcu od 1970. do 1984.
Strelac je znak otvorenosti, iskrenosti i idealizma; Neptun će u ovom položaju sasvim sigurno otkriti mnoge dotad skrivene stvari, kao što je, recimo, afera Votergejt, ili pak slični skandali u Engleskoj, Franeuskoj i Nemačkoj (Brantova afera). Nisu nimalo iznenađujuća ni otkrića korupcionaških afera u poslovanju velikih korporacija u svetu.
Na početku 19. veka Napoleon je proteran u izgnanstvo, otkriveni su elektromagnetski talasi i teorija matematicke progresije.
Osobe sa ovakvim položajem osećaju potrebu za višim religijskim ili filozofskim vrednostima. Možete israživati sve umne potencijale, revidirati postojeće zakone i tragati za dubljim značenjem života. Imate nove ideje o obrazovanju; interesuju vas strane kulture i odgovara vam koncepcija jedne univerzalne religije.
Aflikovani Neptun može dovesti do besciljnog lutanja, nemogućnosti prosuđivanja, nepoverenja u druge i verovanja u lažne proroke.

Suvladar Ascedenta je Jupiter

Vladar Ascedenta u 8. kući

Vaš interes je usredsređen na sve stvari osme kuće i u zavisnosti od toga koja planeta vlada Ascendentom, možete biti dobri u matematici ili zarađivanju novca. Mogu vas privlačiti seks ili okultno. Ima mnogo lekara sa ovim položajem.
Često posedujete veliku harizmu, seksepilni ste; možete se istaći u oblasti finansija, računovodstvu, bankarstvu ili knjigovodstvu. Možete pokazati uzdržljivost, poštenje i oštroumnost karakterističnu za Škorpiona, bez obzira u kojem je znaku vaše Sunce ili Ascendent.
Nedokučivi i rezervisani, vi ste zajedljivog duha ako to podržavaju drugi aspekti u vašem horoskopu. Nema sumnje da vas privlači ozbiljna strana života.

Jupiter u Skorpiji

istrajnost
Aktivni ste, imate veliku veru u sopstvene sposobnosti i volite da na drugima oprobavate snagu svoje volje.
Dopada vam se luksuzan život i verovatno ćete zarađivati sasvim dovoljno da biste ga osigurali. Hrabri ste i odani, životu pristupate sa velikim razumevanjem i zainteresovani ste za sve što je mistično i okultno.
Beskompromisni ste u pogledu svojih snažno izraženih uverenja i merila. Pronicljivi ste u prosuđivanju.
Imate naglašene isceliteljske sposobnosti. Privlače vas arheologija, muzika, medicina, sve što je u vezi sa porezima i osiguranjem.
Ako imate izazovne aspekte, morali biste da naučite da kontrolišete svoju sklonost mahinacijama, mogućnost rđavih ulaganja, a možda i gubitak nasleđa.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima