Vladari kuća

Vladar Ascedenta - 1. kuće u kući i znaku

Prva kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti predstavlja Vaš početak na ovom svetu, vaše fizičko telo. Vladar 1. kuće u horoskopu (i takođe Ascedenta) pokazuje mesto gde bi ste želeli da budete.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 1.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Da podsetimo: Podznak je - Ascedent se nalazi u znaku : Rak

Vladar Ascedenta je Mesec

Vladar Ascedenta u 12. kući

Donekle povučeni i plašljivi kao mladi, sa godinama naučite da se oslanjate na svoju unutrašnju snagu. Ovakav raspored je uglavnom povezan sa karijerom u šoubiznisu ili pozivom pisca, detektiva, ambasadora ili stručnjaka za odnose sa javnošću, pošto ste u stanju da utičete na druge iako niste u prvom planu.
Niste baš mnogo naivni i znate kada nešto da prećutite i tako ostavite utisak velike mudrosti. Ne plašite se da budete sami i, u stvari, uživate kada sami sebi pravite društvo. Ako su aspekti loši, morate biti pažljivi da, kada se povučete od sveta, ne zaboravite da mu se vratite.

Mesec u Raku

emocionaina privrženost
Materinski, saosećajni ali ponekad pokroviteljski, vi naivno verujete svojim osećanjima, ali ste oprezni kada je reč o stvarima koje su van domašaja vaše kontrole.
Čulni utisci su vam veoma precizni, ali ne delujete često u skladu sa njima. Um vam je meditativan, a reakcije spore i neizvesne. Osetljivi ste na spoljne uticaje, primate negativne vibracije od drugih; to vas može učiniti neraspoloženim i nesrećnim ukoliko ta osećanja prodru i u vaše lične odnose. Krijete istinska osećanja i snažne emocije, i to pod neprobojnim oklopom.
Imate urođenu smirenu toplinu i pasivni ste, pa zbog toga naročito volite dom i porodicu; to je ono glavno čemu ste privrženi. Težite nežnoj, mirnoj, romantičnoj ljubavi, a ne burnim strastima. Ovakav položaj Meseca obećava veoma duboku i snažnu vezu sa majkom. Ako se pupčana vrpca ne preseče na vreme, taj odnos može postati problematičan.
Veoma ste intuitivni i preterano osetljivi na spoljne uticaje. I svesno i nesvesno osećate okolnosti i često imate ekstrasenzorne sposobnosti. Drugi lako mogu da vam se nametnu, a kada se to dogodi osećate duboko nezadovoljstvo samim sobom.
Volite svoj dom i uvek vam je potrebno ognjište kome ćete se vratiti, pa ipak često putujete i menjate mnogo toga u svom životu. Vaša priroda, sklona domu, porodici i negovanju drugih, često dovodi do toga da se rado brinete za druge ljude i da istinski razumete njihova osećanja.
Mesec u Raku je ekonomican i oprezan kada je reč o imovini i novcu. Smeta vam kada vidite da se stvari razbacuju i novac uludo troši. Umetnička ste duša, kreativni i dramatični, imate prirodnu sklonost za muziku, poeziju i glumu. Ljubav prema domu i porodici može se izraziti i u istinskom rodoljublju.
U horoskopu muškarca ovakav položaj Meseca može ukazivati na unekoliko preteranu emocionalnu osetljivost. Kad traga za partnerkom, privlače ga žene koje su više žene-majke nego žene-ljubavnice. Žena sa Mesecom u Raku biva lako povređena i nastoji da dominira situacijom u kući.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima