Vladari kuća

Vladar Ascedenta - 1. kuće u kući i znaku

Prva kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti predstavlja Vaš početak na ovom svetu, vaše fizičko telo. Vladar 1. kuće u horoskopu (i takođe Ascedenta) pokazuje mesto gde bi ste želeli da budete.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 1.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Da podsetimo: Podznak je - Ascedent se nalazi u znaku : Vaga

Vladar Ascedenta je Venera

Vladar Ascedenta u 8. kući

Vaš interes je usredsređen na sve stvari osme kuće i u zavisnosti od toga koja planeta vlada Ascendentom, možete biti dobri u matematici ili zarađivanju novca. Mogu vas privlačiti seks ili okultno. Ima mnogo lekara sa ovim položajem.
Često posedujete veliku harizmu, seksepilni ste; možete se istaći u oblasti finansija, računovodstvu, bankarstvu ili knjigovodstvu. Možete pokazati uzdržljivost, poštenje i oštroumnost karakterističnu za Škorpiona, bez obzira u kojem je znaku vaše Sunce ili Ascendent.
Nedokučivi i rezervisani, vi ste zajedljivog duha ako to podržavaju drugi aspekti u vašem horoskopu. Nema sumnje da vas privlači ozbiljna strana života.

Venera u Blizancima

kapricioznost
Darežljivi ste, prijateljski nastrojeni i nepristrasni. Potrebno vam je mnogo slobode.
Volite da vaš partner bude naglašeno intelektualan i da, ako je moguće, ima razvijen smisao za humor. Volite da lutate svetom, veoma ste pismeni, čak imate i pesničkog dara.
Nedostaje vam istrajnost u najvecem delu onoga u čemu se angažujete. Možda ćete više puta stupiti u brak. Kada je reč o ljubavnim vezama, možete biti izuzetno površni, posebno ako u horoskopu nemate fiksne planete.
Imate lepe manire, u dobrim ste odnosima sa potomcima i susedima i imate izraženi osećaj za porodicu. Emocije su vam u većoj meri izražene na intelektualnom nego na osećajnom nivou.
Skloni ste promenama i raznovrsnosti. Po prirodi ste radoznali i želite da oprobate skoro sve od onoga što život može da pruži.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima