Vladari kuća

Vladar Ascedenta - 1. kuće u kući i znaku

Prva kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti predstavlja Vaš početak na ovom svetu, vaše fizičko telo. Vladar 1. kuće u horoskopu (i takođe Ascedenta) pokazuje mesto gde bi ste želeli da budete.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 1.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Da podsetimo: Podznak je - Ascedent se nalazi u znaku : Vaga

Vladar Ascedenta je Venera

Vladar Ascedenta u 9. kući

Sanjar snova koji se mogu ostvariti, to ste vi, posebno ako se energija pravilno usmeri. Kao rođeni filozof i romantičar, život prihvatate vedro s njegove srećne, optimističke strane, puni nade. Deveta kuća je kuća aspiracije i to je ključ za razumevanje vaše ličnosti. Vi ste svesni da možete ostvariti čemu god težite i samo vas izazovni aspekti mogu sprečiti da ispunite za vas značajne, uzvišene ciljeve.
Putovanja i pravne stvari mogu odigrati veliku ulogu u vašem životu, a ishod se mora proceniti prema planeti koja je u pitanju, njenom znaku i aspektima.

Venera u Raku

senzitivnost
Idealista ste i pesnik po prirodi, uživate u lepim životnim stvarima.
Možete biti skloni prekomernim uživanjima, ali ste retko rasipnik. Senzitivni ste i lako vas je povrediti, ali to pokušavate da prikrijete neprestanom zauzetošću ili se pak pretvarate da vam do svega toga nije naročito stalo. Stalo vam je do doma i uživate da se brinete za njega. Ako nemate dom za koji biste se mogli brinuti, onda ćete voditi brigu o čitavom svetu.
Važne su vam finansijska i porodična sigurnost. Nežni ste, saosećajni, volite da budete na usluzi drugima i imate nekakav tihi šarm. Kada je Venera u ovakvom položaju, vaše reakcije su instiktivne i emocionalne; u odnosima sa partnerom više ste majčinski nego ljubavnički tip. Volite da vam partner bude izrazito sklon ispoljavanju osećanja.
Ako imate teške aspekte, biće prenaglašena vaša sklonost ka sentimentalnosti; "lepite se" za one koje volite ili se može dogoditi da se partner koga ste odabrali ne dopada vašim roditeljima.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima