Vladari kuća

Vladar Ascedenta - 1. kuće u kući i znaku

Prva kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti predstavlja Vaš početak na ovom svetu, vaše fizičko telo. Vladar 1. kuće u horoskopu (i takođe Ascedenta) pokazuje mesto gde bi ste želeli da budete.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 1.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Da podsetimo: Podznak je - Ascedent se nalazi u znaku : Ribe

Vladar Ascedenta je Neptun

Vladar Ascedenta u 11. kući

Možete biti prilično preduzimljivi, čak neustrašivi, i ako vaš vladar ima loše aspekte, možda ćete nalaziti zadovoljstvo u nekom veoma opasnom poslu. Možda ćete biti žrtva okolnosti koje su vas dovele u veliku opasnost. Ovakva konstelacija uslovljava potrebu da se nauči kako da se pronicljivo razmišlja u poslovima s drugima, jer vam može biti važno da znate šta drugi misle.
Prijatelji su značajni za razumevanje vas samih; biće mudro ako ih pažljivo birate. Često se ovakav raspored vezuje za iskrene filantrope koji rade u velikim organizacijama za pomoć drugima i služe kao uzor.

Neptun u Jarcu

vezanost za zemlju
Neptun je bio u Jarcu od 1984. do 1998. U prethodnom periodu rođena je Monroova doktrina, organizovane su pobune robova, izgrađene su železnice. Tada su otkriveni visoka peć, Brajeva azbuka, cement, šibiće, žetelica i traktor.
Rođeni sa Neptunom u Jarcu pod velikim su uticajem roditelja, tradicionalni, konvencionalni i marljivi. Imaju duboko osećanje odgovornosti i samodiscipline i pokušavaju da sva svoja stvaralačka osećanja primene u praktične i konkretne svrhe.
Kada su snage Neptuna moćnije od snaga Jarca, duhovna i pesnička mašta postaje organski deo svakodnevnog života.

Suvladar Ascedenta je Jupiter

Vladar Ascedenta u 12. kući

Donekle povučeni i plašljivi kao mladi, sa godinama naučite da se oslanjate na svoju unutrašnju snagu. Ovakav raspored je uglavnom povezan sa karijerom u šoubiznisu ili pozivom pisca, detektiva, ambasadora ili stručnjaka za odnose sa javnošću, pošto ste u stanju da utičete na druge iako niste u prvom planu.
Niste baš mnogo naivni i znate kada nešto da prećutite i tako ostavite utisak velike mudrosti. Ne plašite se da budete sami i, u stvari, uživate kada sami sebi pravite društvo. Ako su aspekti loši, morate biti pažljivi da, kada se povučete od sveta, ne zaboravite da mu se vratite.

Jupiter u Ribama

maštovitost
Ljubazni ste, smireni, prijateljski nastrojeni i nepretenciozni.
Po prirodi ste naklonjeni drugima i spremni da provodite vreme u pružanju pomoći ostalim ljudima. Zbog svoje saosećajne prirode i zbog toga što vaše ponašanje uliva sigurnost, veoma ste popularni. Borite se za gubitnike a povremeno ste čak i preterano saosećajni.
Možete biti dobar lekar, negovateljica ili veterinar. Niste amibiciozni u klasičnom smislu te reči i povremeno vam je potrebno da se izolujete.
Ukoliko postoje aflikcije, ovakav položaj može dovesti do preterane požrtvovanosti, prenaglašene emocinalnosti i izbegavanja odgovornosti; to čak može dovesti do društvenog parazitizma.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima