Vladari kuća

Vladar Ascedenta - 1. kuće u kući i znaku

Prva kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti predstavlja Vaš početak na ovom svetu, vaše fizičko telo. Vladar 1. kuće u horoskopu (i takođe Ascedenta) pokazuje mesto gde bi ste želeli da budete.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 1.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Da podsetimo: Podznak je - Ascedent se nalazi u znaku : Vaga

Vladar Ascedenta je Venera

Vladar Ascedenta u 7. kući

Vi ste osoba kojoj je potrebno poštovanje i potvrda drugih da biste se mogli osećati kompletnim. Ako energija nije iskorišćena pravilno, možete biti skloni svađi i izražavanju mišljenja suprotnog od važećeg, i teški za saradnju. Ali ako ovu planetu integrišete u horoskop pravilno, vi ste tip dobrog prodavca, posrednik ili osoba za kontakte s javnošću. Vi volite ljude i oni vam iskreno uzvraćaju ljubav.
Vrlo retko ste viđeni sami. Vi želite društvo i imate potrebu za partnerom i, ako tome pomažu i ostali elementi vašeg horoskopa, ovo je dobra indikacija za rani brak. Vi se osećate nepotpunim bez partnera. Sa težim aspektima, možda ćete se plašiti stalnih razočarenja i možda će vam više odgovarati da ne ulazite u brak.

Venera u Biku

istrajnost
Odani ste i stabilni, imate veoma izraženo čulo dodira.
Volite luksuz i uživate u izuzetno elegantnom okruženju, a imate i urođeni smisao za vrednost materijalnih stvari. Mada ste senzualni, tu svoju senzualnost izražavate na pasivan način; puštate da vam se stvari dešavaju.
Sigurno je da ćete privlačiti pažnju suprotnog pola, s obzirom na to da ste šarmantni, da lepo izgledate i da, po svoj prilici, imate izuzetno prijatan glas
Imate dobar kontakt sa prirodom, volite cveće i baštovanstvo; imate uspeha u svakoj oblasti umetnosti. Konvencionalni ste, društveni i duboko emotivni. Kad god se osetite nesigurnim, postajete ljubomorni i posesivni.
Ako imate teške aspekte, možda ste previše tvrdoglavi, a možda ćete i kasno stupiti u brak.
Pošto volite dobro da pojedete, možete imati problema sa telesnom težinom.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima