Vladari kuća

Vladar 2. kuće u kući

Druga kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti predstavlja "moje", vaše mišljenje o svojoj ličnosti. Kada iskoristite Vaše sposobnosti na dobar način, bićete slobodni da budete ono što jeste.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 2.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 2. kuće u 7. kući

Vašu sposobnost da zaradite novac možda će uvećati ili omesti vaš bračni drug. Publika može igrati važnu ulogu kada je u pitanju vaša sposobnost da zaradite, i zato prodaja može biti područje u kojem ćete izraziti svoje sposobnosti na dobar način.
Vaše osećanje sopstvene vrednosti je u velikoj zavisnosti od odnosa s vašim prijateljem ili bračnim drugom. Kad budete naučili da učvrstite intimnu vezu sa partnerom ili da razumete potrebe drugih, vi ćete bolje razumeti svoje potrebe za sigurnošću i otkrićete sopstvene vrednosti i prednosti. Način na koji zarađujete za život može biti spojen sa pravom kao što su ugovori ili sporazumi.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima