Vladari kuća

Vladar 2. kuće u kući

Druga kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti predstavlja "moje", vaše mišljenje o svojoj ličnosti. Kada iskoristite Vaše sposobnosti na dobar način, bićete slobodni da budete ono što jeste.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 2.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 2. kuće u 7. kući

Vašu sposobnost da zaradite novac možda će uvećati ili omesti vaš bračni drug. Publika može igrati važnu ulogu kada je u pitanju vaša sposobnost da zaradite, i zato prodaja može biti područje u kojem ćete izraziti svoje sposobnosti na dobar način.
Vaše osećanje sopstvene vrednosti je u velikoj zavisnosti od odnosa s vašim prijateljem ili bračnim drugom. Kad budete naučili da učvrstite intimnu vezu sa partnerom ili da razumete potrebe drugih, vi ćete bolje razumeti svoje potrebe za sigurnošću i otkrićete sopstvene vrednosti i prednosti. Način na koji zarađujete za život može biti spojen sa pravom kao što su ugovori ili sporazumi.

Suvladar 2. kuće u 8. kući

Vaš prihod možete ostvariti u oblastima kao što su: bankarstvo, posredruštvo, osiguranje ili politika — sve oblasti u kojima prodajete imovinu drugih ili gde je vama potrebna podrška da biste ostvarili ciljeve u vezi s vašom sigurnošu.
Seks, takođe, može biti roba koju prodajte da biste se izdržavali, ili može postati važan činilac u sticanju sigurnosti ili hvatanju u koštac sa sopstvenim vrednostima. Možda ćete naslediti novac, naročito ako je u pitanju vladar planeta Venera ili Jupiter, ali ako vladar ima više disharmoničnih aspekata, neko nasledstvo će možda biti osporeno. Možda ćete otkriti da se vaš osećaj vrednosti menja ako iskoristite vladara vaše osme kuće za sopstveni preobražaj pre nego za sticanje materijalnih dobara.
Vaše sposobnosti biće slobodnije a prednost ćete dati drugim stvarima u zivotu kada budete shvatili život u odnosu na smrt i spoznali vrednost samostalnosti u odnosu na prepuštanje partneru da brine o vama.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima