Vladari kuća

Vladar 2. kuće u kući

Druga kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti predstavlja "moje", vaše mišljenje o svojoj ličnosti. Kada iskoristite Vaše sposobnosti na dobar način, bićete slobodni da budete ono što jeste.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 2.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 2. kuće u 11. kući

Vaše vrednosti često su tesno povezane s vrednostima vaših prijatelja i zaviše od vašeg uspeha ili neuspeha u odnosima s drugima. Za vaš osećaj sopstvene vrednosti veoma je važno koliko vas drugi vole.
Vaš prihod možda će se ostvariti posredstvom vaših prijatelja i poznanika ili u privatnom poslu koji ste sami osnovali. Sve dok vam ne budu jasne vaše nade i želje, teško ćete shvatiti vaše unutrašnje sposobnosti ili način kako da ih iskoristite.

Suvladar 2. kuće u 10. kući

Uspeh na poslu, nalaženje sopstvenog identiteta i upoznavanje potreba svoga ega predstavljaju najvažnije stvari u cilju utvrđivanja vašeg sistema vrednosti.
Bez određenog osećaja uspešnosti vi ćete se teško probijati i sumnjaćete u sopstvenu vrednost. U sticanju prihoda možda će vam pomoći jedan od vaših roditelja; češće je to otac.
Možda ćete zarađivati u nekoj vladinoj službi i možda ćete ostvariti prihod radeći svoj posao ili u svojoj profesiji; status koji na taj način postignete usloviće da se osećate slobodnim ili ne.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima