Vladari kuća

Vladar 3. kuće u kući

Treća kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti se smatra kućom komunikacije, dalje označava okolinu, rodbinu. Ukazuje na školovanje u ranom uzrastu i osnovno obrazovanje.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 3.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 3. kuće u 6. kući

Ako niste pažljivi, možete dosaditi drugima pričajuci o vašem poslu, dijeti ili navikama. Posao vam je važan, i ako obuhvata neku vrstu komunikacija, vi ste obično vrlo srećni. Ponekad ovaj položaj ukazuje na mogućnost da radite sa ili za brata ili sestru.
Na poslu ćete raditi sa automobilima. Poslovi koji zahtevaju putovanje, kao što su raznošenje pošte ili akviziterstvo, mogu vas privući jer omogućavaju da budete pokretni. Sa vrlo izazovnim aspektima ili pogrešno iskorišeenom energijom, možete narušiti zdravlje, ili se možda baviti malo ovim, malo onim i nikada nećete naći zadovoljstvo kojem težite.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima