Vladari kuća

Vladar 3. kuće u kući

Treća kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti se smatra kućom komunikacije, dalje označava okolinu, rodbinu. Ukazuje na školovanje u ranom uzrastu i osnovno obrazovanje.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 3.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 3. kuće u 9. kući

Vaša mašta ne poznaje granice i spremni ste da prihvatite nove ideje i utiske, u stanju ste da često ostvarite svoje snove. Ovo je još jedna potvrda vaše sposobnosti za pisanje, posebno fantastike.
Putovanja pobuđuju vaša interesovanja, kao i filozofija i religija, i s velikom lakoćom govorite o ovim stvarima. Učenje stranih jezika neće vam predstavljati nikakvu teškoću. Možda će doći do rastanka sa bliskim rođakom, naročito zato što vam teško pada da se duže vreme vežete za jedno mesto. Religija je verovatno odigrala važnu ulogu u vašem ranom obrazovanju. Neodgovarajuće korišćenje vaše energije može izazvati lenjost, sprečiti ispunjenje vaših ideja i snova.

Suvladar 3. kuće u 1. kući

Vi ste osoba koja mora izraziti svoje mišljenje, stavove i ideje. Ako Sunce, Merkur ili Mesec vladaju vrhom treće kuće i ako je to dobro uklopljeno u horoskopu, vi nikada niste u nedoumici koju reč da upotrebite. Ako je vladar Uran, vi ćete izražavati vaše ideje i mišljenje na način koji je karakterističan samo za vas.
Ponekad ovaj položaj može označavati ogovaranje i brbljivost, naročito ako je vladar u kvadratu sa planetom u trećoj kući. Često se vaš razgovor odnosi na lokalnu politiku, rođake ili poznanike i retko ćete se zbuniti u svom izražavanju. S druge strane, možete biti osoba koja voli putovanja ili posao koji može obaviti rukama. Iznad svega, vama je potrebno i vi ćete naći priliku da pričate o sebi.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima