Vladari kuća

Vladar 7. kuće u kući

Sedma kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti je kuća vaših odnosa sa drugima (bračnim i poslovnim partnerima, advokatima koje ste angažovali). Kuća javnosti, javnih neprijatelja. Pokazuje ono što vi tražite u drugima, osobine koje su Vam potrebne da bi ste dopunili jake i slabe strane svoje ličnosti.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 7.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 7. kuće u 12. kući

Bez obzira koliko vam je brak uspešan, uvek vam treba izvesno vreme i prostor samo za vas. Ukoliko planeta ima disharmonične aspekte, možda će uvek postojati doza sumnje ili podozrenja u vezi sa ponašanjem i potrebama partnera.
Jednom, kada naučite da rešite ove probleme u svojoj glavi, možete ostvariti vezu u kojoj će vam ljubav biti uzvraćena; ali, ako se prepustite sumnji, ona može upropaštiti tu vezu. Vi ste obično osoba koja podržava svoga partnera, snaga iza prestola, poverljiva osoba od koje vaš saputnik zavisi.
Nekoliko poznatih žena političara služe kao dobri primeri.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima