Vladari kuća

Vladar 7. kuće u kući

Sedma kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti je kuća vaših odnosa sa drugima (bračnim i poslovnim partnerima, advokatima koje ste angažovali). Kuća javnosti, javnih neprijatelja. Pokazuje ono što vi tražite u drugima, osobine koje su Vam potrebne da bi ste dopunili jake i slabe strane svoje ličnosti.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 7.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 7. kuće u 8. kući

Ovakav položaj u horoskopu često imaju političari, što pokazuje da će drugi podržati vaše ideje i ciljeve finansijski i moralno. Od vašeg partnera očekujete pomoć i finansijsku podršku, a da li je dobijate ili ne procenjuje se po aspektima prema planeti o kojoj se radi. Nekada je vaš brak zasnovan uglavnom na dobrim seksualnim odnosima i vi i vaš partner imate veoma malo zajedničkog u drugim stvarima. Čini se da ovaj položaj daje snažnu seksualnu privlačnost javnim ličnostima.
Ovaj položaj takođe pruža sposobnost za rukovanje tuđim novcem; možete da radite kao neki finansijski rukovodilac i skoro uvek ste taj koji rukovodi porodičnim budžetom.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima