Vladari kuća

Vladar 7. kuće u kući

Sedma kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti je kuća vaših odnosa sa drugima (bračnim i poslovnim partnerima, advokatima koje ste angažovali). Kuća javnosti, javnih neprijatelja. Pokazuje ono što vi tražite u drugima, osobine koje su Vam potrebne da bi ste dopunili jake i slabe strane svoje ličnosti.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 7.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 7. kuće u 5. kući

Mnogi zaista romantični ljudi imaju ovu poziciju. Sa vladarem kuće braka u romantičnoj, kreativnoj, idealističkoj petoj kući, obično se venčava iz ljubavi — iako vam brak može doneti probleme.
Na drugom nivou, vaša kreativna energija (peta kuća) može vam doneti uspeh kod publike (sedma kuća) ili možete pokazati kreativnost zajedno sa svojim partnerom na poslu ili na umetničkom planu.

Suvladar 7. kuće u 6. kući

Često upoznate životnog saputnika kroz ili na poslu. Ili se prvo venčate — a onda zajedno krenete u posao. Ovo može da bude pozicija nekog ko uživa da radi zajedno sa jednim ili više ljudi, ili da radi kao psiholog ili pravnik. Sa aspektima koji su teži, ovaj položaj planeta može da pokazuje da vas privlači osoba sa zdravstvenim problemima, fizičke ili psihičke prirode, čime dobijate priliku da pomažete i da budete od koristi.
Vaš stav prema vezama sa drugima može da bude i "samo posao — bez druženja" posebno ako je umešan Saturn.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima