Vladari kuća

Vladar 7. kuće u kući

Sedma kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti je kuća vaših odnosa sa drugima (bračnim i poslovnim partnerima, advokatima koje ste angažovali). Kuća javnosti, javnih neprijatelja. Pokazuje ono što vi tražite u drugima, osobine koje su Vam potrebne da bi ste dopunili jake i slabe strane svoje ličnosti.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 7.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 7. kuće u 11. kući

Najvažnija stvar koju očekujete od partnera jeste prijateljstvo; vi ste osoba koja daje i uzima jer osećate potrebu da budete ono što jeste u odnosima sa drugom osobom. Može vas privući neko ko ima decu o kojoj se možete brinuti.
Ovo je često pozicija osobe koja u posao ulazi sa prijateljem. Sa različitim aspektima, ona može da pokazuje da ste usamljenik koji ne oseća potrebu da se veže brakom. Osećate se sasvim nezavisnim. Suprotna njemu je osoba koja je imala nekoliko brakova i koja se oseća nekompletnom bez partnera.
"Želja da se ljubav dobije" jedanaeste kuća nikad nije potpuno zadovoljena.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima