Vladari kuća

Vladar 7. kuće u kući

Sedma kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti je kuća vaših odnosa sa drugima (bračnim i poslovnim partnerima, advokatima koje ste angažovali). Kuća javnosti, javnih neprijatelja. Pokazuje ono što vi tražite u drugima, osobine koje su Vam potrebne da bi ste dopunili jake i slabe strane svoje ličnosti.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 7.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 7. kuće u 7. kući

Dajući sve od sebe, vi se snažno identifikujete sa partnerom i tražite trajne veze koje imaju smisla. Ali, ako ne koristite planetarnu energiju najpravilnije, može se desiti da letite od partnera do partnera, zadovoljavajući se više brojem nego kvalitetom. Ovaj položaj kao da ukazuje na potrebu za laskanjem i dobijanjem javne podrške. Često vas, kao vodu, dovodi u centar interesovanja javnosti.
Ukoliko je vladar sedme kuće Sunce, Uran ili Plnton, skloni ste traženju jakog i dominantnog partnera, "osobe koja preuzima odgovornost", a ako su aspekti ove planete disharmonični, nikada neće biti kraj vašem međusobnom nadmetanju. Ukoliko ovom kućom vlada Mesec, Neptun i Venera, vas više privlači potčinjavajući tip osobe, ona sa kojom se osećate lagodno. Ako je planeta Saturn, tragate za sigurnošću i često je pronalazite sa zrelom osobom ili čak sa nekim koga poznajete duže vremena. Jupiter ili Merkur koji vladaju sedmom kućom i nalaze se u njoj, imaju težnju da vas privuku ljudima koji se zalažu za istu filozofiju kao i vi i sa kojima vam je lako da ostvarite kontakt.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima