Vladari kuća

Vladar 7. kuće u kući

Sedma kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti je kuća vaših odnosa sa drugima (bračnim i poslovnim partnerima, advokatima koje ste angažovali). Kuća javnosti, javnih neprijatelja. Pokazuje ono što vi tražite u drugima, osobine koje su Vam potrebne da bi ste dopunili jake i slabe strane svoje ličnosti.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 7.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 7. kuće u 4. kući

Vi ste osoba koja traži sigurnost kroz različite odnose sa drugim ljudima. Često stupate u brak kasno ili se uopšte ne venčavate, jer nalazite zadovoljstvo i sreću u roditeljskom domu i težite da vam partner bude neko od vaših roditelja. Međutim, ako energija nije pravilno iskorišćena, možete sebe lišiti prilike za brak zbog osećanja dužnosti i obaveze prema jednom od vaših roditelja koji puno zahteva od vas, ili možete tražiti da u bračnom partneru nađete zamenu za jednog od svojih roditelja.
Možete biti osoba koja ima srećan brak, ali vaše aktivnosti ili istupanja na javnoj sceni vas onemogućavaju da budete sa svojim partnerom koji se brine o kući dok ste vi odsutni, zabavljeni svojim sopstvenim poslom.
Često ovaj položaj ukazuje na partnera koji je u senci i obezbeđuje udobnost, stabilnost i raj koji je potreban osobi koja aktivno učestvuje u javnom životu.

Suvladar 7. kuće u 2. kući

Ovo je česta pozicija u horoskopu osobe koja zasniva brak zbog novca ili sigurnosti. Naravno, vaš partner mora imati isti sistem vrednosti kao i vi. Može da pokazuje da zarađujete novac preko pravnih nauka ili direktnim sučeljavanjem.
Ljudi koji imaju ove pozicije često zarađuju puno novca zato što postižu veliki uspeh kod publike. Vi i vaš partner možete zajedno da zarađujete novac. Ukoliko je planeta dobro uklopljena u horoskopu, obično se venčavate sa nekim ko dobro zarađuje ili zna da vodi računa o novcu.
Uvek postoji šansa da vaš partner nasledi novac, pošto je vaša druga kuća njegova osma.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima