Vladari kuća

Vladar 7. kuće u kući

Sedma kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti je kuća vaših odnosa sa drugima (bračnim i poslovnim partnerima, advokatima koje ste angažovali). Kuća javnosti, javnih neprijatelja. Pokazuje ono što vi tražite u drugima, osobine koje su Vam potrebne da bi ste dopunili jake i slabe strane svoje ličnosti.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 7.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 7. kuće u 10. kući

Imate mogućnosti da dobijete priznanje u javnosti na polju politike, šou biznisa, umetnosti i svuda gde mogu da vas čuju.
Partner može dosta da vam pomogne u karijeri, podstičuci vas da idete napred. Ako prste umeša Saturn, često se dešava suprotno, pa ćete sve uraditi da dokažete sebi i svetu da možete postići postavljene ciljeve bez pomoći svog partnera. Ambiciozni ste u želji da vaš brak uspe i želite da na svog partnera gledate sa poštovanjem, ili možda tragate za uspešnim ili poznatim partnerom.
U zavisnosti od aspekta vladara i načina kako je energija iskorišćena u horoskopu, zavisi kako će vam se ispuniti vaše želje.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima