Vladari kuća

Vladar 8. kuće u kući

Osma kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti označava seks, smrt (koja uvek ne podrazumeva fizičku smrt osobe, već često ideju, misao, neko delo, bolest koja nestaje ili se preobražava, hirurgiju - kao smrt bolest), preobražaj ličnost, podršku koju primate od partnera ili drugih ljudi. Naslednici. Porezi i osiguranja. Okultne stvari i san. 

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 8.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak zaVaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 8. kuće u 7. kući

Vaš stav prema seksu može da bude u okvirima moralnih nornii i stidljiv u toj meri da stvaruo uživate samo sa bračnim partnerom. Pošto su škorpion, orao i feniks samo stupnjevi razvoja, možete otkriti da vaše mogućnosti sazrevanja i sposobnosti transformacije postaju veoma zavisni od odnosa sa vašim partnerom.
Mnogi ljudi sa ovom pozicijom na neki način počinju da se brinu o imovini svog partnera. U poslu postaju finansijski rukovodioci, dok se partner brine o drugim stranama njihovog odnosa.
Imamo priličan broj klijenata koji rade kao pravnici a imaju vladare osme kuće u sedmoj. Većina se specijalizirala za privredno imovinsko pravo, radije nego da postanu čuveni branioci ubica koje viđamo na televiziji.

Suvladar 8. kuće u 9. kući

Određeni opitmizam i idealizam preovladava svim stavovima vezanim za osmu kuću. Sve okultne i mistične sklonosti biće obojene religijom ili obrnuto. Vaše intelektualne sposobnosti mogu odigrati važnu ulogu u vašoj transformaciji.
Sa teškim aspektima možda nećete moći da završite viši stepen akademskog obrazovanja, zbog nedostatka finansijske podrške ili zato što svojoj preterano optimističkoj oceni niste obezbedili solidne temelje.
Ovo vas može sprečiti da iskoristite sve vaše sposobnosti u rukovanju imovinom drugih ljudi. Možete biti knjigovođe umesto finansijski rukovodioci, bankarski službenici umesto bankari. Neki od ovakvih osoba ponovo počnu da idu u školu kasnije u životu, obično kada u progresiji imaju dobre aspekte Plutona, Urana ili Saturna sa vladarem osme kuće.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima