Vladari kuća

Vladar 8. kuće u kući

Osma kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti označava seks, smrt (koja uvek ne podrazumeva fizičku smrt osobe, već često ideju, misao, neko delo, bolest koja nestaje ili se preobražava, hirurgiju - kao smrt bolest), preobražaj ličnost, podršku koju primate od partnera ili drugih ljudi. Naslednici. Porezi i osiguranja. Okultne stvari i san. 

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 8.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak zaVaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 8. kuće u 7. kući

Vaš stav prema seksu može da bude u okvirima moralnih nornii i stidljiv u toj meri da stvaruo uživate samo sa bračnim partnerom. Pošto su škorpion, orao i feniks samo stupnjevi razvoja, možete otkriti da vaše mogućnosti sazrevanja i sposobnosti transformacije postaju veoma zavisni od odnosa sa vašim partnerom.
Mnogi ljudi sa ovom pozicijom na neki način počinju da se brinu o imovini svog partnera. U poslu postaju finansijski rukovodioci, dok se partner brine o drugim stranama njihovog odnosa.
Imamo priličan broj klijenata koji rade kao pravnici a imaju vladare osme kuće u sedmoj. Većina se specijalizirala za privredno imovinsko pravo, radije nego da postanu čuveni branioci ubica koje viđamo na televiziji.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima