Vladari kuća

Vladar 12. kuće u kući

Dvanaesta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti  je kuća sa najvećim inspiracijama. Sakriveni deo vas, vaše nesvesno. Skrivene aktivnosti, stvari koje se rade u samoći, tajne službe, bolnice. Rad u dobrotvorne svrhe. Mesta zatočenja. Mesto gde nalazite pravu inspiraciju i veru.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 12.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 12. kuće u 6. kući

Možete da budete izuzetno vredni i da pokušavate da pobegnete od svog unutrašnjeg ja tako što previše zapošljavate sebe da ne biste imali vremena da se suočite sa samim sobom. Ako to nije stvarni posao, to može da bude nešto na dobrovoljnoj bazi.
Nekada, naročito ukoliko vladar nije jak u vašem horoskopu, možete da odlučite da rad nije za vas; umesto toga možete da odete u penziju rano, ili možete da radite onoliko koliko je dovoljno da biste preživeli i proveli ostatak vremena baveći se ozbiljnijim stvarima. Jedan deo posla koji obavljate može da bude vezan za bolesne ili hendikepirane.
Ukoliko je planeta koja vlada dvanaestom kućom ta koja izaziva napetost, vaša potreba da pronađete neki posao ili hobi da biste uklopili svoju energiju i iskoristili je na pozitivan način može da dovede do pojave bolesti.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima