Vladari kuća

Vladar 12. kuće u kući

Dvanaesta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti  je kuća sa najvećim inspiracijama. Sakriveni deo vas, vaše nesvesno. Skrivene aktivnosti, stvari koje se rade u samoći, tajne službe, bolnice. Rad u dobrotvorne svrhe. Mesta zatočenja. Mesto gde nalazite pravu inspiraciju i veru.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 12.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 12. kuće u 7. kući

Ključ razumevanja vlastite ličnosti može da bude vaš partner, i, u zavisnosti od aspekta, da vam pomogne da se iskreno suočite sa sobom i svojim potrebama. Ukoliko učestvuju Saturn ili Pluton, vaš odnos može da bude izuzetno dubok i da se takve veze prekinu samo smrću.
Kako se to često događa u astrologiji, drugačija situacija može da se javi kada vedrija i nestalnija planeta vlada dvanaestom kućom.

Suvladar 12. kuće u 5. kući

Najočiglednija praktična primena ove pozicije je činjenica da možete imati neke tajne ljubavi. Da li uživate u njim a ili ih čuvate od javnosti može da se odredi samo ako se pogleda ceo horoskop.
Nekada ovaj položaj deluje suprotno. Ima ljudi koji imaju vladare dvanaeste kuće u petoj, ali planete nisu dobro uklopljene u horoskop i oni se sklanjaju od bilo kakvog romantičnog vezivanja, nazivajući takve veze nezrelim ili detinjastim. Umesto toga svoju energiju troše na sport, rad ili oboje.
Možete da iskusite neka razočarenja kroz vašu decu, ili ste, kako je često slučaj, suviše jaki za njih i ona, kao rezultat toga, ne mogu da ispune vaša očekivanja ili zahteve.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima