Vladari kuća

Vladar 12. kuće u kući

Dvanaesta kuća u natalnom horoskopu, astrologiji, natalnoj karti  je kuća sa najvećim inspiracijama. Sakriveni deo vas, vaše nesvesno. Skrivene aktivnosti, stvari koje se rade u samoći, tajne službe, bolnice. Rad u dobrotvorne svrhe. Mesta zatočenja. Mesto gde nalazite pravu inspiraciju i veru.

Tumačenje astrološkog značenja odlaska Vladara 12.kuće u astrološku-horoskopsku kuću - polje i odlazak u astrološki znak za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vladar 12. kuće u 8. kući

Stare knjige kažu: "Problemi sa nasledstvom ili smrt od skrivenih neprijatelja". Naš pristup astrologiji se nesumnjivo promenio tokom godina. Nasleđe može da igra ulogu, ali ne mora da bude problema sa njim; čak vas ono može inspirisati da ostvarite svoje duboko skrivene potrebe i želje. Priličan broj astronauta ima ovaj položaj. Moguće je da bestežinsko stanje ima sličan efekat kao vantelesna iskustva.
Možete da dobijete podršku (osma kuća) iz skrivenih društava ili tajnih organizacija, kao što je Mafija.

Suvladar 12. kuće u 7. kući

Ključ razumevanja vlastite ličnosti može da bude vaš partner, i, u zavisnosti od aspekta, da vam pomogne da se iskreno suočite sa sobom i svojim potrebama. Ukoliko učestvuju Saturn ili Pluton, vaš odnos može da bude izuzetno dubok i da se takve veze prekinu samo smrću.
Kako se to često događa u astrologiji, drugačija situacija može da se javi kada vedrija i nestalnija planeta vlada dvanaestom kućom.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima