Planeta u znaku

Pluton u znaku

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji predstavlja u isti mah i reformatorski i destruktivni poriv. Pluton upravlja najdubljim slojevima naše podsvesti i može predstavljati sponu između duhovnog i materijalnog sveta, zato što otelotvoruje načelo transformacije i regeneracije.

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji je treća od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Marsa (Mars na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. U horoskopu predstavlja sposobnost da se utiče na mase, da se stvari predosete, da se otkriju.

Tumačenje Plutona u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Pluton u Vagi

društveni instinkti
Pluton je ušao u Vagu 1971. godine i ostao u njoj do 1983; pre toga je bio u tom položaju od 1723. do 1737.
Donosi nove pristupe braku, društvenoj pravdi, donosi reforme u izdržavanju kazni, novine u umetnosti i međunarodnoj politici. U 18. veku doneo je slobodu štampe, prvu javnu biblioteku i otkriće hronometra.
Rođeni sa Plutonom u Vagi, volite lepotu i osećate potrebu za harmonijom. Društveni instinkti i smisao za pravičnost su vam veoma razvijeni. Prilagodljivi ste, ali vam se može dogoditi da dođe do sukoba mišljenja u vama samima. Verovatno osećate veliku odgovornost prema drugim ljudima, ali možete biti sitničar kada se sa nekim nađete u četiri oka.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.