Planeta u znaku

Pluton u znaku

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji predstavlja u isti mah i reformatorski i destruktivni poriv. Pluton upravlja najdubljim slojevima naše podsvesti i može predstavljati sponu između duhovnog i materijalnog sveta, zato što otelotvoruje načelo transformacije i regeneracije.

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji je treća od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Marsa (Mars na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. U horoskopu predstavlja sposobnost da se utiče na mase, da se stvari predosete, da se otkriju.

Tumačenje Plutona u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Pluton u Devici

tehnički razvoj
Poslednji put Pluton je bio u Devici od 1957. do 1971. godine.
Ovi periodi ukazuju na velike promene u organizaciji rada i industrijalizaciji. Tako su se razvili kompjuteri, potpuno promenivši radne procese. Zahvaljujući novim otkrićima, došlo je do revolucije u medicini; kontraceptivna pilula je bitno promenila naš stav prema seksu.
Svest o opasnosti od aditiva izazvala je povratak prirodi, domaćim baštama i vitaminima. Bilo je to vreme studentskih nemira i jasno izraženih zahteva rasnih manjina da im se pruže jednake mogućnosti. Organizovani su i prvi letovi u kosmos sa ljudskom posadom.
Kada je Pluton pre toga bio poslednji put u Devici, Reomir i Farenhajt su otkrili termometar, što je tipično "Devicin" pronalazak.
Ako imate ovakav položaj, analitični ste, inventivni, perfekcionista tehničkog uma. Imate dara za medicinu, psihijatriju i poslovnu delatnost. Možete, međutim, biti i puritanac i kritizer.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.