Planeta u znaku

Pluton u znaku

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji predstavlja u isti mah i reformatorski i destruktivni poriv. Pluton upravlja najdubljim slojevima naše podsvesti i može predstavljati sponu između duhovnog i materijalnog sveta, zato što otelotvoruje načelo transformacije i regeneracije.

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji je treća od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Marsa (Mars na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. U horoskopu predstavlja sposobnost da se utiče na mase, da se stvari predosete, da se otkriju.

Tumačenje Plutona u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Pluton u Skorpiji

okajanje grehova
Pluton je ušao u Škorpiju 1983. i bio do 1995. Pre toga je tu bio od 1737. do 1749. Moglo bi doći do brojnih poslovnih i monetarnih reformi, novih saznanja o prirodi, novih medicinskih pristupa (možda do povratka prirodnoj medicini) i boljeg poimanja podsvesti.
Osobe sa ovakvim položajem biće osetljive na svoju okolinu, emotivno napeti, zainteresovani za sve što je misteriozno, prodorni u svemu čega se late, a ponekad čak i nemilosrdni.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.