Planeta u znaku

Neptun u znaku

Planeta Neptun u horoskopu - astrologiji predstavlja i duhovni poriv i poriv za bežanjem; on, dakle, predstavlja vašu žeiju da sami sebe zavarate i vaša stvaralačka i intiutivna svojstva.

Planeta Neptun u horoskopu - astrologiji je druga od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Venere (Venera na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. Predstavlja misticizam, duhovnost, spiritualnost, magiju, pa i veru. Vrlo je vezan za umetnost (slikarstvo, muziku, pevanje, sva umetnička remek dela koja nas očaraju). Neptun je taj koji nas opija i ne možemo neke stvari da sagledamo u pravom svetlu. Ljubav prema daljinama, dubinama, bilo da su one teritorijalne ili duhovne. Vezuje se za more, bezuslovnu ljubav, platonsku ljubav. Može predstavljati i obmane i samoobmane, psihičku nestabilnost, nerazumevanje, nejasnoće, alkoholizam, narkomaniju, laž, prevaru.

Tumačenje Neptuna u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Neptun u Jarcu

vezanost za zemlju
Neptun je bio u Jarcu od 1984. do 1998. U prethodnom periodu rođena je Monroova doktrina, organizovane su pobune robova, izgrađene su železnice. Tada su otkriveni visoka peć, Brajeva azbuka, cement, šibiće, žetelica i traktor.
Rođeni sa Neptunom u Jarcu pod velikim su uticajem roditelja, tradicionalni, konvencionalni i marljivi. Imaju duboko osećanje odgovornosti i samodiscipline i pokušavaju da sva svoja stvaralačka osećanja primene u praktične i konkretne svrhe.
Kada su snage Neptuna moćnije od snaga Jarca, duhovna i pesnička mašta postaje organski deo svakodnevnog života.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.