Planeta u znaku

Neptun u znaku

Planeta Neptun u horoskopu - astrologiji predstavlja i duhovni poriv i poriv za bežanjem; on, dakle, predstavlja vašu žeiju da sami sebe zavarate i vaša stvaralačka i intiutivna svojstva.

Planeta Neptun u horoskopu - astrologiji je druga od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Venere (Venera na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. Predstavlja misticizam, duhovnost, spiritualnost, magiju, pa i veru. Vrlo je vezan za umetnost (slikarstvo, muziku, pevanje, sva umetnička remek dela koja nas očaraju). Neptun je taj koji nas opija i ne možemo neke stvari da sagledamo u pravom svetlu. Ljubav prema daljinama, dubinama, bilo da su one teritorijalne ili duhovne. Vezuje se za more, bezuslovnu ljubav, platonsku ljubav. Može predstavljati i obmane i samoobmane, psihičku nestabilnost, nerazumevanje, nejasnoće, alkoholizam, narkomaniju, laž, prevaru.

Tumačenje Neptuna u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Neptun u Skorpiji

suptilnost
Neptun je poslednji put bio u Škorpiji od 1956. do 1970. Ovo je generacija berlinskog zida, Sputnjika, prvog čoveka na Mesecu, rata u Vijetnamu, marševa boraca za građanska prava, transplantacije srca, vakcine protiv dečije paralize, laserskih zraka, kvazara, hipika i psihodelične kulture.
Ako ste rođeni sa Neptunom u Škorpiji, imate istraživački duh i magnetsku privlacnost, emotivni ste i odlikujete se izrazitom sposobnošću regeneracije. Žestina sa kojom sve napadate dovodi do novih pristupa slikarstvu, književnosti, religiji, ideologiji, politici i svim drugim životnim aspektima.
Ako je Neptun aflikovan, to može dovesti do crne magije, opsesija, izdajstva i bizarnih seksualnih sklonosti, i to naročito ako imate izazovne aspekte sa Venerom i Marsom.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.