Planeta u znaku

Neptun u znaku

Planeta Neptun u horoskopu - astrologiji predstavlja i duhovni poriv i poriv za bežanjem; on, dakle, predstavlja vašu žeiju da sami sebe zavarate i vaša stvaralačka i intiutivna svojstva.

Planeta Neptun u horoskopu - astrologiji je druga od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Venere (Venera na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. Predstavlja misticizam, duhovnost, spiritualnost, magiju, pa i veru. Vrlo je vezan za umetnost (slikarstvo, muziku, pevanje, sva umetnička remek dela koja nas očaraju). Neptun je taj koji nas opija i ne možemo neke stvari da sagledamo u pravom svetlu. Ljubav prema daljinama, dubinama, bilo da su one teritorijalne ili duhovne. Vezuje se za more, bezuslovnu ljubav, platonsku ljubav. Može predstavljati i obmane i samoobmane, psihičku nestabilnost, nerazumevanje, nejasnoće, alkoholizam, narkomaniju, laž, prevaru.

Tumačenje Neptuna u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Neptun u Strelcu

propovedruštvo
Neptun je bio u Strelcu od 1970. do 1984.
Strelac je znak otvorenosti, iskrenosti i idealizma; Neptun će u ovom položaju sasvim sigurno otkriti mnoge dotad skrivene stvari, kao što je, recimo, afera Votergejt, ili pak slični skandali u Engleskoj, Franeuskoj i Nemačkoj (Brantova afera). Nisu nimalo iznenađujuća ni otkrića korupcionaških afera u poslovanju velikih korporacija u svetu.
Na početku 19. veka Napoleon je proteran u izgnanstvo, otkriveni su elektromagnetski talasi i teorija matematicke progresije.
Osobe sa ovakvim položajem osećaju potrebu za višim religijskim ili filozofskim vrednostima. Možete israživati sve umne potencijale, revidirati postojeće zakone i tragati za dubljim značenjem života. Imate nove ideje o obrazovanju; interesuju vas strane kulture i odgovara vam koncepcija jedne univerzalne religije.
Aflikovani Neptun može dovesti do besciljnog lutanja, nemogućnosti prosuđivanja, nepoverenja u druge i verovanja u lažne proroke.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.