Planeta u znaku

Saturn u znaku

Planeta Saturn u horoskopu, horoskopu predstavlja princip učenja. Lekcije koje budete naučili uz pomoć Saturna nikada nećete zaboraviti.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja našu sudbinu, našu karmu i ono što teško možemo da promenimo. Saturn je planeta koja nas uči granicama, strpljivosti, fizičkom i psihičkom bolu. U zavisnosti od toga gde se nalazi u horoskopu pravi određene probleme. Saturn predstavlja teške i hronične bolesti i nas kao stare ljude. Koliko smo izdržljivi, kako se nosimo sa životnim problemima. Suština Saturna je da nas uozbilji, i da nas nauči da budemo mudri. Metode ili način na koji to radi u zavisnosti od toga koliko smo spremni da to uvidimo mogu biti i vrlo teške po nas, u smislu da mi to ne razumemo i stvara bol. Saturn je zaslužan “za red, rad, disciplinu i odgovornost” i on nas tome nauči na lakši ili teži način. Obično smanji ili poružni deo tela u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi. Predstavlja i siromaštvo i “prost svet”.

U telu planeta Saturn predstavlja kosti, zube i kožu.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja sledeće stvari: rudnici, zakopano blago, građevine, kuće, porodično dobro, nasleđe, zatvor, zelenaštvo, brodovi, prljave profesije i poslovi.

U horoskopu Planeta Saturn predstavlja sledeće ličnosti: staromodni ljudi, ratari, tvrdoglavi, sumorni ljudi, kopači metala.

Tumačenje položaja Saturna u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od strane našeg i vašeg on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Saturn u Biku

pouzdanost
Osećate snažnu potrebu za finansijskom i emotivnom sigurnošću, i najsrećniji ste kada su vam svakodnevni poslovi u savršenom redu.
Po prirodi ste strpljivi, disciplinovani, odlučni, praktični i čvrsto se držite svojih načela. U pristupu životu pre svega polazite od činjeničnog stanja. Može vam nedostajati sposobnost, ali ste spremni da vredno radite kako biste postigli uspeh. Privlače vas krupni poslovi, politika i umetnost. Ekonomični ste, a materijalna dobra stičete po principu korisnosti.
Veoma ste izdržljivi, ali i tvrdoglavi. Posesivni ste kada je reč o ljudima koje volite. Unutrašnji mir ćete steći tek onda kada vaše osećanje vrednosti postane rafiniranije ili kada naučite da koristite svoje stvaralačke potencijale.
Izazovni aspekti bi mogli dovesti do toga da se uvek osećate jadno, do prekomernog materijalizma i do nesposobnosti da adekvatno odgovorite na ljubav i lepotu.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.