Planeta u znaku

Saturn u znaku

Planeta Saturn u horoskopu, horoskopu predstavlja princip učenja. Lekcije koje budete naučili uz pomoć Saturna nikada nećete zaboraviti.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja našu sudbinu, našu karmu i ono što teško možemo da promenimo. Saturn je planeta koja nas uči granicama, strpljivosti, fizičkom i psihičkom bolu. U zavisnosti od toga gde se nalazi u horoskopu pravi određene probleme. Saturn predstavlja teške i hronične bolesti i nas kao stare ljude. Koliko smo izdržljivi, kako se nosimo sa životnim problemima. Suština Saturna je da nas uozbilji, i da nas nauči da budemo mudri. Metode ili način na koji to radi u zavisnosti od toga koliko smo spremni da to uvidimo mogu biti i vrlo teške po nas, u smislu da mi to ne razumemo i stvara bol. Saturn je zaslužan “za red, rad, disciplinu i odgovornost” i on nas tome nauči na lakši ili teži način. Obično smanji ili poružni deo tela u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi. Predstavlja i siromaštvo i “prost svet”.

U telu planeta Saturn predstavlja kosti, zube i kožu.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja sledeće stvari: rudnici, zakopano blago, građevine, kuće, porodično dobro, nasleđe, zatvor, zelenaštvo, brodovi, prljave profesije i poslovi.

U horoskopu Planeta Saturn predstavlja sledeće ličnosti: staromodni ljudi, ratari, tvrdoglavi, sumorni ljudi, kopači metala.

Tumačenje položaja Saturna u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od strane našeg i vašeg on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Saturn u Lavu

samopouzdanje
Imate ogromnu potrebu za ličnim priznanjem i težite, i to po svaku cenu, da budete vođa.
Tvrdoglavi ste i neophodno vam je da vas drugi poštuju, i obraćaju pažnju na vas. Kao roditelj bićete izuzetno strogi i zahtevaćete krajnju disciplinu. Trebalo bi da razvijete bolje stavove u odnosu na ljubav, decu i sve ono što spada u oblast kreativnog izražavanja.
Povremeno vam nedostaje smisao za humor, ali se odlikujete duhovnom vitalnošću i izuzetno ste talentovani za takve oblasti kao što su obrazovanje, rukovođenje i estrada.
Ponekad ste do te mere oprezni i rezervisani da jednostavno zaboravljate da uživate u životu, i to posebno ako su aspekti sa Saturnom teški. To bi moglo dovesti do razočarenja na ljubavnom planu, problema u odnosima sa decom, kao i do gubitaka u finansijskim situacijama ili do tegoba sa kičmom.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.