Planeta u znaku

Saturn u znaku

Planeta Saturn u horoskopu, horoskopu predstavlja princip učenja. Lekcije koje budete naučili uz pomoć Saturna nikada nećete zaboraviti.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja našu sudbinu, našu karmu i ono što teško možemo da promenimo. Saturn je planeta koja nas uči granicama, strpljivosti, fizičkom i psihičkom bolu. U zavisnosti od toga gde se nalazi u horoskopu pravi određene probleme. Saturn predstavlja teške i hronične bolesti i nas kao stare ljude. Koliko smo izdržljivi, kako se nosimo sa životnim problemima. Suština Saturna je da nas uozbilji, i da nas nauči da budemo mudri. Metode ili način na koji to radi u zavisnosti od toga koliko smo spremni da to uvidimo mogu biti i vrlo teške po nas, u smislu da mi to ne razumemo i stvara bol. Saturn je zaslužan “za red, rad, disciplinu i odgovornost” i on nas tome nauči na lakši ili teži način. Obično smanji ili poružni deo tela u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi. Predstavlja i siromaštvo i “prost svet”.

U telu planeta Saturn predstavlja kosti, zube i kožu.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja sledeće stvari: rudnici, zakopano blago, građevine, kuće, porodično dobro, nasleđe, zatvor, zelenaštvo, brodovi, prljave profesije i poslovi.

U horoskopu Planeta Saturn predstavlja sledeće ličnosti: staromodni ljudi, ratari, tvrdoglavi, sumorni ljudi, kopači metala.

Tumačenje položaja Saturna u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od strane našeg i vašeg on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Saturn u Skorpiji

svrhovitost
Imate magnetsku privlačnost, a vaš smisao za humor podrazumeva zajedljivost.
Možete imati uspeha u fmansijskoj oblasti, daroviti ste za sve što je okultno i brzi ste na jeziku. I od sebe i od drugih mnogo zahtevate, pa zbog svoje perfekcionističke prirode nemate mnogo strpljenja kada se sretnete sa lenjim ljudima koji nisu spremni da rade.
Odlikuje vas ogromna snaga volje, energija i silovitost, ali morate naučiti da smirenije reagujete na životne probleme.
Stvarima pristupate rafinirano, temeljno, istrajno i odlučno. Imate jak ego i veliku želju za uspehom. Ponosni ste, imate brojne talente, ali onog trenutka kada osetite da vam je neko naneo nepravdu, postajete izuzetno gorki. Želje su vam silovite i sposobni ste i za duboku ljubav i za duboku mržnju.
Ako imate izazovne aspekte, možete biti skloni mahinacijama, biti ljubomorni i osvetoljubivi. Isto tako možete biti skloni tajnovitosti; strahujete od zavisnog položaja i niste u stanju da praštate. Ovakav položaj može ukazivati na kamen u žuči, konstipaciju ili artritis.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.