Planeta u znaku

Saturn u znaku

Planeta Saturn u horoskopu, horoskopu predstavlja princip učenja. Lekcije koje budete naučili uz pomoć Saturna nikada nećete zaboraviti.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja našu sudbinu, našu karmu i ono što teško možemo da promenimo. Saturn je planeta koja nas uči granicama, strpljivosti, fizičkom i psihičkom bolu. U zavisnosti od toga gde se nalazi u horoskopu pravi određene probleme. Saturn predstavlja teške i hronične bolesti i nas kao stare ljude. Koliko smo izdržljivi, kako se nosimo sa životnim problemima. Suština Saturna je da nas uozbilji, i da nas nauči da budemo mudri. Metode ili način na koji to radi u zavisnosti od toga koliko smo spremni da to uvidimo mogu biti i vrlo teške po nas, u smislu da mi to ne razumemo i stvara bol. Saturn je zaslužan “za red, rad, disciplinu i odgovornost” i on nas tome nauči na lakši ili teži način. Obično smanji ili poružni deo tela u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi. Predstavlja i siromaštvo i “prost svet”.

U telu planeta Saturn predstavlja kosti, zube i kožu.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja sledeće stvari: rudnici, zakopano blago, građevine, kuće, porodično dobro, nasleđe, zatvor, zelenaštvo, brodovi, prljave profesije i poslovi.

U horoskopu Planeta Saturn predstavlja sledeće ličnosti: staromodni ljudi, ratari, tvrdoglavi, sumorni ljudi, kopači metala.

Tumačenje položaja Saturna u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od strane našeg i vašeg on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Saturn u Blizancima

naučni duh
Prilagodljivi ste, sistematični i logični zato što se možete distancirati i onda hladnokrvno i racionalno pristupate stvarima.
Imate izvanrednu sposobnost rasuđivanja, uspešno rešavate probleme i imate dara za pisanje. Izvanredne mogućnosti za sve intelektualne, naučne i matematičke oblasti. Dobru karijeru biste mogli da ostvarite i u nastavi, tehničkim delatnostima i sekretarskom radu. Volite da učite i učićete čitavog života.
Važno je da u sebi razvijete pošten pristup odnosima sa drugim ljudima. Saturn dodaje disciplinu osnovnim karakteristikama Blizanaca, pa stoga mentalne funkcije postaju praktičnije.
Na fizičkom planu, pluća su vam posebno osetljiv organ, tako da ne biste smeli da pušite. Ukoliko na sebe preuzmete previše obaveza, mogli biste osetiti nervnu napetost.
Ako imate teške aspekte, možete biti nepoverljivi, preterano kritični, a ponekad čak i sumnjičavi. S druge strane, mogli biste biti stidljivi, mogli biste imati problema u izražavanju ili biti spori u mišljenju.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.