Planeta u znaku

Jupiter u znaku

Planeta Jupiter u horoskopu, astrologiji predstavlja princip ekspanzije; ključne reči stoga ukazuju na moguće tipove rasta i ekspanzije.

Planeta Jupiter u horoskopu predstavlja stepen obrazovanja, odnosi se na visoke škole (sve više od od osnovne), duhovnost, religioznost, filozofiju, neka viša znanja koja smo stekli. Koliko verujemo, količinu optimizma, koliko smo iskreni i spremni da se otvorimo, dobrotu i plemenitost u nama. Jupiter predstavlja veliku sreću, veliki novac. Generalno predstavlja dobre okolnosti. Obično uveća deo tela u znaku u kojem se nalazi. Inostranstvo, strance, daleke zemlje, daleka putovanja. Koliko je osoba pravična i stepen moralnih vrednosti u nama. Jupiter nas štiti, on je naš “anđeo čuvar”.

U telu, planeta Jupiter predstavlja jetru i krv.

Planeta Jupiter u horoskopu predstavlja sledeće stvari: vlada, pravda,prirodno poštenje i moral, darove, religiju, preporuka od kvalitetnih ljudi.

U horoskopu Planeta Jupiter predstavlja sledeće ličnosti: plemenite duše, bojažljivi ljudi, crkveni ljudi, pravnici, sudije, advokati, plemići, bogati ljudi, guverneri u provincijama, gradonačelnici, otmeni ljudi.

Tumačenje pozicije Jupitera u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od strane našeg i vašeg on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Jupiter u Biku

izrazitost
Dobro se snalazite u svim finansijskim poslovima, i zaista možete biti genije kada je reč o investicijama i finansijama uopšte.
Imaćete uspeha u sopstvenom poslu ili u radu sa novcem drugih ljudi, što znači da ćete moći da budete dobar berzanski posrednik ili bankar.
Ako imate dobre aspekte, to znači da uistinu shvatate prave životne vrednosti.
Volite luksuz do koga se može doći novcem. Tvrdoglavi ste na svoj tihi način, ne volite da vas drugi u nešto guraju i veoma vam je stalo do pravde i ispravnih verskih ili ideoloških shvatanja.
Ako vam je Jupiter aflikovan, onda vaša sklonost luksuzu može dovesti do preteranog uživanja u životnim zadovoljstvima, do rasipanja i lenjosti.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.