Planeta u znaku

Jupiter u znaku

Planeta Jupiter u horoskopu, astrologiji predstavlja princip ekspanzije; ključne reči stoga ukazuju na moguće tipove rasta i ekspanzije.

Planeta Jupiter u horoskopu predstavlja stepen obrazovanja, odnosi se na visoke škole (sve više od od osnovne), duhovnost, religioznost, filozofiju, neka viša znanja koja smo stekli. Koliko verujemo, količinu optimizma, koliko smo iskreni i spremni da se otvorimo, dobrotu i plemenitost u nama. Jupiter predstavlja veliku sreću, veliki novac. Generalno predstavlja dobre okolnosti. Obično uveća deo tela u znaku u kojem se nalazi. Inostranstvo, strance, daleke zemlje, daleka putovanja. Koliko je osoba pravična i stepen moralnih vrednosti u nama. Jupiter nas štiti, on je naš “anđeo čuvar”.

U telu, planeta Jupiter predstavlja jetru i krv.

Planeta Jupiter u horoskopu predstavlja sledeće stvari: vlada, pravda,prirodno poštenje i moral, darove, religiju, preporuka od kvalitetnih ljudi.

U horoskopu Planeta Jupiter predstavlja sledeće ličnosti: plemenite duše, bojažljivi ljudi, crkveni ljudi, pravnici, sudije, advokati, plemići, bogati ljudi, guverneri u provincijama, gradonačelnici, otmeni ljudi.

Tumačenje pozicije Jupitera u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od strane našeg i vašeg on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Jupiter u Skorpiji

istrajnost
Aktivni ste, imate veliku veru u sopstvene sposobnosti i volite da na drugima oprobavate snagu svoje volje.
Dopada vam se luksuzan život i verovatno ćete zarađivati sasvim dovoljno da biste ga osigurali. Hrabri ste i odani, životu pristupate sa velikim razumevanjem i zainteresovani ste za sve što je mistično i okultno.
Beskompromisni ste u pogledu svojih snažno izraženih uverenja i merila. Pronicljivi ste u prosuđivanju.
Imate naglašene isceliteljske sposobnosti. Privlače vas arheologija, muzika, medicina, sve što je u vezi sa porezima i osiguranjem.
Ako imate izazovne aspekte, morali biste da naučite da kontrolišete svoju sklonost mahinacijama, mogućnost rđavih ulaganja, a možda i gubitak nasleđa.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.