Planeta u znaku

Mars u znaku

Planeta Mars u horoskopu-horoskopu predstavlja vaš seksualni poriv i označava oblast u kojoj trošite energiju. Ključna reč za Mars u različitim znacima ukazuje na tip utrošene energije.

Planeta Mars u horoskopu predstavlja našu energiju, fizičku snagu, inicijativu, stepen izdržljivosti, pokretljivosti, kako usmeravamo bes, ljutnju, koliko se borimo za mesto pod Suncem. Koliko smo dobri u sportu, za muškarce u krevetu. Koliko imamo energije da se izborimo za sopstvenu karijeru. Koliko smo hrabri. U muškom horoskopu predstavlja njega kao momka-mladog muškarca i njegovu seksualnost, i koliko je plodan, reproduktivan.. U ženskom horoskopu predstavlja njene momke-partnere ljubavnike. Mars, generalno, predstavlja i opasnost, povrede i obično ojača deo tela u znaku u kojem se nalazi.

Planeta Mars u horoskopu predstavlja sledeće stvari: ratovi, hrabre akcije, rad sa metalima ili sa vatrom, tiranija, nasilje, konji, jahači, suđenja, sporovi, svađe

U horoskopu Planeta Mars predstavlja sledeće ličnosti: drski, nemilosrdni, smeli, buntovni, lopovi, zaverenici, besramni, klevetnici, hirurzi, pukovnici, kapetani, vojnici,artiljerci, advokati.

Tumačenje pozicije Marsa u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od strane našeg i vašeg on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mars u Devici

disciplinovanost
Hladnokrvni ste, logični i imate naučni um.
Volite da radite i puni ste entuzijazma kad god osetite da možete pružiti stvarni doprinos ostvarenju nekog valjanog cilja. Pošto ste temeljni i sistematični, volite rutinske poslove i sposobni ste da dobro obavljate čak i najmonotonije zadatke.
Na seksualnom planu ste idealista, ali to ne mora nužno da podrazumeva sklonost ka platonskim vezama. Povremeno se čini da niste dovoljno strastveni ni maštoviti. Nemate strpljenja sa pozerima u društvu.
Izuzetno vredno radite i ako preterate u tome, možete se čak i razboleti. Ovo je dobar položaj za lekarsku karijeru, a često označava i dar za baštovanstvo.
Ako imate teške aspekte, morate se truditi da ne budete preterano kritički nastrojeni, sumnjičavi ili skloni kombinatorici.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.