Planeta u znaku

Mars u znaku

Planeta Mars u horoskopu-horoskopu predstavlja vaš seksualni poriv i označava oblast u kojoj trošite energiju. Ključna reč za Mars u različitim znacima ukazuje na tip utrošene energije.

Planeta Mars u horoskopu predstavlja našu energiju, fizičku snagu, inicijativu, stepen izdržljivosti, pokretljivosti, kako usmeravamo bes, ljutnju, koliko se borimo za mesto pod Suncem. Koliko smo dobri u sportu, za muškarce u krevetu. Koliko imamo energije da se izborimo za sopstvenu karijeru. Koliko smo hrabri. U muškom horoskopu predstavlja njega kao momka-mladog muškarca i njegovu seksualnost, i koliko je plodan, reproduktivan.. U ženskom horoskopu predstavlja njene momke-partnere ljubavnike. Mars, generalno, predstavlja i opasnost, povrede i obično ojača deo tela u znaku u kojem se nalazi.

Planeta Mars u horoskopu predstavlja sledeće stvari: ratovi, hrabre akcije, rad sa metalima ili sa vatrom, tiranija, nasilje, konji, jahači, suđenja, sporovi, svađe

U horoskopu Planeta Mars predstavlja sledeće ličnosti: drski, nemilosrdni, smeli, buntovni, lopovi, zaverenici, besramni, klevetnici, hirurzi, pukovnici, kapetani, vojnici,artiljerci, advokati.

Tumačenje pozicije Marsa u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od strane našeg i vašeg on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mars u Raku

osetljivost
Zbog čestih promena raspoloženja i emotivne frustriranosti možete biti izrazito svađalački nastrojeni i možete imati vrlo poremećene porodične odnose.
Skloni ste sticanju, umetnički nastrojeni, volite raznovrsne tehničke novine. U odsudnim trenucima ste hladnokrvni i odlučni. Ako isuviše budete potiskivali ljutinu, moglo bi se dogoditi da dobijete čir ili, u najmanju ruku, da vas muče stomačni problemi.
Obično niste spremni da žrtvujete svoje stavove i volite potpuno nezavisno da radite. Ovakav položaj Marsa može ukazivati i na rani gubitak majke.
Na seksualnom planu ste rafinirani i senzualni.
Ukoliko imate neharmonične aspekte, trebalo bi da izbegavate preterano uživanje u zadovoljstvima.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.