Planeta u znaku

Venera u znaku

Venera predstavlja  naklonost i ljubav, osećanje vrednosti i vaše društvene porive.

Venera u horoskopu predstavlja sve ono što volimo, čemu se radujemo, ljubav, zaljubljenost, kreativnost, lepotu, umetnost, harmoniju, “malu sreću”, slatkiše (čokoladu). Pokazuje koliko će osoba imati veridbi, brakova i kakvi će oni biti. Venera ulepšava deo tela u kojem se znaku nalazi. Pokazuje koliko osoba ume da uživa, da se opusti, da se raduje, da voli, da bude duhovita. U muškom horoskopu predstavlja njegove devojke, ako je oženjen njegove ljubavnice. U ženskom predstavlja nju samu kao devojku-zavodnicu, koliko ume da zavodi i bude privlačna.

U telu, planeta Venera predstavlja bubrege, ženske reproduktivne organe, stepen plodnosti kod žena.

Venera u horoskopu predstavlja sledeće stvari: ljubav, milosrdnost, brak, miraz, dragulje, poklone od prijatelja ili od žena, uslužnost, blud, razuzdanost, igre, kockanje, kartanje.

U horoskopu Venera predstavlja sledeće ličnosti: nežni, ljubazni, osetljivi, tihi, igrači, mizičari, pesnici, slikari, krojači, majka, radoznali profesori, osetljivi pronalazači i oni koji ulepšavaju žene.

Tumačenje položaja Venere u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od strane našeg i vašeg on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Venera u Devici

zaokupljenost detaljima
Uredni ste, gotovo patološki pedantni i u pogledu svog spoljnog izgleda i u pogledu pristupa životu.
Skloni ste da analizirate sve što činite i da osećanja do te mere raščlanjujete da na kraju uništite svaku spontanost i prirodnost. Možete kasno stupiti u brak, ili pak ostati neudati, odnosno neoženjeni. Imate veoma dobre odnose sa svojim prijateljima i saradnicima. Teško vam je da se dajete na emotivnom planu; spremniji ste da sa drugima delite posao ili intelektualne sklonosti.
Blagi u izrazu, nenapadni i stidljivi, saosećate sa gubitnicima. Možete biti dobar lekar ili medicinski tehničar i veoma ste zainteresovani za zdravlje i higijenu.
Ako imate teške aspekte, ovaj položaj može preći u vlastitu suprotnost; tako se može dogoditi da, umesto da stidljivo izbegavate ljubav, postanete opsednuti seksom; umesto da budete vredni, možete biti lenji i skloni da radite "ispod žita".

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima