Planeta u znaku

Venera u znaku

Venera predstavlja  naklonost i ljubav, osećanje vrednosti i vaše društvene porive.

Venera u horoskopu predstavlja sve ono što volimo, čemu se radujemo, ljubav, zaljubljenost, kreativnost, lepotu, umetnost, harmoniju, “malu sreću”, slatkiše (čokoladu). Pokazuje koliko će osoba imati veridbi, brakova i kakvi će oni biti. Venera ulepšava deo tela u kojem se znaku nalazi. Pokazuje koliko osoba ume da uživa, da se opusti, da se raduje, da voli, da bude duhovita. U muškom horoskopu predstavlja njegove devojke, ako je oženjen njegove ljubavnice. U ženskom predstavlja nju samu kao devojku-zavodnicu, koliko ume da zavodi i bude privlačna.

U telu, planeta Venera predstavlja bubrege, ženske reproduktivne organe, stepen plodnosti kod žena.

Venera u horoskopu predstavlja sledeće stvari: ljubav, milosrdnost, brak, miraz, dragulje, poklone od prijatelja ili od žena, uslužnost, blud, razuzdanost, igre, kockanje, kartanje.

U horoskopu Venera predstavlja sledeće ličnosti: nežni, ljubazni, osetljivi, tihi, igrači, mizičari, pesnici, slikari, krojači, majka, radoznali profesori, osetljivi pronalazači i oni koji ulepšavaju žene.

Tumačenje položaja Venere u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od strane našeg i vašeg on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Venera u Raku

senzitivnost
Idealista ste i pesnik po prirodi, uživate u lepim životnim stvarima.
Možete biti skloni prekomernim uživanjima, ali ste retko rasipnik. Senzitivni ste i lako vas je povrediti, ali to pokušavate da prikrijete neprestanom zauzetošću ili se pak pretvarate da vam do svega toga nije naročito stalo. Stalo vam je do doma i uživate da se brinete za njega. Ako nemate dom za koji biste se mogli brinuti, onda ćete voditi brigu o čitavom svetu.
Važne su vam finansijska i porodična sigurnost. Nežni ste, saosećajni, volite da budete na usluzi drugima i imate nekakav tihi šarm. Kada je Venera u ovakvom položaju, vaše reakcije su instiktivne i emocionalne; u odnosima sa partnerom više ste majčinski nego ljubavnički tip. Volite da vam partner bude izrazito sklon ispoljavanju osećanja.
Ako imate teške aspekte, biće prenaglašena vaša sklonost ka sentimentalnosti; "lepite se" za one koje volite ili se može dogoditi da se partner koga ste odabrali ne dopada vašim roditeljima.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima