Planeta u znaku

Venera u znaku

Venera predstavlja  naklonost i ljubav, osećanje vrednosti i vaše društvene porive.

Venera u horoskopu predstavlja sve ono što volimo, čemu se radujemo, ljubav, zaljubljenost, kreativnost, lepotu, umetnost, harmoniju, “malu sreću”, slatkiše (čokoladu). Pokazuje koliko će osoba imati veridbi, brakova i kakvi će oni biti. Venera ulepšava deo tela u kojem se znaku nalazi. Pokazuje koliko osoba ume da uživa, da se opusti, da se raduje, da voli, da bude duhovita. U muškom horoskopu predstavlja njegove devojke, ako je oženjen njegove ljubavnice. U ženskom predstavlja nju samu kao devojku-zavodnicu, koliko ume da zavodi i bude privlačna.

U telu, planeta Venera predstavlja bubrege, ženske reproduktivne organe, stepen plodnosti kod žena.

Venera u horoskopu predstavlja sledeće stvari: ljubav, milosrdnost, brak, miraz, dragulje, poklone od prijatelja ili od žena, uslužnost, blud, razuzdanost, igre, kockanje, kartanje.

U horoskopu Venera predstavlja sledeće ličnosti: nežni, ljubazni, osetljivi, tihi, igrači, mizičari, pesnici, slikari, krojači, majka, radoznali profesori, osetljivi pronalazači i oni koji ulepšavaju žene.

Tumačenje položaja Venere u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od strane našeg i vašeg on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Venera u Vagi

kompatibilnost
Izuzetno su vam važni harmoničnost, brak i svi društveni odnosi.
Uživate u društvu i volite da udovoljavate drugima. Imate visoke standarde društvenog ponašanja i pravični ste u sudovima koje donosite. Volite lepotu, luksuz i intelektualne podsticaje; dobar ste zabavljač. Svađa i buka vas mogu činiti nervoznim, jer vam je veoma razvijeno čulo sluha. Mada niste usredsređeni na novac, cenite sve ono što se novcem može kupiti.
Imate mnogo talenata, ali vašem temperamentu naročito odgovaraju muzika, slikarstvo, vajarstvo i nastupi pred javnošću.
Privlačni ste za suprotni pol, a i on vas privlači; u suštini, zaljubljeni ste u ljubav. Lako vas je povrediti, ali retko ulazite u svađe. Graciozni ste i dobro procenjujete; imate večno mlad duh.
Ako imate teške aspekte, možete postati isuviše površni i izveštačeni, a može vam se desiti i da ne budete u stanju da ustanete u odbranu onoga u šta verujete.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima