Planeta u znaku

Venera u znaku

Venera predstavlja  naklonost i ljubav, osećanje vrednosti i vaše društvene porive.

Venera u horoskopu predstavlja sve ono što volimo, čemu se radujemo, ljubav, zaljubljenost, kreativnost, lepotu, umetnost, harmoniju, “malu sreću”, slatkiše (čokoladu). Pokazuje koliko će osoba imati veridbi, brakova i kakvi će oni biti. Venera ulepšava deo tela u kojem se znaku nalazi. Pokazuje koliko osoba ume da uživa, da se opusti, da se raduje, da voli, da bude duhovita. U muškom horoskopu predstavlja njegove devojke, ako je oženjen njegove ljubavnice. U ženskom predstavlja nju samu kao devojku-zavodnicu, koliko ume da zavodi i bude privlačna.

U telu, planeta Venera predstavlja bubrege, ženske reproduktivne organe, stepen plodnosti kod žena.

Venera u horoskopu predstavlja sledeće stvari: ljubav, milosrdnost, brak, miraz, dragulje, poklone od prijatelja ili od žena, uslužnost, blud, razuzdanost, igre, kockanje, kartanje.

U horoskopu Venera predstavlja sledeće ličnosti: nežni, ljubazni, osetljivi, tihi, igrači, mizičari, pesnici, slikari, krojači, majka, radoznali profesori, osetljivi pronalazači i oni koji ulepšavaju žene.

Tumačenje položaja Venere u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od strane našeg i vašeg on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Venera u Vodoliji

distanciranost
Hladnokrvni ste, mirni, sabrani, prijateljski nastrojeni, popularni i nesebični.
Pre će vam se više osoba sviđati, nego što ćete pokloniti naklonost samo jednoj. Živite u skladu sa sopstvenim pravilima, bez obzira na to koliko ona mogu biti društveno neprihvatljiva.
Vaše romantične veze su često iznenadne, ali nisu uvek trajne. Partner vam mora biti prijatelj isto koliko i ljubavnik; od njega tražite mentalne podsticaje i izrazitu raznovrsnost. Kako sami niste posesivni, bežaćete od svakog ko poželi da vas veže.
Intuitivni ste, dobro funkcionišete u saradnji sa prijateljima ili grupama. Zainteresovani ste za nove umetničke oblike, pravosudne reforme i tehnička otkrića. Ako imate teške aspekte, možete biti odsutni duhom, hladni, tvrdoglavi, a možete žudeti i za ekscentričnim seksualnim iskustvima.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima