Planeta u znaku

Venera u znaku

Venera predstavlja  naklonost i ljubav, osećanje vrednosti i vaše društvene porive.

Venera u horoskopu predstavlja sve ono što volimo, čemu se radujemo, ljubav, zaljubljenost, kreativnost, lepotu, umetnost, harmoniju, “malu sreću”, slatkiše (čokoladu). Pokazuje koliko će osoba imati veridbi, brakova i kakvi će oni biti. Venera ulepšava deo tela u kojem se znaku nalazi. Pokazuje koliko osoba ume da uživa, da se opusti, da se raduje, da voli, da bude duhovita. U muškom horoskopu predstavlja njegove devojke, ako je oženjen njegove ljubavnice. U ženskom predstavlja nju samu kao devojku-zavodnicu, koliko ume da zavodi i bude privlačna.

U telu, planeta Venera predstavlja bubrege, ženske reproduktivne organe, stepen plodnosti kod žena.

Venera u horoskopu predstavlja sledeće stvari: ljubav, milosrdnost, brak, miraz, dragulje, poklone od prijatelja ili od žena, uslužnost, blud, razuzdanost, igre, kockanje, kartanje.

U horoskopu Venera predstavlja sledeće ličnosti: nežni, ljubazni, osetljivi, tihi, igrači, mizičari, pesnici, slikari, krojači, majka, radoznali profesori, osetljivi pronalazači i oni koji ulepšavaju žene.

Tumačenje položaja Venere u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od strane našeg i vašeg on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Venera u Jarcu

posvećenost
U suštini ste nesigurni, pa onda, u želji da kompenzujete ovo osećanje neadekvatnosti, težite statusu ili materijalnim dobrima.
Naizgled hladni i proračunati u svom pristupu braku i partnerskim vezama, vi, zapravo, samo pokušavate da se zaštitite, jer strahujete od toga da budete odbačeni. Veoma vam je teško da pokažete nežnost koju stvarno osećate.
Ponosni ste i rezervisani u svom javnom ponašanju, možete delovati čak i snobovski, ali postižete uspeh.
Često potiskujete svoje emocije i seksualnost, ali ste u dubini duše izuzetno senzualni, čak i pohotni.
Spori ste u razvijanju romantičnih odnosa; možete odabrati bilo znatno starijeg ili zrelog partnera, ili pak daleko mlađeg partnera za koga ćete se osećati odgovornim. Kada nekome ipak pođe za rukom da probije laj vaš veliki štit rezervisanosti, odani ste i posvećeni.
S obzirom da imate potencijal za rukovođenje, možete imati uspeha na poslovnom planu.
Ako imate izazovne aspekte, možete biti isuviše zaokupljeni materijalnim ostvarenjima i suviše distancirani i hladni na emotivnom planu.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima