Planeta u znaku

Venera u znaku

Venera predstavlja  naklonost i ljubav, osećanje vrednosti i vaše društvene porive.

Venera u horoskopu predstavlja sve ono što volimo, čemu se radujemo, ljubav, zaljubljenost, kreativnost, lepotu, umetnost, harmoniju, “malu sreću”, slatkiše (čokoladu). Pokazuje koliko će osoba imati veridbi, brakova i kakvi će oni biti. Venera ulepšava deo tela u kojem se znaku nalazi. Pokazuje koliko osoba ume da uživa, da se opusti, da se raduje, da voli, da bude duhovita. U muškom horoskopu predstavlja njegove devojke, ako je oženjen njegove ljubavnice. U ženskom predstavlja nju samu kao devojku-zavodnicu, koliko ume da zavodi i bude privlačna.

U telu, planeta Venera predstavlja bubrege, ženske reproduktivne organe, stepen plodnosti kod žena.

Venera u horoskopu predstavlja sledeće stvari: ljubav, milosrdnost, brak, miraz, dragulje, poklone od prijatelja ili od žena, uslužnost, blud, razuzdanost, igre, kockanje, kartanje.

U horoskopu Venera predstavlja sledeće ličnosti: nežni, ljubazni, osetljivi, tihi, igrači, mizičari, pesnici, slikari, krojači, majka, radoznali profesori, osetljivi pronalazači i oni koji ulepšavaju žene.

Tumačenje položaja Venere u astrološkom-horoskopskom znaku za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od strane našeg i vašeg on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Venera u Biku

istrajnost
Odani ste i stabilni, imate veoma izraženo čulo dodira.
Volite luksuz i uživate u izuzetno elegantnom okruženju, a imate i urođeni smisao za vrednost materijalnih stvari. Mada ste senzualni, tu svoju senzualnost izražavate na pasivan način; puštate da vam se stvari dešavaju.
Sigurno je da ćete privlačiti pažnju suprotnog pola, s obzirom na to da ste šarmantni, da lepo izgledate i da, po svoj prilici, imate izuzetno prijatan glas
Imate dobar kontakt sa prirodom, volite cveće i baštovanstvo; imate uspeha u svakoj oblasti umetnosti. Konvencionalni ste, društveni i duboko emotivni. Kad god se osetite nesigurnim, postajete ljubomorni i posesivni.
Ako imate teške aspekte, možda ste previše tvrdoglavi, a možda ćete i kasno stupiti u brak.
Pošto volite dobro da pojedete, možete imati problema sa telesnom težinom.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima