Planeta u znaku

Sunce u znaku - znak u horoskopu

Sunce u horoskopu predstavlja vaše unutrašnje ja, vašu ličnost i vaš ego. Sunce u znaku je vaš horoskopski znak.

Sunce je planeta koja, astrološki gledano, govori o snazi našeg karaktera, sposobnostima organizacije, potrebi da se čuje nešto o nama i teži ka tome da proslavi simboliku znaka u kojem se nalazi. Govori o stepenu svesnosti o samom sebi. Sunce u horoskopu žene predstavlja muškarca-supruga i oca, a u muškom horoskopu njega samog, posebno kada uđe u brak. Položaj Sunca pokazuje stepen ambicioznosti, potrebu da se dokažemo na polju karijere. Jedno je od svetala koje (pored Meseca) govori o zdravlju. U horoskopu predstavlja, generalno, vrlo ugledne ljude.

U telu, astrološki, Sunce predstavlja srce i krvotok.

Sunce u horoskopu predstavlja sledeće stvari: plemenitost, velikodušnost, hrabrost, čast, kraljevstvo, upravljanje vladom, unapređenje, javno zapošljavanje, stipendije i penzije.

U horoskopu Sunce predstavlja sledeće ličnosti: kraljevi, imperatori, vojvode, vitezove, sudije, one koji su željni slave i unapređenja i svakoga od autoriteta.

Tumačenje Sunca u astrološkom-horoskopskom znaku, odn. tumačenje Vašeg horoskopskog-astrološkog znaka za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce u Ovnu

Zodijački ili horoskopski znak Ovan


Preduzimljivost


Znak Ovan u horoskopu vas čini: vatreno strasnim, euforičnim, vitalnim, borbenim. Smeli ste, hrabri, ambiciozni,otvoreni, optimistični, velikodušni, idealistični, ali i svojeglavi, tvrdoglavi, promenljivi, napeti, osorni i ponekad ludo odvažni.


Ovan u horoskopu daje vrlo impresivan profil ličnosti, ali...Vaše nastojanje da pomognete potlačenima i napuštenima vas može zavesti da uludo trošite vreme, napore i materijalna sredstva na bezvredne.


Vi ste vođa, a ne sledbenik i dobro se pokazujete na rukovodećim položajima i bilo kakvom drugom položaju od autoriteta.

Isto, izvanredan uspeh postižete i onda kada ste sami sebi šef i kada radite stvari na svoj način.

Posao na kome morate da prihvatate naređenja od pretpostavljenog koga smatrate inferiornim vas može jako frustrirati i narušiti vašu emotivnu stabilnost.


Ovan u horoskopu daje predispozicije za vojnička i sportska zanimanja i uopšte sve aktivnosti u kojima se traži borbenost, oduševljenje i fanatizam. Izvanredni ste u zanatskim veštinama.


Talenat kod vas je podržan koleričnim temperamentom i strastima, a oni čine da su osećanja i volja daleko izraženiji od razuma. Zato je potrebno da se ponekad zaustavite i razmislite o svemu.


Sposobni ste da odbacite bolesti kada vas one napadnu, ali...Vaše oholo samopouzdanje vas može dovesti do fizičke iscrpljenosti. Isto, prezir prema slabostima vas može "naterati" da naporno radite i onda kada bi bilo bolje da odmarate i budete u krevetu. Dopustite bliskim osobama da vas ponekad zaustave u vašem fanatičnom radu.


Izbegavajte svađe koje su često izazvane vašom plahom naravi i odbacivanjem svake kritike, ma kako opravdana ona bila. Imate izražene stavove, a ponekad ste čak i arogantni. Možete biti neosetljivi za potrebe drugih, ali vam se ipak retko događa da stvarno budete kivni na nekog.


Vaša otvorena samouverenost može prikrivati duboko osećanje nezadovoljstva samim sobom.


Znak Ovan u horoskopu ima ravnodušan i neizbirljiv stav prema onome što jede. To ne znači da ne uživa u dobroj hrani i piću, već da je često preokupiran drugim stvarima više nego kuhinjom i kuvanjem.

Lekovite biljke vezane za horoskopski znak Ovan su aloja, bosiljak, aleva paprika, nana i ren.


Imate dobar i zdrav smisao za komično i humor i u građanskom smislu ste časni, moralni i pravedni.


Cilj vam je da budete energični predvodnik.


#$%

- Brze odgovore na neka standardna, uobičajena životna pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima (u horoskopu)

- Predviđanja potražite na:
- - lični dnevni horoskop,
- - lični mesečni horoskop,
- - lični godišnji horoskop,
- - pokazatelji / indikatori u dnevnom horoskopu,
- - upozorenja u dnevnom horoskopu.