Planeta u znaku

Sunce u znaku - znak u horoskopu

Sunce u horoskopu predstavlja vaše unutrašnje ja, vašu ličnost i vaš ego. Sunce u znaku je vaš horoskopski znak.

Sunce je planeta koja, astrološki gledano, govori o snazi našeg karaktera, sposobnostima organizacije, potrebi da se čuje nešto o nama i teži ka tome da proslavi simboliku znaka u kojem se nalazi. Govori o stepenu svesnosti o samom sebi. Sunce u horoskopu žene predstavlja muškarca-supruga i oca, a u muškom horoskopu njega samog, posebno kada uđe u brak. Položaj Sunca pokazuje stepen ambicioznosti, potrebu da se dokažemo na polju karijere. Jedno je od svetala koje (pored Meseca) govori o zdravlju. U horoskopu predstavlja, generalno, vrlo ugledne ljude.

U telu, astrološki, Sunce predstavlja srce i krvotok.

Sunce u horoskopu predstavlja sledeće stvari: plemenitost, velikodušnost, hrabrost, čast, kraljevstvo, upravljanje vladom, unapređenje, javno zapošljavanje, stipendije i penzije.

U horoskopu Sunce predstavlja sledeće ličnosti: kraljevi, imperatori, vojvode, vitezove, sudije, one koji su željni slave i unapređenja i svakoga od autoriteta.

Tumačenje Sunca u astrološkom-horoskopskom znaku, odn. tumačenje Vašeg horoskopskog-astrološkog znaka za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce u Raku

Zodijački ili horoskopski znak Rak


Osećanje


Znak Rak daje nežnost, neodlučnost, toplinu i inspiraciju, talenat za umetnost, posebno književnost i slikarstvo, ogromnu kreativnu maštu. Neodlučni ste. Iako ste uobičajeno stidljivi, među prijateljima umete da budete veoma zabavni.


Mada ste tihi, marljivi i prijemčivi, veoma vam je važno šta drugi o vama misle. Stalo vam je da drugima budete potrebni, a kroz istinsku brigu za ljude možete prevazići svoju prirodnu stidljivost.


Znak Rak daje jak zaštitnički (materinski) instinkt. Zaljubljeni ste u porodični život u kući i volite decu. Volite da kuvate i zabavljate druge i strastveni ste kolekcionar.


Ostavljeni prirodnim sklonostima, možete postati zaludan sanjar i vizionar, ali kada budete podstaknuti na akciju, sposobni ste da razvijete veliku energiju i uporno se držite cilja. Rak je poznat po štedljivosti i radinosti, lukavi ste u cenjkanju i znate da izvučete korist iz svake trgovine.


Kada se ukaže potreba, možete manipulisati radi ostvarenja svog cilja-a taj cilj je emotivna sigurnost.


Birajte profesiju u kojoj odgovara vaša osetljiva priroda to što ste ljubazni i popularni: propaganda, uprava hotela, trgovina, pozorišna gluma, vođenje restorana, trgovina antikvitetima, agencija za talente.


Vašu veštinu u pripremanju hrane, obično prati i dobar apetit. Volite bogate kolače i sladoled. Izbegavajte prejedanje, posebno kada ste emotivno napeti.

Lekovito bilje: kamenika, beli mak, ruzmarin, mišjakina (Stellaria media), porcelanika (Portulaca oleracea).


Potrebno vam je mirno mesto za povlačenje, budući da toliko snažno reagujete na uticaje iz svoje okoline.


#$%

- Brze odgovore na neka standardna, uobičajena životna pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima (u horoskopu)

- Predviđanja potražite na:
- - lični dnevni horoskop,
- - lični mesečni horoskop,
- - lični godišnji horoskop,
- - pokazatelji / indikatori u dnevnom horoskopu,
- - upozorenja u dnevnom horoskopu.