Planeta u znaku

Sunce u znaku - znak u horoskopu

Sunce u horoskopu predstavlja vaše unutrašnje ja, vašu ličnost i vaš ego. Sunce u znaku je vaš horoskopski znak.

Sunce je planeta koja, astrološki gledano, govori o snazi našeg karaktera, sposobnostima organizacije, potrebi da se čuje nešto o nama i teži ka tome da proslavi simboliku znaka u kojem se nalazi. Govori o stepenu svesnosti o samom sebi. Sunce u horoskopu žene predstavlja muškarca-supruga i oca, a u muškom horoskopu njega samog, posebno kada uđe u brak. Položaj Sunca pokazuje stepen ambicioznosti, potrebu da se dokažemo na polju karijere. Jedno je od svetala koje (pored Meseca) govori o zdravlju. U horoskopu predstavlja, generalno, vrlo ugledne ljude.

U telu, astrološki, Sunce predstavlja srce i krvotok.

Sunce u horoskopu predstavlja sledeće stvari: plemenitost, velikodušnost, hrabrost, čast, kraljevstvo, upravljanje vladom, unapređenje, javno zapošljavanje, stipendije i penzije.

U horoskopu Sunce predstavlja sledeće ličnosti: kraljevi, imperatori, vojvode, vitezove, sudije, one koji su željni slave i unapređenja i svakoga od autoriteta.

Tumačenje Sunca u astrološkom-horoskopskom znaku, odn. tumačenje Vašeg horoskopskog-astrološkog znaka za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce u Blizancima

Zodijački ili horoskopski znak Blizanci


Spretnost


Senzitivni, spretni, pričljivi, nepostojani i saosećajni.


Znak Blizanci vam daje brilijantan um, zarazni entuzijazam, vedrinu i uzbudljivu govorljivost. Osim što često i mnogo pričate, veoma često imate šta i da kažete. Možete biti izuzetno dobri u domenu egzaktnih nauka, genijalni za praktičan život i trgovinu.


Morate negovati istrajnost u sebi, inače će vaš unutrašnji nemir kočiti istinska ostvarenja. Raznovrsnost i promena je za vas ono najlepše u životu i treba vam mnogo Sunca, odmora, svetlosti i vazduha.


Volite da se družite i pokušavate da izbegnete duboka osećanja. Elokventni ste, volite da čitate i imate mnoštvo hobija. Možete biti neodređeni i neodgovorni, i osećate potrebu za stalnim menjanjem scene.


Obično tražite poslove u kojima je potrebna domišljatost ili spretne i vešte ruke. Treba vam hrana koja obnavlja vaše iscrpljene nerve...

Lekovite biljke: gavez, crvena detelina, sladić i verbena.


Trebalo bi da kanališete svoju sposobnost i dar za komunikaciju, kako ga ne biste uludo protraćili.


#$%

- Brze odgovore na neka standardna, uobičajena životna pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima (u horoskopu)

- Predviđanja potražite na:
- - lični dnevni horoskop,
- - lični mesečni horoskop,
- - lični godišnji horoskop,
- - pokazatelji / indikatori u dnevnom horoskopu,
- - upozorenja u dnevnom horoskopu.