Planeta u znaku

Sunce u znaku - znak u horoskopu

Sunce u horoskopu predstavlja vaše unutrašnje ja, vašu ličnost i vaš ego. Sunce u znaku je vaš horoskopski znak.

Sunce je planeta koja, astrološki gledano, govori o snazi našeg karaktera, sposobnostima organizacije, potrebi da se čuje nešto o nama i teži ka tome da proslavi simboliku znaka u kojem se nalazi. Govori o stepenu svesnosti o samom sebi. Sunce u horoskopu žene predstavlja muškarca-supruga i oca, a u muškom horoskopu njega samog, posebno kada uđe u brak. Položaj Sunca pokazuje stepen ambicioznosti, potrebu da se dokažemo na polju karijere. Jedno je od svetala koje (pored Meseca) govori o zdravlju. U horoskopu predstavlja, generalno, vrlo ugledne ljude.

U telu, astrološki, Sunce predstavlja srce i krvotok.

Sunce u horoskopu predstavlja sledeće stvari: plemenitost, velikodušnost, hrabrost, čast, kraljevstvo, upravljanje vladom, unapređenje, javno zapošljavanje, stipendije i penzije.

U horoskopu Sunce predstavlja sledeće ličnosti: kraljevi, imperatori, vojvode, vitezove, sudije, one koji su željni slave i unapređenja i svakoga od autoriteta.

Tumačenje Sunca u astrološkom-horoskopskom znaku, odn. tumačenje Vašeg horoskopskog-astrološkog znaka za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce u Devici

Zodijački ili horoskopski znak Devica


Marljivost


Skromni, izbirljivi i promišljeni, vi ste osoba koja sve što čini - dobro čini.


Horoskopski znak devica unapređuje inteligenciju koja dominira iznad volje i osećanja. Vaš svet je svet uma. Obožavate reči, pisanje, govor, sposobni ste da učite i razmišljate. U reakcijama na okolinu prikazujete se kao duboko analitična, uzdržana i oprezna osoba. Racionalizujete čak i ljubav i teško vam je da se strasno prepustite. Istovremeno posedujete sapatničku ljubav prema čitavom čovečanstvu i želju da popravite sve što je humano.


Imate naročit smisao za ekonomiju i trgovinu. Možete biti orjentisani na sticanje materijalnog bogatstva. Na akademskom planu, sposobni ste za izuzetna dostignuća na polju nauke i u svim oblastima u koje zahtevaju kritičku analizu. Poštujete građanske norme, red i stvari. Perfekcionista ste, pažljivi i pozdani i tako izuzetno poželjna vrsta službenika u velikim sistemima i tamo gde je potrebno dobro zapažanje i velika radna disciplina.


Obraćate veliku pažnju na detalje, ali u tome možete i da preterujete, i da postanete sitničavi, preterano kritični, pa čak i nametljivi.


Veoma mnogo brinete, ali se ne obeshrabrujete lako. Onog trenutka kada prevaziđete svoje osećanje skromnosti postajete veoma artikulisani i dobro izražavate svoje ideje.


Vaš pristup braku je takođe intelektualan i veoma vam je važan izbor bračnog partnera. Nesebično ste odani domu i porodici i moralno iskreni.


Lekovite biljke: ruzmarin, čubar (Satureia hortensis), odoljen (valerijana).


Uživate u rutinskim stvarima, skloni ste uslužnim delatnostima i veoma odgovorni. Promišljeni ste. Rado učite. Čovek bi vam retko dao onoliko godina koliko stvarno imate.#$%

- Brze odgovore na neka standardna, uobičajena životna pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima (u horoskopu)

- Predviđanja potražite na:
- - lični dnevni horoskop,
- - lični mesečni horoskop,
- - lični godišnji horoskop,
- - pokazatelji / indikatori u dnevnom horoskopu,
- - upozorenja u dnevnom horoskopu.