Planeta u znaku

Sunce u znaku - znak u horoskopu

Sunce u horoskopu predstavlja vaše unutrašnje ja, vašu ličnost i vaš ego. Sunce u znaku je vaš horoskopski znak.

Sunce je planeta koja, astrološki gledano, govori o snazi našeg karaktera, sposobnostima organizacije, potrebi da se čuje nešto o nama i teži ka tome da proslavi simboliku znaka u kojem se nalazi. Govori o stepenu svesnosti o samom sebi. Sunce u horoskopu žene predstavlja muškarca-supruga i oca, a u muškom horoskopu njega samog, posebno kada uđe u brak. Položaj Sunca pokazuje stepen ambicioznosti, potrebu da se dokažemo na polju karijere. Jedno je od svetala koje (pored Meseca) govori o zdravlju. U horoskopu predstavlja, generalno, vrlo ugledne ljude.

U telu, astrološki, Sunce predstavlja srce i krvotok.

Sunce u horoskopu predstavlja sledeće stvari: plemenitost, velikodušnost, hrabrost, čast, kraljevstvo, upravljanje vladom, unapređenje, javno zapošljavanje, stipendije i penzije.

U horoskopu Sunce predstavlja sledeće ličnosti: kraljevi, imperatori, vojvode, vitezove, sudije, one koji su željni slave i unapređenja i svakoga od autoriteta.

Tumačenje Sunca u astrološkom-horoskopskom znaku, odn. tumačenje Vašeg horoskopskog-astrološkog znaka za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce u Vagi

Zodijački ili horoskopski znak Vaga


Umerenost


Vaša unutrašnja težnja za harmonijom, vredna svakog poštovanja kada je umerena, može se pretvoriti u parališuću neodlučnost i nesigurnost.


Horoskopski znak Vaga usmerava vas na osećanja, sentimentalnost i ljubav vam je najvažnija u životu.


Volite lepotu i rafiniranost. Imate veliki estetski potencijal, pa su mnogi muzičari i pesnici rođeni u znaku Vage. Dobri ste i kao učitelji umetnosti, stručnjaci za unutrašnju dekoraciju i kozmetičari. Vaši rafinirani i estetizovani ukusi vas teraju od neurednih poslova.


Šarmantni ste i druželjubivi i najbolje funkcionišete kao partner.


U objektivni svet unosite harmoniju, ravnotežu i simetriju. Vaš urođeni takt, osećanje pravde i nepristrasnost čine Vas dobrim diplomatom, posrednikom, sudijom, bračnim savetnikom i socijalnim radnikom. Dobri ste za svaki javni nastup uključujući i politiku, mada imate mnogo veću želju za lepotom nego za vlašću.


Imate neobičan apetit za slatkiše, a u stresnim situacijama možete biti skloni alkoholu i drogama. Najefikasnija terapija za gotovo sve boljke Vaga je potpuni odmor i relaksacija u mirnoj i harmoničnoj okolini, okruženi srdačnim i saosećajnim prijateljima. Veoma ste prijemčivi i za lekovite vibracije muzike, lepotu cveća i uopšte lepa dela svih umetnosti.

Lekovite biljke: majčina dušica, potočara, ljubičica i kiseljak.


Obično mladi ulazite u brak, a često i po više puta. Društveni ste, graciozni. Skloni ste životu u zajednici, volite da zabavljate druge i da se dobro provodite. Važni su vam mir i harmonija i kadri ste da učinite dosta toga kako biste ih postigli.


#$%

- Brze odgovore na neka standardna, uobičajena životna pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima (u horoskopu)

- Predviđanja potražite na:
- - lični dnevni horoskop,
- - lični mesečni horoskop,
- - lični godišnji horoskop,
- - pokazatelji / indikatori u dnevnom horoskopu,
- - upozorenja u dnevnom horoskopu.