Planeta u znaku

Sunce u znaku - znak u horoskopu

Sunce u horoskopu predstavlja vaše unutrašnje ja, vašu ličnost i vaš ego. Sunce u znaku je vaš horoskopski znak.

Sunce je planeta koja, astrološki gledano, govori o snazi našeg karaktera, sposobnostima organizacije, potrebi da se čuje nešto o nama i teži ka tome da proslavi simboliku znaka u kojem se nalazi. Govori o stepenu svesnosti o samom sebi. Sunce u horoskopu žene predstavlja muškarca-supruga i oca, a u muškom horoskopu njega samog, posebno kada uđe u brak. Položaj Sunca pokazuje stepen ambicioznosti, potrebu da se dokažemo na polju karijere. Jedno je od svetala koje (pored Meseca) govori o zdravlju. U horoskopu predstavlja, generalno, vrlo ugledne ljude.

U telu, astrološki, Sunce predstavlja srce i krvotok.

Sunce u horoskopu predstavlja sledeće stvari: plemenitost, velikodušnost, hrabrost, čast, kraljevstvo, upravljanje vladom, unapređenje, javno zapošljavanje, stipendije i penzije.

U horoskopu Sunce predstavlja sledeće ličnosti: kraljevi, imperatori, vojvode, vitezove, sudije, one koji su željni slave i unapređenja i svakoga od autoriteta.

Tumačenje Sunca u astrološkom-horoskopskom znaku, odn. tumačenje Vašeg horoskopskog-astrološkog znaka za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce u Skorpiji

Zodijački ili horoskopski znak Škorpija


Pronicljivost


Odlučni ste, ambiciozni, agresivni, oštroumni, retko pasivni ili neutralni. Neiscrpna energija i fanatizam, neobično probojna volja i upornost, najdublje strasti. Kada nešto preduzmete, skloni ste da i sebe i druge neumorno gonite do ispunjenja zadatka. Trebate naučiti da prestanete da očekujete da će i drugi prihvatati vaše ideale i prestati da ih osuđujete što ne mogu da prate vaš entuzijazam.


Horoskopski znak Škorpija daje snagu volje koja dominira intelektom. Intelekt je originalan, odvažan i odlične koncentracije.


Duboki, često veoma tajnoviti i rezervisani. Imate realnu predstavu o sopstvenoj vrednosti i često ste neosetljivi na laskanja i kritike. Često ste asocijalni, samostalni i nezavisni. Ne podnosite autoritete. Mada u izvesnoj meri zadržavate stvari u sebi, kada vas podbodu možete biti veoma direktni. Izvanredna je vaša sposobnost oporavljanja.


Svagda tragate za istinom (ne volite površne, lažne i neiskrene stvari); donosite valjane sudove i prodornog ste uma, pa zahvaljujući tim kvalitetima uživate veliki autoritet među ljudima. Ipak i pored izuzetno zavodljive energije, privlačnosti i šarma, zbog stalne sklonosti da se borite i kritikujete izazivate sukobe i stvarate neprijatelje. Ne popravljate, nego uvek rušite postojeće i stvarate novo.


Kao roditelj ste strogi i pravedni. Deca vas vole, ali su im osećanja ograničena strahopoštovanjem. Trebalo bi da više pokazujete svoja osećanja prema onima do kojih Vam je stalo. Naučite sebe da im verujete.


U ljubavnim vezama ste strasni i lojalni, ali možete biti i posesivni i ljubomorni. U astrološkim tekstovima važi kliše da su Škorpioni lojalni prijatelji, a opasni neprijatelji.Čak i viši predstavnici mogu biti nemilosrdni.


Nauka, medicina (ginekolog, laboratorijski tehničar) i svaka druga izazovna oblast predstavljaju za vas prava područja delatnosti. Ako imate tipičnu Škorpionsku hladnokrvnost dobri ste za hirurga ili reportera crne hronike ili tajnog agenta. Dobro je još: pogrebnik, vojnik, pisac, muzičar, kompozitor, dirigent, blagajnik, rukovodilac u osiguravajućoj kompaniji.


Lekovito bilje: bosiljak, kopriva (kao biljni čaj), lopuh, pelen, sanovitac(smrduša).


#$%

- Brze odgovore na neka standardna, uobičajena životna pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima (u horoskopu)

- Predviđanja potražite na:
- - lični dnevni horoskop,
- - lični mesečni horoskop,
- - lični godišnji horoskop,
- - pokazatelji / indikatori u dnevnom horoskopu,
- - upozorenja u dnevnom horoskopu.