Planeta u kući

Pluton u kući

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji predstavlja u isti mah i reformatorski i destruktivni poriv. Pluton upravlja najdubljim slojevima naše podsvesti i može predstavljati sponu između duhovnog i materijalnog sveta, zato što otelotvoruje načelo transformacije i regeneracije.

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji je treća od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Marsa (Mars na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. U horoskopu predstavlja sposobnost da se utiče na mase, da se stvari predosete, da se otkriju.

Tumačenje Plutona u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Pluton u 6. kući

istraživanje
Kako ste izraziti individualista, ne bojite se da poturite leđa da biste pomogli drugima.
Često se bavite isceliteljstvom, klasičnim lečenjem ili dijetetikom.
Možda smatrate da imate neku predodređenu misiju. Osećate duboku potrebu da služite čovečanstvu, bavite se istraživanjem ili sticanjem naučnih znanja.

U godinama adolescencije mogao bi da ukaže na probleme sa aknama. Ukoliko ne budete na pravi način usmeravali svoju energiju, moglo bi se dogoditi da postanete hipohondar koji se obraća čas jednom, čas drugom lekaru.
Mogli biste postati žrtva sopstvene potisnute energije i stoga se morate suočiti sa svim rđavim navikama i nastojati da ih prevaziđete.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima