Planeta u kući

Pluton u kući

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji predstavlja u isti mah i reformatorski i destruktivni poriv. Pluton upravlja najdubljim slojevima naše podsvesti i može predstavljati sponu između duhovnog i materijalnog sveta, zato što otelotvoruje načelo transformacije i regeneracije.

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji je treća od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Marsa (Mars na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. U horoskopu predstavlja sposobnost da se utiče na mase, da se stvari predosete, da se otkriju.

Tumačenje Plutona u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Pluton u 12. kući

izolovanost
Pluton u dvanaestoj kući može vas odvesti direktno u iskušenje.
Morate sasvim blago razotkriti sve svoje strahove i frustracije i "izvući ih" iz svoje podsvesti, uz mnogo strpljivosti i razumevanja.
Morate menjati svoje unutrašnje stavove; to je teško, jer niste skloni da menjate tok svog života.
Najbolje funkcionišete na nekom poslu koji se odvija daleko od očiju javnosti, a istovremeno ste čovek koji potpuno jasno sagledava sva ograničenja drugih ljudi.
Ako imate izazovne aspekte, možete patiti zbog nekih psiholoških problema; čak bi vam se moglo dogoditi da budete primorani da se lečite u nekoj psihijatrijskoj ustanovi; isto tako, mogli biste osećati bol, i psihički i fizički, koji bi mogao poticati iz opskurnih ili neidentifikovanih izvora.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima