Planeta u kući

Neptun u kući

Planeta Neptun u horoskopu - astrologiji predstavlja i duhovni poriv i poriv za bežanjem; on, dakle, predstavlja vašu žeiju da sami sebe zavarate i vaša stvaralačka i intiutivna svojstva.

Planeta Neptun u horoskopu - astrologiji je druga od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Venere (Venera na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. Predstavlja misticizam, duhovnost, spiritualnost, magiju, pa i veru. Vrlo je vezan za umetnost (slikarstvo, muziku, pevanje, sva umetnička remek dela koja nas očaraju). Neptun je taj koji nas opija i ne možemo neke stvari da sagledamo u pravom svetlu. Ljubav prema daljinama, dubinama, bilo da su one teritorijalne ili duhovne. Vezuje se za more, bezuslovnu ljubav, platonsku ljubav. Može predstavljati i obmane i samoobmane, psihičku nestabilnost, nerazumevanje, nejasnoće, alkoholizam, narkomaniju, laž, prevaru.

Tumačenje Neptuna u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju  za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Neptun u 7. kući

odsustvo realnosti
Kako ste osetljivi na tuđe uticaje, veoma vam je važan izbor partnera.
Ni vi ni vaš partner ne sagledavate jedno drugo u pravoj svetlosti. Možda ćete imati društveno neprihvatljive naklonosti ili se možete ludo zaljubiti i pobeći od kuće.
Trebalo bi da skinete ružičaste naočari i da naučite da se suočavate sa stvarnošću.
Takođe morate naučiti da dajete, ne očekujući mnogo zauzvrat.
Ako imate teške aspekte, trebalo bi da se čuvate umešanosti u pravna pitanja i da pomno pročitate svaki dokument pre nego što ga potpišete.
Ovakav položaj ponekad ukazuje na mogućnost braka ili partnerstva sa hendikepiranom osobom.

#$%

  Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima