Planeta u kući

Saturn u kući

Planeta Saturn u horoskopu, horoskopu predstavlja princip učenja. Lekcije koje budete naučili uz pomoć Saturna nikada nećete zaboraviti.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja našu sudbinu, našu karmu i ono što teško možemo da promenimo. Saturn je planeta koja nas uči granicama, strpljivosti, fizičkom i psihičkom bolu. U zavisnosti od toga gde se nalazi u horoskopu pravi određene probleme. Saturn predstavlja teške i hronične bolesti i nas kao stare ljude. Koliko smo izdržljivi, kako se nosimo sa životnim problemima. Suština Saturna je da nas uozbilji, i da nas nauči da budemo mudri. Metode ili način na koji to radi u zavisnosti od toga koliko smo spremni da to uvidimo mogu biti i vrlo teške po nas, u smislu da mi to ne razumemo i stvara bol. Saturn je zaslužan “za red, rad, disciplinu i odgovornost” i on nas tome nauči na lakši ili teži način. Obično smanji ili poružni deo tela u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi. Predstavlja i siromaštvo i “prost svet”.

U telu predstavlja kosti, zube i kožu.

Tumačenje Saturna u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju  za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Saturn u 11. kući

konstantnost
Možete imati veliki broj starijih prijatelja prema kojima se osećate odgovornim.
Toliko ste trezveni i rezervisani da vam je teško da se bilo kome približite.
Želja da vas poštuju oni koje smatrate sebi ravnim još je veca od vaše potrebe za ljubavlju. Unutrašnje nesigurnosti kompenzujete vrednim radom i stalnim angažovanjem. Nepokolebljivo ste odani prijateljima i idealima.
Ako imate loše aspekte, mnoge vaše želje bi mogle ostati neispunjene i mogli biste se osećati usamljenim. Isto tako, moglo bi se dogoditi da se pravite važni. Spremni ste da pružite ljubav, ali niste u stanju da je bez problema prihvatite; često se povlačite u sopstvenu ljušturu.

#$%

  Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima