Planeta u kući

Saturn u kući

Planeta Saturn u horoskopu, horoskopu predstavlja princip učenja. Lekcije koje budete naučili uz pomoć Saturna nikada nećete zaboraviti.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja našu sudbinu, našu karmu i ono što teško možemo da promenimo. Saturn je planeta koja nas uči granicama, strpljivosti, fizičkom i psihičkom bolu. U zavisnosti od toga gde se nalazi u horoskopu pravi određene probleme. Saturn predstavlja teške i hronične bolesti i nas kao stare ljude. Koliko smo izdržljivi, kako se nosimo sa životnim problemima. Suština Saturna je da nas uozbilji, i da nas nauči da budemo mudri. Metode ili način na koji to radi u zavisnosti od toga koliko smo spremni da to uvidimo mogu biti i vrlo teške po nas, u smislu da mi to ne razumemo i stvara bol. Saturn je zaslužan “za red, rad, disciplinu i odgovornost” i on nas tome nauči na lakši ili teži način. Obično smanji ili poružni deo tela u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi. Predstavlja i siromaštvo i “prost svet”.

U telu predstavlja kosti, zube i kožu.

Tumačenje Saturna u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju  za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Saturn u 1. kući

inhibiranost
Rezervisani ste, ozbiljni, marljivi, strpljivi i imate atristokratsko ponašanje.
Žudite za vlašću zato što su vam možda u detinjstvu nametali nekakva ograničenja; verovatno ste bili veoma stidljivi, ali sada želite da napredujete.
Imate izvestan osećaj lične nesigurnosti i neprilagođenosti, ali vas taj osećaj samo podstiče na velika ostvarenja. Imate velike odgovornosti i ovaj položaj često ukazuje na to da ste veoma rano počeli da radite.
Još kao mladi bili ste vrlo zreli, ali ćete, kako život bude odmicao, postajati sve mlađi.
Ako je Saturn veoma blizu Ascendentu, to bi moglo značiti da je vaša majka sa vama imala težak porođaj.
Ako imate loše aspekte, to bi moglo značiti da ćete čitavog života smatrati da niste dovoljno voljeni; tada biste mogli biti sebični i skloni depresijama.

#$%

  Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima