Planeta u kući

Saturn u kući

Planeta Saturn u horoskopu, horoskopu predstavlja princip učenja. Lekcije koje budete naučili uz pomoć Saturna nikada nećete zaboraviti.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja našu sudbinu, našu karmu i ono što teško možemo da promenimo. Saturn je planeta koja nas uči granicama, strpljivosti, fizičkom i psihičkom bolu. U zavisnosti od toga gde se nalazi u horoskopu pravi određene probleme. Saturn predstavlja teške i hronične bolesti i nas kao stare ljude. Koliko smo izdržljivi, kako se nosimo sa životnim problemima. Suština Saturna je da nas uozbilji, i da nas nauči da budemo mudri. Metode ili način na koji to radi u zavisnosti od toga koliko smo spremni da to uvidimo mogu biti i vrlo teške po nas, u smislu da mi to ne razumemo i stvara bol. Saturn je zaslužan “za red, rad, disciplinu i odgovornost” i on nas tome nauči na lakši ili teži način. Obično smanji ili poružni deo tela u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi. Predstavlja i siromaštvo i “prost svet”.

U telu predstavlja kosti, zube i kožu.

Tumačenje Saturna u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju  za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Saturn u 7. kući

odanost
Moglo bi vam se dogoditi da se razočarate u braku
ili u odnosima sa partnerima, ili možda između vas i vašeg partnera postoji velika razlika u godinama. Imate problema u vezi sa drugima. Ne bi bilo dobro da uđete u brak pre nego što se uskladite sa samim sobom i sa spoljnim svetom.
Oprezni ste u stavu prema suprotnom polu-što nije bez razloga, jer vas je možda svojevremeno odbacio neko koga ste smatrali muškarcem iii ženom svog života.
Odgovorni ste i delujete odraslo u svojim stavovima, a želje su vam često usmerene ka postizanju uspeha u oblastima koje na ovaj ili onaj način uključuju javnost.
Ako imate izazovne aspekte, posle uspeha i prihvatanja moglo bi doći do pada i odbacivanja.
Mada ste otvoreni i druželjubivi, ipak vam je potrebno i da odvojite neko vreme koje ćete provesti sami sa sobom, kako biste napunili baterije.
Ukoliko to sebi ne priuštite, mogli biste imati zdravstvenih problema.
Ako imate teške aspekte, možda ste usamljenik.

#$%

  Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima