Planeta u kući

Saturn u kući

Planeta Saturn u horoskopu, horoskopu predstavlja princip učenja. Lekcije koje budete naučili uz pomoć Saturna nikada nećete zaboraviti.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja našu sudbinu, našu karmu i ono što teško možemo da promenimo. Saturn je planeta koja nas uči granicama, strpljivosti, fizičkom i psihičkom bolu. U zavisnosti od toga gde se nalazi u horoskopu pravi određene probleme. Saturn predstavlja teške i hronične bolesti i nas kao stare ljude. Koliko smo izdržljivi, kako se nosimo sa životnim problemima. Suština Saturna je da nas uozbilji, i da nas nauči da budemo mudri. Metode ili način na koji to radi u zavisnosti od toga koliko smo spremni da to uvidimo mogu biti i vrlo teške po nas, u smislu da mi to ne razumemo i stvara bol. Saturn je zaslužan “za red, rad, disciplinu i odgovornost” i on nas tome nauči na lakši ili teži način. Obično smanji ili poružni deo tela u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi. Predstavlja i siromaštvo i “prost svet”.

U telu predstavlja kosti, zube i kožu.

Tumačenje Saturna u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju  za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Saturn u 2. kući

štedljivost
Imate izvesne strahove u pogledu novca, a zarađujete zaista svojim znojem. Racionalni ste kada je reč o finansijskim pitanjima, finansije su vam sređene, i mada Saturn u svojoj kući ne negira posedovanje novca, vi sporo postižete uspeh.
Možda ste rođeni u veoma bogatoj porodici pa vam je teško da se od tog bogatstva rastanete, ili pak potičete iz izuzetno siromašne porodice, što nastojite da kompenzujete-ponekad i preterujući u tome tako što materijalna dobra pretvarate u svoj jedini cilj.
Morate naučiti šta su prave vrednosti; duševni spokoj nikada nije prouzrokovan spoljnim, nego unutrašnjim činiocima.
Međutim, ako Saturn ima dobre aspekte, to može biti povoljah položaj za ulaganje u nekretnine.

#$%

  Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima