Planeta u kući

Saturn u kući

Planeta Saturn u horoskopu, horoskopu predstavlja princip učenja. Lekcije koje budete naučili uz pomoć Saturna nikada nećete zaboraviti.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja našu sudbinu, našu karmu i ono što teško možemo da promenimo. Saturn je planeta koja nas uči granicama, strpljivosti, fizičkom i psihičkom bolu. U zavisnosti od toga gde se nalazi u horoskopu pravi određene probleme. Saturn predstavlja teške i hronične bolesti i nas kao stare ljude. Koliko smo izdržljivi, kako se nosimo sa životnim problemima. Suština Saturna je da nas uozbilji, i da nas nauči da budemo mudri. Metode ili način na koji to radi u zavisnosti od toga koliko smo spremni da to uvidimo mogu biti i vrlo teške po nas, u smislu da mi to ne razumemo i stvara bol. Saturn je zaslužan “za red, rad, disciplinu i odgovornost” i on nas tome nauči na lakši ili teži način. Obično smanji ili poružni deo tela u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi. Predstavlja i siromaštvo i “prost svet”.

U telu predstavlja kosti, zube i kožu.

Tumačenje Saturna u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju  za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Saturn u 5. kući

distanciranost
Pokazujete tendenciju ka tome da budete hladni i inhibirani.
To može dovesti do odbacivanja u ljubavi ili do problema sa decom; ti problemi su mahom prouzrokovani vašom nesposobnošću da shvatite druge.
Vaše stvaralačko izražavanje bi moglo biti osujećeno ukoliko ne naučite da dajete i da se brinete za druge.
Ako ikada pribegnete špekulisanju, činićete to mudro i valjano. Možete da budete dobar nastavnik jer umete da zavedete disciplinu. Privlače vas stariji ljudi, kao i svi oni koji na život gledaju ozbiljno i svrsishodno.
Ako imate izazovne aspekte Saturna, mogli biste biti stidljivi i imati teškoća na psihološkom ili seksualnom planu; moglo bi vam se dogoditi i da protraćite svoje talente i potencijale.
Ako budete dobro koristili ovaj položaj, on bi mogao da dovede do istinske ljubavi, odanosti, kreativnosti i velikih naučnih ostvarenja.

#$%

  Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima