Planeta u kući

Saturn u kući

Planeta Saturn u horoskopu, horoskopu predstavlja princip učenja. Lekcije koje budete naučili uz pomoć Saturna nikada nećete zaboraviti.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja našu sudbinu, našu karmu i ono što teško možemo da promenimo. Saturn je planeta koja nas uči granicama, strpljivosti, fizičkom i psihičkom bolu. U zavisnosti od toga gde se nalazi u horoskopu pravi određene probleme. Saturn predstavlja teške i hronične bolesti i nas kao stare ljude. Koliko smo izdržljivi, kako se nosimo sa životnim problemima. Suština Saturna je da nas uozbilji, i da nas nauči da budemo mudri. Metode ili način na koji to radi u zavisnosti od toga koliko smo spremni da to uvidimo mogu biti i vrlo teške po nas, u smislu da mi to ne razumemo i stvara bol. Saturn je zaslužan “za red, rad, disciplinu i odgovornost” i on nas tome nauči na lakši ili teži način. Obično smanji ili poružni deo tela u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi. Predstavlja i siromaštvo i “prost svet”.

U telu predstavlja kosti, zube i kožu.

Tumačenje Saturna u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju  za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Saturn u 4. kući

konvencionalnost
Strahujete od starosti i imate mnogo porodičnih odgovornosti,
što bi čak moglo značiti da vodite brigu o starijim članovima porodice.
Postoji mogućnost da rano izgubite jednog roditelja ili da imate nekih drugih teškoca sa njim. Veoma ste vezani za porodicu i možda ste previše skloni da živite u prošlosti.
Mada ste naizgled nezavisni, bojite se da napustite roditeljski dom. Ipak, bićete mnogo srećniji onog trenutka kada odete daleko od rodnog mesta.
Osećate se neprilagođenim i nedovoljno vrednim. Ipak, upravo zahvaljujući tim osećanjima ulažete dvostruko više truda no ostali u sve što činite; samim tim su moguća velika ostvarenja.
Veoma se ponosite svojim porodičnim poreklom, volite starine i imate uspeha u kupovini i prodaji nekretnina ili zemljišta.
Rđavi aspekti bi mogli ukazivati na probavne probleme, prouzrokovane preteranim brigama i emocionalnošću.
Dobar duhovni odnos prema životu mogao bi vam pomoći da prevaziđete mnoge od tih ograničavajućih osećanja.

#$%

  Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima