Planeta u kući

Jupiter u kući

Planeta Jupiter u horoskopu, astrologiji predstavlja princip ekspanzije; ključne reči stoga ukazuju na moguće tipove rasta i ekspanzije.

Planeta Jupiter u horoskopu predstavlja stepen obrazovanja, odnosi se na visoke škole (sve više od od osnovne), duhovnost, religioznost, filozofiju, neka viša znanja koja smo stekli. Koliko verujemo, količinu optimizma, koliko smo iskreni i spremni da se otvorimo, dobrotu i plemenitost u nama. Jupiter predstavlja veliku sreću, veliki novac. Generalno predstavlja dobre okolnosti. Obično uveća deo tela u znaku u kojem se nalazi. Inostranstvo, strance, daleke zemlje, daleka putovanja. Koliko je osoba pravična i stepen moralnih vrednosti u nama. Jupiter nas štiti, on je naš “anđeo čuvar”.

U telu predstavlja jetru i krv.

Tumačenje Jupitera u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Jupiter u 4. kući

odanost
Odani ste domu i porodici i roditelji vam često pružaju pomoć.
Možete postići uspeh baš tamo gde ste rođeni i očekujte da će vam život biti udoban u poodmaklim godinama. Uživate u prirodi; možda biste želeli da živite u nekoj velikoj kući na vrhu brda.
Vašoj darežljivoj i otvorenoj prirodi potrebno je skupo i prijatno okruženje.
Ako imate izazovne aspekte, moglo bi se desiti da budete gramzivi; isto tako, moglo bi se desiti da roditelji na vas više nemaju uticaj.
Ponekad ovakav položaj ukazuje na veliku agresivnost koja je u porodici vladala u vašem ranom detinjstvu.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima