Planeta u kući

Jupiter u kući

Planeta Jupiter u horoskopu, astrologiji predstavlja princip ekspanzije; ključne reči stoga ukazuju na moguće tipove rasta i ekspanzije.

Planeta Jupiter u horoskopu predstavlja stepen obrazovanja, odnosi se na visoke škole (sve više od od osnovne), duhovnost, religioznost, filozofiju, neka viša znanja koja smo stekli. Koliko verujemo, količinu optimizma, koliko smo iskreni i spremni da se otvorimo, dobrotu i plemenitost u nama. Jupiter predstavlja veliku sreću, veliki novac. Generalno predstavlja dobre okolnosti. Obično uveća deo tela u znaku u kojem se nalazi. Inostranstvo, strance, daleke zemlje, daleka putovanja. Koliko je osoba pravična i stepen moralnih vrednosti u nama. Jupiter nas štiti, on je naš “anđeo čuvar”.

U telu predstavlja jetru i krv.

Tumačenje Jupitera u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Jupiter u 1. kući

razdraganost
Širokih vidika, bezbrižni i optimista, volite da putujete i uživate u prirodi.
Vaša ljubazna i vedra narav privlači druge ljude koji su uvek spremni da vam pomognu. Logični ste i lepih manira, imate izraženi smisao za humor.
Izuzetno ste vitalni i zainteresovani za sport (u sportu obično postižete izvanredne rezultate). Vi ste tip izvršioca.
Ako se pogrešno koristi, ovakav položaj Jupitera može dovesti do izražene sklonosti životnim zadovoljstvima, lenjosti, preteranom trošenju, pritvornosti i nestrpljivosti. Mogli biste imati i problema sa telesnom težinom.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima