Planeta u kući

Jupiter u kući

Planeta Jupiter u horoskopu, astrologiji predstavlja princip ekspanzije; ključne reči stoga ukazuju na moguće tipove rasta i ekspanzije.

Planeta Jupiter u horoskopu predstavlja stepen obrazovanja, odnosi se na visoke škole (sve više od od osnovne), duhovnost, religioznost, filozofiju, neka viša znanja koja smo stekli. Koliko verujemo, količinu optimizma, koliko smo iskreni i spremni da se otvorimo, dobrotu i plemenitost u nama. Jupiter predstavlja veliku sreću, veliki novac. Generalno predstavlja dobre okolnosti. Obično uveća deo tela u znaku u kojem se nalazi. Inostranstvo, strance, daleke zemlje, daleka putovanja. Koliko je osoba pravična i stepen moralnih vrednosti u nama. Jupiter nas štiti, on je naš “anđeo čuvar”.

U telu predstavlja jetru i krv.

Tumačenje Jupitera u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Jupiter u 2. kući

napredovanje
Imate sreće na finansijskom planu jer ste u stanju da ni od čega nešto napravite.
Ovo je veoma dobar položaj za poslovne aktivnosti, ali vrsta posla pri tome zavisi od kuće kojom Jupiter vlada i od znaka u kome se on nalazi.
Posebno su pogodne poslovne oblasti koje obuhvataju bankarstvo, organizaciju putovanja, trgovinu, izvoz-uvoz i osiguranje.
Urođeni ste optimista i drugi ljudi vas smatraju privlačnim; omiljeni ste.
Ako imate teške aspekte, možete biti skloni trošenju iz poze, tako da možete pretrpeti finansijske gubitke zbog nesmotrenog odnosa prema novcu.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima