Planeta u kući

Mars u kući

Planeta Mars u horoskopu-horoskopu predstavlja vaš seksualni poriv i označava oblast u kojoj trošite energiju. Ključna reč za Mars u različitim znacima ukazuje na tip utrošene energije.

Planeta Mars u horoskopu predstavlja našu energiju, fizičku snagu, inicijativu, stepen izdržljivosti, pokretljivosti, kako usmeravamo bes, ljutnju, koliko se borimo za mesto pod Suncem. Koliko smo dobri u sportu, za muškarce u krevetu. Koliko imamo energije da se izborimo za sopstvenu karijeru. Koliko smo hrabri. U muškom horoskopu predstavlja njega kao momka-mladog muškarca i njegovu seksualnost, i koliko je plodan, reproduktivan.. U ženskom horoskopu predstavlja njene momke-partnere ljubavnike. Mars, generalno, predstavlja i opasnost, povrede i obično ojača deo tela u znaku u kojem se nalazi.

Tumačenje Marsa u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju zaVaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mars u 9. kući

smelost
Nezavisni, puni entuzijazma, često samouki,
radoznali ste i zainteresovani za razne vrste studija. Mada možete biti izrazito skeptični, u nekom trenutku životnom verovatno će vam se razviti verski ili ideološki žar, na granici fanatizma.
Nemirna ste duha; ako ne možete stvarno da putujete, onda ćete makar u mislima putovati, sedeći u svojoj fotelji.
Ako imate teške aspekte marsa, mogli biste zapasti u nevolje na putu u inostranstvo, ili biste pak mogli imati problema sa rođacima.

#$%

  Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima