Planeta u kući

Mars u kući

Planeta Mars u horoskopu-horoskopu predstavlja vaš seksualni poriv i označava oblast u kojoj trošite energiju. Ključna reč za Mars u različitim znacima ukazuje na tip utrošene energije.

Planeta Mars u horoskopu predstavlja našu energiju, fizičku snagu, inicijativu, stepen izdržljivosti, pokretljivosti, kako usmeravamo bes, ljutnju, koliko se borimo za mesto pod Suncem. Koliko smo dobri u sportu, za muškarce u krevetu. Koliko imamo energije da se izborimo za sopstvenu karijeru. Koliko smo hrabri. U muškom horoskopu predstavlja njega kao momka-mladog muškarca i njegovu seksualnost, i koliko je plodan, reproduktivan.. U ženskom horoskopu predstavlja njene momke-partnere ljubavnike. Mars, generalno, predstavlja i opasnost, povrede i obično ojača deo tela u znaku u kojem se nalazi.

Tumačenje Marsa u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju zaVaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mars u 3. kući

nestrpljivost
Impulsivni ste, ubedljivi, nemirni i direktni.
Brzi ste na jeziku. Odlučno branite porodicu. Veoma vam je važan sam proces mišljenja. Radoznali ste i agresivni istovremeno; možete biti netaktični, nestrpljivi i previše kritički raspoloženi prema drugima.
Imate mnoštvo dobrih ideja, ali često ne obraćate pažnju na detalje jer ste izrazito aktivni, nervozni i nemirni.
Ako je mars u aspektu sa uranom, bićete inventivni.
Ako imate teške aspekte, verovatno nemate braće i sestara, a možda ste imali i izuzetne uspone i padove u ranim godinama života.

#$%

  Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima