Planeta u kući

Mars u kući

Planeta Mars u horoskopu-horoskopu predstavlja vaš seksualni poriv i označava oblast u kojoj trošite energiju. Ključna reč za Mars u različitim znacima ukazuje na tip utrošene energije.

Planeta Mars u horoskopu predstavlja našu energiju, fizičku snagu, inicijativu, stepen izdržljivosti, pokretljivosti, kako usmeravamo bes, ljutnju, koliko se borimo za mesto pod Suncem. Koliko smo dobri u sportu, za muškarce u krevetu. Koliko imamo energije da se izborimo za sopstvenu karijeru. Koliko smo hrabri. U muškom horoskopu predstavlja njega kao momka-mladog muškarca i njegovu seksualnost, i koliko je plodan, reproduktivan.. U ženskom horoskopu predstavlja njene momke-partnere ljubavnike. Mars, generalno, predstavlja i opasnost, povrede i obično ojača deo tela u znaku u kojem se nalazi.

Tumačenje Marsa u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju zaVaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mars u 12. kući

buntovništvo
Borite se za gubitnike i radite za njihovo dobro.
Bili biste dobar upravnik bolnice ili zatvora.
Pošto umete da čuvate tajnu, imaćete uspeha i kao inspektor ili detektiv. Ukazuje na neku povezanost sa zakonom i pravom uopšte.
Ovo je teška kuća za planetu Mars, jer se oseća da vam je energija tu ograničena.
Ako imate izazovne aspekte, često prigušujete svoje snažne emotivne reakcije. Ponekad ste skloni da se suprotstavite uređenju ili redu, što može dovesti do tuge, samouništenja ili nesreća.

#$%

  Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima