Pluton u kući

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji predstavlja u isti mah i reformatorski i destruktivni poriv. Pluton upravlja najdubljim slojevima naše podsvesti i može predstavljati sponu između duhovnog i materijalnog sveta, zato što otelotvoruje načelo transformacije i regeneracije.

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji je treća od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Marsa (Mars na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. U horoskopu predstavlja sposobnost da se utiče na mase, da se stvari predosete, da se otkriju.

Tumačenje Plutona u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Pluton u 11. kući

ispunjenje
Izrazito ste lojalni, imate snažan osećaj za zajedruštvo, brojne planove i osećate veliku potrebu za reformama.
Zainteresovani ste za ovozemaljske stvari. Moglo bi vam se dogoditi da učestvujete u kakvom reformatorskom pokretu ili u nekim akcijama za opšte poboljšanje stanja u društvu. Prijatelji su vam važni i vi ste skloni da im pružite pomoć. Morate, međutim, da se potrudite da njihov uticaj na vaš život ne bude previše jak.
Ako imate izazovne aspekte, morate naučiti da budete selektivni u izboru onih sa kojima sarađujete, jer bi se moglo dogoditi da vam izbor inače bude pogrešan.
Ovakav položaj često ukazuje na usamljenika.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima