Pluton u kući

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji predstavlja u isti mah i reformatorski i destruktivni poriv. Pluton upravlja najdubljim slojevima naše podsvesti i može predstavljati sponu između duhovnog i materijalnog sveta, zato što otelotvoruje načelo transformacije i regeneracije.

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji je treća od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Marsa (Mars na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. U horoskopu predstavlja sposobnost da se utiče na mase, da se stvari predosete, da se otkriju.

Tumačenje Plutona u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Pluton u 7. kući

podrobnost
Dinamični ste, magnetski privlačni i temperamentni.
Vaša delatnost utiče na druge ljude isto onako snažno koliko ti drugi ljudi utiču na vas.
Partner bi vam mogao biti drugačijeg kulturnog porekla; to će zahtevati brojna prilagođavanja i na jednoj i na drugoj strani. Ponekad možete ući u brak jer ste prinuđeni, ili se pak možete razvesti; moglo bi vam se dogoditi i da partner pobegne od vas ili jednostavno nestane.
Ako se ovaj položaj pravilno koristi, vi možete biti taj koji će utirati put i formirati javno mišljenje u svom polju delatnosti. Steći ćete društveno priznanje i postati poznati, ali ćete slavu često deliti sa partnerom.
Ako se neadekvatno koristi, ovakav položaj može dovesti do pravnih problema; zbog odsustva diplomatskog takta, mogli biste imati i brojne neprijatelje.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima