Pluton u kući

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji predstavlja u isti mah i reformatorski i destruktivni poriv. Pluton upravlja najdubljim slojevima naše podsvesti i može predstavljati sponu između duhovnog i materijalnog sveta, zato što otelotvoruje načelo transformacije i regeneracije.

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji je treća od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Marsa (Mars na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. U horoskopu predstavlja sposobnost da se utiče na mase, da se stvari predosete, da se otkriju.

Tumačenje Plutona u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Pluton u 10. kući

političnost
Nametljivi ste i veoma odlučni.
Spremni ste da se borite protiv autoriteta, ukoliko je to potrebno za ostvarenje vaših ciljeva. Snažni ste, odvažni i istrajni, možete biti diktator, novator, planer ili pronalazač.
Ako imate teške aspekte, vaše insistiranje na tome da vaša reč bude u svemu odlučujuća može se graničiti sa megalomanijom.
Vođa ste u svom životnom ili profesionalnom krugu; za vas je karakteristično to da vas ljudi ili vole ili mrze, nikada vas ne ignorišu.
Imate opsesivnu potrebu da budete najbolji i da zablistate u odnosu na sve oko sebe. Perfekcionista ste i nemilosrdno gonite sami sebe. Kadri ste da lucidno i elokventno prezentujete svoju ideju.
Ako imate teške aspekte, možete biti lukavi, skloni prevarama, osvetoljubivi i sadista.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima