Pluton u kući

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji predstavlja u isti mah i reformatorski i destruktivni poriv. Pluton upravlja najdubljim slojevima naše podsvesti i može predstavljati sponu između duhovnog i materijalnog sveta, zato što otelotvoruje načelo transformacije i regeneracije.

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji je treća od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Marsa (Mars na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. U horoskopu predstavlja sposobnost da se utiče na mase, da se stvari predosete, da se otkriju.

Tumačenje Plutona u astrološkoj-horoskopskoj kući - polju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Pluton u 5. kući

rizikovanje
Imate urođenu i veoma izraženu ljubav prema kocki
i spremni ste da i na emotivnom i na finansijskom planu mnogo rizikujete. Često zahvaljujući svojoj odvažnosti postižete mnogo.
S obzirom na jaku erotizovanost, seks bi vam mogao postati pokretačka snaga u životu, ali bi se isto tako moglo dogoditi da krenete potpuno suprotnim pravcem i budete aseksualni, čak i da prihvatite celibat.
Pluton u petoj kući komplikuje vašu emotivnu ravnotežu; morate naći neku oblast u kojoj ćete se kreativno izražavati.
Ako imate izazovne aspekte, moglo bi doći do problema u trudnoći, a mogli biste biti i izrazito posesivni prema onima koje volite.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima