Doživljavanje okoline

Kako doživljavamo svoju okolinu i kako se uklapamo u nju

U ličnom, životnom horoskopu (natalnoj karti) ličnom, životnom horoskop (natalnoj karti) životne okolnosti su predstavljene kućama (astrološkim poljima ili sektorima).  Opstanak često zavisi od toga koliko uspešno činimo neophodne ustupke uslovima nad kojima nemamo nikakve kontrole u životnoj sredini, koja se sastoji od svega i svakoga.

I dok je većina naših iskustava povoljna, sigurno je da se problemi javljaju ili kada se ne možemo prilagoditi ili kada odbijamo da se prilagodimo.
Životne okolnosti mogu dovesti do sukoba i frustracije i često se poklapaju sa trenutnim neuspesima i nesrećom.

Ovakve teškoće su, međutim, neophodne za razvoj ličnosti i eventualno ispunjenje kreativnih potencijala jedne osobe. Koncentrisanjem na našu unutrašnju snagu kao i na spoljne, vidljive efekte, možemo stvoriti svrhu života.

Astrološko tumačenje doživljvanja okoline i uklapanja u nju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Ako želite da postanete značajni u svojim životnim poduhvatima, to podrazumeva koncentrisanje na poslove drugih ljudi, lično ili profesionalno.
Za vas je veoma važno da se pozabavite potrebama društva. Trebalo bi da bude sasvim jasno da ste sposobni za takvu vrstu odgovornosti, ali ćete možda biti u dilemi koliko je vredno da se na ovaj način angažujete. Vaša nesigurnost može doprineti tome da izbegavate takvu vrstu obaveze, jer ne želite da izgubite ono što ste već stekli.
Mislite da drugi ljudi mogu pomoći koliko i vi i prosto vam smeta kada drugi žele da ste im uvek na raspolaganju. Ali ako budete stekli odgovarajuću kvalifikaciju, možda ćete shvatiti da rad u ime drugih može doneti mnogo, posebno ako im ponudite svoje profesionalne usluge.
Posao savetnika za investicije, osiguranje, programi za penzionere i porodično savetovalište su delatnosti u kojima imate šanse da uspete i da u potpunosti pokažete svoju kreativnost.
Vaš partner mora biti voljan i spreman da sa vama deli godine koje ne nose uspeh i rezultate, odnosno dok se ne stabilizujete u poslu i ostvarite planove koje ste ranije odredili.
Veoma je važno da svoje planove stvarate tako da budete motivisani na pravi način za njihovo ostvarenje.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima