Doživljavanje okoline

Kako doživljavamo svoju okolinu i kako se uklapamo u nju

U ličnom, životnom horoskopu (natalnoj karti) ličnom, životnom horoskop (natalnoj karti) životne okolnosti su predstavljene kućama (astrološkim poljima ili sektorima).  Opstanak često zavisi od toga koliko uspešno činimo neophodne ustupke uslovima nad kojima nemamo nikakve kontrole u životnoj sredini, koja se sastoji od svega i svakoga.

I dok je većina naših iskustava povoljna, sigurno je da se problemi javljaju ili kada se ne možemo prilagoditi ili kada odbijamo da se prilagodimo.
Životne okolnosti mogu dovesti do sukoba i frustracije i često se poklapaju sa trenutnim neuspesima i nesrećom.

Ovakve teškoće su, međutim, neophodne za razvoj ličnosti i eventualno ispunjenje kreativnih potencijala jedne osobe. Koncentrisanjem na našu unutrašnju snagu kao i na spoljne, vidljive efekte, možemo stvoriti svrhu života.

Astrološko tumačenje doživljvanja okoline i uklapanja u nju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vi odajete utisak da u potpunosti imate kontrolu nad situacijom, ali ste u stvari potpuno nesigurni u svoje sposobnosti da ostvarite uspeh kada se suočite sa izazovom.
Skloni ste da drugima pripisujete više nego što zaslužuju i pritom ne koriste svoje sposobnosti kako biste izbegli konkurenciju kada god je to moguće. Činjenica da potcenjujete svoje mogućnosti samo još više čini očiglednom potrebu da steknete obrazovanje i potrebne kvalifikacije.
Vaše kreativne potencijale treba samo razviti, tako da postanete stručni i da se na taj način možete nositi i porediti sa drugim ljudima. Samodisciplina i mnogo rada će vaš naučiti kako da ostvarite uspeh.
Čak i minimalni rezultati i podstrek će razbiti svaku sumnju koju ste imali u svoje sposobnosti. Od tog trenutka, više neće biti prepreka vašem stalnom napredovanju.
Uz odlučnost, izbeći ćete ljude koji pokušavaju da zloupotrebe vašu velikodušnost. Trebalo bi da pomažete samo onim ljudima kojima je pomoć zaista potrebna.
Verovatno je da ćete privući osobu kojoj je potrebna stalna pažnja i koja očekuje da popustate pred svim njenim zahtevima. Međutim, ako budete uporni u zahtevima da vam partner prvo dokaže svoje vrednosti, izabraćete pravu osobu.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima