Doživljavanje okoline

Kako doživljavamo svoju okolinu i kako se uklapamo u nju

U ličnom, životnom horoskopu (natalnoj karti) ličnom, životnom horoskop (natalnoj karti) životne okolnosti su predstavljene kućama (astrološkim poljima ili sektorima).  Opstanak često zavisi od toga koliko uspešno činimo neophodne ustupke uslovima nad kojima nemamo nikakve kontrole u životnoj sredini, koja se sastoji od svega i svakoga.

I dok je većina naših iskustava povoljna, sigurno je da se problemi javljaju ili kada se ne možemo prilagoditi ili kada odbijamo da se prilagodimo.
Životne okolnosti mogu dovesti do sukoba i frustracije i često se poklapaju sa trenutnim neuspesima i nesrećom.

Ovakve teškoće su, međutim, neophodne za razvoj ličnosti i eventualno ispunjenje kreativnih potencijala jedne osobe. Koncentrisanjem na našu unutrašnju snagu kao i na spoljne, vidljive efekte, možemo stvoriti svrhu života.

Astrološko tumačenje doživljvanja okoline i uklapanja u nju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Morate steći dobro obrazovanje, kako biste zaista nešto korisno uradili za društvo, a što vi u stvari i želite da uradite.
Dobrovoljno se angažujete na problemima životne okoline, pa ste verovatno sasvim svesni šta je potrebno za njihovo rešavanje. Možda vi lično nećete nešto preduzeti, ali ćete bar alarmirati odgovorne ljude i angažovati podršku javnosti. Možda potcenjujete sopstvenu sposobnost da preuzmete kontrolu nad takvim situacijama, a ipak znate da je mnogim ljudima potrebna pomoć.
U početku ćete svoju pažnju okrenuti pojedincima kojima je potrebna pomoć i kroz rad sa njima ćete shvatiti koliko ste u stvari sposobni. Pomanjkanje samopouzdanja vas samo udaljava od velikih društvenih projekata, ali će se i to izmeniti, jer ćete se kroz lične uspehe uveriti u svoju sposobnost.
Posao vezan za rad u nekoj instituciji, na primer zdravstvenoj, rehabilitacionoj, u domovima za mentalno ili fizički hendikepirane osobe ili u domovima za stare bi bio pogodan za vas. Obrazovni i socijalni programi vam takođe nude mnoge prilike da se iskažete i ostvarite uspeh.
Odložite stupanje u brak, bar dok se malo ne ustalite u poslu. Vaš partner bi mogao da traži da mu posvetite svu vašu pažnju, ili biste morali da se bavite i pokrivate njegove probleme dok se i on profesionalno ne stabilizuje.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima