Doživljavanje okoline

Kako doživljavamo svoju okolinu i kako se uklapamo u nju

U ličnom, životnom horoskopu (natalnoj karti) ličnom, životnom horoskop (natalnoj karti) životne okolnosti su predstavljene kućama (astrološkim poljima ili sektorima).  Opstanak često zavisi od toga koliko uspešno činimo neophodne ustupke uslovima nad kojima nemamo nikakve kontrole u životnoj sredini, koja se sastoji od svega i svakoga.

I dok je većina naših iskustava povoljna, sigurno je da se problemi javljaju ili kada se ne možemo prilagoditi ili kada odbijamo da se prilagodimo.
Životne okolnosti mogu dovesti do sukoba i frustracije i često se poklapaju sa trenutnim neuspesima i nesrećom.

Ovakve teškoće su, međutim, neophodne za razvoj ličnosti i eventualno ispunjenje kreativnih potencijala jedne osobe. Koncentrisanjem na našu unutrašnju snagu kao i na spoljne, vidljive efekte, možemo stvoriti svrhu života.

Astrološko tumačenje doživljvanja okoline i uklapanja u nju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vrlo važan segment vašeg života je angažovanje u situacijama koje se odnose na potrebe drugih ljudi, bilo javno bilo privatno.
Za vas je veoma kritično da stalno budete angažovani na pružanju pomoći ljudima da postanu samostaini. U izvesnom smislu, vi dugujete tako nešto društvu, jer ste intimno svesni šta je potrebno tom društvu.
U isto vreme morate da podnosite lično osećanje neispunjenosti. Biće vam potrebno mnogo truda da biste zadovoljili zahteve drugih ljudi, i da u isto vreme zadovoljavate lične potrebe i interese. Ipak, sve dok se ne budete osećali potpuno sigurnim, prvenstveno ćete se baviti ličnim interesima.
Međutim, kako budete postajali zreliji, shvatićete da pružanje pomoći ljudima može biti zanimljivo, da može doneti nagradu i ljudima ćete posvetiti potrebnu pažnju.
Možete lako ostvariti uspeh u poslu radeći u nekoj javnoj službi i zaraditi sasvim solidno, tako da nećete imati brige zbog materijalne sigurnosti.
Ako vaš trud bude cenjen, to će značiti da ste kod sebe uspeli da razvijete veštine i da zaista doprinosite svetu. Vaše sumnje u sopstvene sposobnosti će polako bledeti sa svakim novim uspehom koji ćete ostvariti suocavajući se sa izazovima konkurencije.
Medicina, finansijsko i investiciono savetovanje, osiguranje i programi za penzionere su samo neke od oblasti koje vam potpuno odgovaraju.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima