Doživljavanje okoline

Kako doživljavamo svoju okolinu i kako se uklapamo u nju

U ličnom, životnom horoskopu (natalnoj karti) ličnom, životnom horoskop (natalnoj karti) životne okolnosti su predstavljene kućama (astrološkim poljima ili sektorima).  Opstanak često zavisi od toga koliko uspešno činimo neophodne ustupke uslovima nad kojima nemamo nikakve kontrole u životnoj sredini, koja se sastoji od svega i svakoga.

I dok je većina naših iskustava povoljna, sigurno je da se problemi javljaju ili kada se ne možemo prilagoditi ili kada odbijamo da se prilagodimo.
Životne okolnosti mogu dovesti do sukoba i frustracije i često se poklapaju sa trenutnim neuspesima i nesrećom.

Ovakve teškoće su, međutim, neophodne za razvoj ličnosti i eventualno ispunjenje kreativnih potencijala jedne osobe. Koncentrisanjem na našu unutrašnju snagu kao i na spoljne, vidljive efekte, možemo stvoriti svrhu života.

Astrološko tumačenje doživljvanja okoline i uklapanja u nju za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu za Vas lično on-line tumač horoskopa Džošua Vilson:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Vaša želja da maksimalno iskoristite svoje osnovne vrednosti samo uvećava vaše šanse za uspeh.
Ova kombinacija ukazuje na to da ste zaista dobro kvalifikovani da kroz svoje usluge i rad ostvarite zaista koristan doprinos društvu. Bez stečenog znanja i diplome, biće vam teško da pravite razliku između stvarnosti i mašte.
Ne smete sebi dozvoliti da koristite neosnovane, dakle oborive informacije. Vi imate razvijenu maštu, ali vam je potrebna disciplina kroz neki školski program, kako biste bili dovoljno delotvorni kada budete primenjivali svoje znanje. Razvijanje vaše kreativnosti može podrazumevati određene žrtve, ali će vam se one isplatiti. Tako ćete steći znanje i veštine kojima ćete pokušati da ostvarite ciljeve i planove i da pritom pomognete drugim ljudima da ostvare svoje ciljeve.
Komunikacije, pisanje, novinarstvo, obrazovanje ili prodaja su samo neke od oblasti u kojim možete uspeti. Vi imate »žicu« za ulaganje tuđih sredstava u isplative projekte, što bi svakako trebalo da uzmete u obzir.
Ako budete mogli kontrolisati svoj potrošački mentalitet, nećete imati strahova i nećete se izmoriti, što bi moglo rezultirati iz jedne takve nesigurne materijalne situacije.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima