Aspekti planeta

Pluton u aspektima

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji predstavlja u isti mah i reformatorski i destruktivni poriv. Pluton upravlja najdubljim slojevima naše podsvesti i može predstavljati sponu između duhovnog i materijalnog sveta, zato što otelotvoruje načelo transformacije i regeneracije.

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji je treća od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Marsa (Mars na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. U horoskopu predstavlja sposobnost da se utiče na mase, da se stvari predosete, da se otkriju.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Plutona sa drugim planetama i tačkama za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


!!!EGZAKTNO!!!

Sunce inkonjukcija Pluton

Posao koji obavljate može sadržati i velike opasnosti — pitanje života i smrti.
Sami sebe nemilosrdno gonite i morate naučiti da se brinete za sebe, ili će vaše zdravlje stradati.
Taj snažni unutrašnji poriv za neprestanom akcijom može se temeljiti i na unutrašnjem osećanju odbojnosti prema sebi samom, što morate pokušati da prevaziđete, možda i uz stručnu pomoć.

Mesec u skladu sa Plutonom

Ovo su aspekti ekstrasenzornih sposobnosti i imaju ih svi dobri medijumi.
Ovakav položaj često ukazuje na sposobnost za emocionalnu regeneraciju.

Mars u neskladu sa Plutonom

Siloviti i agresivni, dobro napredujete u svemu.
Morate kontrolisati svoju sklonost da bezobzirno dominirate nad drugima.
Kada se razbesnite, umete da pribegnete i fizičkom nasilju. Sklonost ka nasilničkom ponašanju u trenucima razočaranosti može dovesti do haosa u vašim ličnim odnosima.
Vaš snažni seksualni poriv zahteva odgovarajući emocionalni ventil. Ne biste smeli da dozvolite da on dominira vašim životom u toj meri da osujeti vaše stvaralačke instinkte.

Saturn inkonjukcija Pluton

Veoma insistirate na ispunjavanju obaveza i često na sebe preuzimate mnogo više no što vam pripada. Takođe podsećate druge na to šta su, po vašem mišljenju, njihove dužnosti, i to ne nailazi uvek na dobar prijem.
Ako nemate cilj za koji se vredi boriti, možete biti sklon, ekscesima na seksualnom planu.
Perfekcionista ste u svemu čega se latite i volite one poslove koji vam omogućuju da upravljate brojnim ljudima i resursima. Stoga su politika i investicione odluke prave oblasti za vas.
U ličnim odnosima dozvoljavate partneru da dominira, ili čak da vas koristi. Jedno od najvažnijih prilagođavanja kome vi morate pribeci jeste da naučite da cenite sebe samog.

Neptun u skladu sa Plutonom

Ovo je kreativni i umetnički aspekt.
Ukazuje na borbu protiv nepravde i na menjanje pravosudnog i zakonodavnog sistema.
Ovaj aspekt može doneti javnost rada vlade, slobodu izražavanja ili pozitivnu primenu talenata za mistično i okultno.
Ako se negativno koristi, može označiti napuštanje društva.

Pluton konjukcija Ascendent

bilo da je dobar ili loš, ovo je jak aspekt koji donosi izuzetnu sposobnost koncentracije i želju za dominacijom. Ukoliko se ovaj aspekt pravilno ne iskoristi, može izazvati poteškoće, jer vi niste u stanju da život shvatate olako. Unosite se u sve što radite, a posle trpite posledice svoje zanetosti. Veoma ste emotivni, dramatizujete sve što vam se dešava, vrlo često preuveličavate značaj tih događaja, i tada se dešava da ste preosetljivi, razdražljivi, čak i nerazumni. Kad se ovaj aspekt pravilno iskoristi, pruža veliku fizičku snagu, sposobnost uviđanja i kontrolisanje gotovo svake životne situacije. Vaš izrazito takmičarski duh automatski vam omogućava dominantnu ulogu u većini odnosa s drugim ljudima, tako da privlačite prilično slabe ljude ili s jakim ličnostima imate sukobe ili se s njima takmičite.

Pluton u neskladu sa MC

Postižete veliki uspeh u svojoj profesiji; ali za to je potrebno vreme energija i potpuna posvećenost poslu da biste postigli ciljeve koje ste sebi postavili. Često morate da prevaziđete neuspehe na putu do uspeha, da se rodite iz pepela, poput Feniksa, i produžite.
Ne prezate od raznih manipulacija da postignete svoj cilj. Retko kad možete da dajete koliko i primate. Najgora vaša osobina je bezobzirno korišćenje drugih za sopstvene ciljeve i može vam se desiti da, kad jednom stignete na vrh, uvidite da tamo nije onako lepo kao što ste zamišljali.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima