Aspekti planeta

Pluton u aspektima

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji predstavlja u isti mah i reformatorski i destruktivni poriv. Pluton upravlja najdubljim slojevima naše podsvesti i može predstavljati sponu između duhovnog i materijalnog sveta, zato što otelotvoruje načelo transformacije i regeneracije.

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji je treća od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Marsa (Mars na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. U horoskopu predstavlja sposobnost da se utiče na mase, da se stvari predosete, da se otkriju.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Plutona sa drugim planetama i tačkama za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Venera u skladu sa Plutonom

Kreativni ste i ingeniozni i imate naglašeno osećanje za boju.
Imate dobre finansijske sposobnosti i sposobnosti za rukovođenje. Možete biti izvrstan nastavnik, propovednik ili političar.
Veoma rano u životu formirate jako izražene stavove, izuzetno ste posvećeni, intuitivni i pošteni.
Isto tako možete biti preterano skloni životnim zadovoljstvima; možete imati problema sa telesnom težinom, naročito kasnije u životu.

Neptun u skladu sa Plutonom

Ovo je kreativni i umetnički aspekt.
Ukazuje na borbu protiv nepravde i na menjanje pravosudnog i zakonodavnog sistema.
Ovaj aspekt može doneti javnost rada vlade, slobodu izražavanja ili pozitivnu primenu talenata za mistično i okultno.
Ako se negativno koristi, može označiti napuštanje društva.

Pluton u skladu sa Ascendentom

unosite se u sva prijateljstva i veze i mnoga imaju trajan uticaj na vaš život. Privlačite ljude svojim pozitivnim stavom i snagom. Radoznali ste da saznate što više o ljudima i uvek se bavite psihološkim ispitivanjem. Život shvatate ozbiljno, unosite novine i dobar ste vođa, i kad jednom zauzmete neki stav, retko ga menjate. Imate želju da ljude oko sebe menjate nabolje i često u tome uspevate na najbolji način. Drugi od vas traže savet i pouke i vi ih retko razočarate.

Pluton u skladu sa MC

opet je očigledna sposobnost za ulogu vođe, ali se u ovom slučaju blaže ispoljava i okolina vas lakše prihvata. Ambiciozni ste s naglašenom željom za uspehom i odgovaraju vam profesije savetodavca. Obično rano donosite odluku čime ćete se u životu baviti; u tome vam može pomoći neki prijatelj. Pošto ste introspektivni i sposobni za finansijske poslove, profesije kao što su pravnik i ekonomista obično vam leže i mogu vam doneti veliki ugled. Iznenađuje činjenica da ovi aspekti često donose uspeh u muzici.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima