Aspekti planeta

Pluton u aspektima

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji predstavlja u isti mah i reformatorski i destruktivni poriv. Pluton upravlja najdubljim slojevima naše podsvesti i može predstavljati sponu između duhovnog i materijalnog sveta, zato što otelotvoruje načelo transformacije i regeneracije.

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji je treća od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Marsa (Mars na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. U horoskopu predstavlja sposobnost da se utiče na mase, da se stvari predosete, da se otkriju.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Plutona sa drugim planetama i tačkama za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Saturn u skladu sa Plutonom

Zahvaljujući izrazitoj tolerantnosti prema drugima, sposobni ste da prevaziđete mnoge frustracije i ograničenja koja nameću drugi aspekti.
Snažni ste, energični i imate veliku moć koncentracije. Ciljevi su vam realni. Umete i sposobni ste da objektivno procenite sopstvene neuspehe i nedostatke. Postižete mnogo toga, jer budite entuzijazam u drugim ljudima.
Budući da imate čvrste temelje, ne strahujete od konkurencije.

!!!EGZAKTNO!!!

Neptun u skladu sa Plutonom

Ovo je kreativni i umetnički aspekt.
Ukazuje na borbu protiv nepravde i na menjanje pravosudnog i zakonodavnog sistema.
Ovaj aspekt može doneti javnost rada vlade, slobodu izražavanja ili pozitivnu primenu talenata za mistično i okultno.
Ako se negativno koristi, može označiti napuštanje društva.

Pluton u skladu sa Ascendentom

unosite se u sva prijateljstva i veze i mnoga imaju trajan uticaj na vaš život. Privlačite ljude svojim pozitivnim stavom i snagom. Radoznali ste da saznate što više o ljudima i uvek se bavite psihološkim ispitivanjem. Život shvatate ozbiljno, unosite novine i dobar ste vođa, i kad jednom zauzmete neki stav, retko ga menjate. Imate želju da ljude oko sebe menjate nabolje i često u tome uspevate na najbolji način. Drugi od vas traže savet i pouke i vi ih retko razočarate.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima