Aspekti planeta

Pluton u aspektima

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji predstavlja u isti mah i reformatorski i destruktivni poriv. Pluton upravlja najdubljim slojevima naše podsvesti i može predstavljati sponu između duhovnog i materijalnog sveta, zato što otelotvoruje načelo transformacije i regeneracije.

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji je treća od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Marsa (Mars na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. U horoskopu predstavlja sposobnost da se utiče na mase, da se stvari predosete, da se otkriju.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Plutona sa drugim planetama i tačkama za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce konjukcija Pluton

Ovo je moćan aspekt.
Imate snažne želje na svim nivoima: fizičkom, mentalnom i duhovnom, i možete biti čak i ekstremno opsednuti vlašću.
Niste sposobni da shvatite tuđe slabosti niti odsustvo elana kod drugih ljudi, tako da morate da obuzdavate vlastitu netolerantnost i egotizam.
Borićete se protiv svega što smatrate nepravdom.
U ženskom horoskopu aspekt pre ukazuje na stradanje muža, a mnogo ređe daje razvod, a i ako dođe do toga biće to uz veliko stradanje.

Venera konjukcija Pluton

Duboko ste osećajni, i ta vaša osećanja su preuveličana.
U ljubavi možete biti fanatični; porebe su vam toliko intenzivne da su razočarenja neminovna. Promenljivi ste ali i posesivni, volite život i često se zaljubljujete na prvi pogled.
Vaša ličnost ima magnetsku privlačnost. Borićete se protiv svega što smatrate nepravdom.
Možete biti potpuno posvećeni partneru, ali od njega očekujete to isto.
Ako imate teške aspekte, možete biti perverzni i degenerisani.

Saturn konjukcija Pluton

Ambiciozni ste u pogledu moći i statusa.
Toliko vaše insistiranje na dominaciji može doneti i dobro i zlo. Spremni ste da mnogo toga pretrpite kako biste ostvarili svoje ciljeve.
Druge ljude shvatate intuitivno i mogli biste ih koristiti za ostvarenje sopstvenih želja. Efikasni ste u svim svojim poduhvatima i lako stičete poštovanje, čak i divljenje.
Tajanstveni ste kada je reč o vašim planovima i, ukoliko niste aktivno angažovani na nekom projektu, možete postati frustrirani ili pak skloni teškim opsesijama.

Neptun u skladu sa Plutonom

Ovo je kreativni i umetnički aspekt.
Ukazuje na borbu protiv nepravde i na menjanje pravosudnog i zakonodavnog sistema.
Ovaj aspekt može doneti javnost rada vlade, slobodu izražavanja ili pozitivnu primenu talenata za mistično i okultno.
Ako se negativno koristi, može označiti napuštanje društva.

Pluton u skladu sa MC

opet je očigledna sposobnost za ulogu vođe, ali se u ovom slučaju blaže ispoljava i okolina vas lakše prihvata. Ambiciozni ste s naglašenom željom za uspehom i odgovaraju vam profesije savetodavca. Obično rano donosite odluku čime ćete se u životu baviti; u tome vam može pomoći neki prijatelj. Pošto ste introspektivni i sposobni za finansijske poslove, profesije kao što su pravnik i ekonomista obično vam leže i mogu vam doneti veliki ugled. Iznenađuje činjenica da ovi aspekti često donose uspeh u muzici.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima