Aspekti planeta

Pluton u aspektima

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji predstavlja u isti mah i reformatorski i destruktivni poriv. Pluton upravlja najdubljim slojevima naše podsvesti i može predstavljati sponu između duhovnog i materijalnog sveta, zato što otelotvoruje načelo transformacije i regeneracije.

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji je treća od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Marsa (Mars na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. U horoskopu predstavlja sposobnost da se utiče na mase, da se stvari predosete, da se otkriju.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Plutona sa drugim planetama i tačkama za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce u neskladu sa Plutonom

Svojeglavi ste, ponekad hvalisavi, arogantni i buntovni, i teško usmeravate svoju energiju u pravcu nečeg konstruktivnog.
Drugi ljudi misle da vas znaju, ali vas, zapravo, nikada ne poznaju sasvim.
Morate naučiti da kontrolišete svoj temperament i da razvijete dozu umerenosti u svim svojim odnosima. Rukovođenje vam je jača strana, ali prvo morate naučiti veštinu postizanja kompromisa.
Glumačka profesija bi bila dobar način za pražnjenje viška energije.

Mesec u skladu sa Plutonom

Ovo su aspekti ekstrasenzornih sposobnosti i imaju ih svi dobri medijumi.
Ovakav položaj često ukazuje na sposobnost za emocionalnu regeneraciju.

Venera u skladu sa Plutonom

Kreativni ste i ingeniozni i imate naglašeno osećanje za boju.
Imate dobre finansijske sposobnosti i sposobnosti za rukovođenje. Možete biti izvrstan nastavnik, propovednik ili političar.
Veoma rano u životu formirate jako izražene stavove, izuzetno ste posvećeni, intuitivni i pošteni.
Isto tako možete biti preterano skloni životnim zadovoljstvima; možete imati problema sa telesnom težinom, naročito kasnije u životu.

Mars u skladu sa Plutonom

Pozitivno koristite svoju emocionalnu i fizičku energiju; to vam omogućuje da budete duboko angažovani i predani ispravljanju svih društvenih nepravdi.
Verovatno ćete se posvetiti pružanju pomoći drugima. Zbog hrabrosti i samopouzdanja sposobni ste da budete vođa.
Daroviti ste za brojne oblasti, uključujući tu tehnologiju, medicinu, sport, hirurgiju i industriju.

Saturn konjukcija Pluton

Ambiciozni ste u pogledu moći i statusa.
Toliko vaše insistiranje na dominaciji može doneti i dobro i zlo. Spremni ste da mnogo toga pretrpite kako biste ostvarili svoje ciljeve.
Druge ljude shvatate intuitivno i mogli biste ih koristiti za ostvarenje sopstvenih želja. Efikasni ste u svim svojim poduhvatima i lako stičete poštovanje, čak i divljenje.
Tajanstveni ste kada je reč o vašim planovima i, ukoliko niste aktivno angažovani na nekom projektu, možete postati frustrirani ili pak skloni teškim opsesijama.

Neptun u skladu sa Plutonom

Ovo je kreativni i umetnički aspekt.
Ukazuje na borbu protiv nepravde i na menjanje pravosudnog i zakonodavnog sistema.
Ovaj aspekt može doneti javnost rada vlade, slobodu izražavanja ili pozitivnu primenu talenata za mistično i okultno.
Ako se negativno koristi, može označiti napuštanje društva.

Pluton u neskladu sa Ascendentom

Snažna ste ličnost, mnogo pružate i delite s drugima, ali morate naučiti pravilan način da to činite. Imate sklonost ka tiranisanju ljudi, nametanju svoje volje bez obzira da li oni to mogu da podnesu.
Vaš život je, čini se, niz kriznih trenutaka, ali prija vam stimulacija koju takve situacije stvaraju; konačno naučite kako da primate udarce, tako da kad vam sve ide glatko počinjete da se dosađujete i trudite se da unesete malo uzbuđenja u svet oko sebe, često manipulišući okolinom u korist sopstvenih ciljeva.
Uglavnom, kad ne možete da se složite s okolinom, osećate da su za sve drugi krivi i da se ne trude da posmatraju stvari iz vašeg ugla, umesto da shvatite da i sami snosite deo krivice. Morate nešto preduzeti odmah, ako patite od kompulzivnih neuroza; treba da izbegavate pozicije koje rđavo utiču na vas.

Pluton inkonjukcija MC

Postižete veliki uspeh u svojoj profesiji; ali za to je potrebno vreme energija i potpuna posvećenost poslu da biste postigli ciljeve koje ste sebi postavili. Često morate da prevaziđete neuspehe na putu do uspeha, da se rodite iz pepela, poput Feniksa, i produžite.
Ne prezate od raznih manipulacija da postignete svoj cilj. Retko kad možete da dajete koliko i primate. Najgora vaša osobina je bezobzirno korišćenje drugih za sopstvene ciljeve i može vam se desiti da, kad jednom stignete na vrh, uvidite da tamo nije onako lepo kao što ste zamišljali.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima