Aspekti planeta

Pluton u aspektima

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji predstavlja u isti mah i reformatorski i destruktivni poriv. Pluton upravlja najdubljim slojevima naše podsvesti i može predstavljati sponu između duhovnog i materijalnog sveta, zato što otelotvoruje načelo transformacije i regeneracije.

Planeta Pluton u horoskopu - astrologiji je treća od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Marsa (Mars na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. U horoskopu predstavlja sposobnost da se utiče na mase, da se stvari predosete, da se otkriju.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Plutona sa drugim planetama i tačkama za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Venera u skladu sa Plutonom

Kreativni ste i ingeniozni i imate naglašeno osećanje za boju.
Imate dobre finansijske sposobnosti i sposobnosti za rukovođenje. Možete biti izvrstan nastavnik, propovednik ili političar.
Veoma rano u životu formirate jako izražene stavove, izuzetno ste posvećeni, intuitivni i pošteni.
Isto tako možete biti preterano skloni životnim zadovoljstvima; možete imati problema sa telesnom težinom, naročito kasnije u životu.

Jupiter konjukcija Pluton

Čvrsto ste rešeni da uživate u svim životnim blagodetima.
Predani ste svojim idealima. Imate snažnu želju da ostvarite svoje ciljeve.
Za ovaj aspekt se često kaže da "rađa kraljeve", budući da ukazuje na autoritet i sposobnost za rukovođenje.
Ako ga ne budete pozitivno koristili, mogli biste biti potpuno egocentrični i isključiti mogućnost svih odnosa sa drugim ljudima.

Saturn u neskladu sa Plutonom

Kada budete naučili da planirate, moći ćete da postignete uspeh u izvršavanju svojih zadataka.
Zbog svoje emotivne nesigurnosti nikako ne pristajete da priznate da ostali znaju više od vas. Stoga često delujete kao diktatorski tip. Ne umete da gubite i imate nepredvidljive modele ponašanja.
Status vam je važan, jer strahujete od siromaštva.
Možda ste isuviše žurni u svojim naporima da stignete do vrha, pa ne bi bilo na odmet da negujete svoju strpljivost.

Neptun u skladu sa Plutonom

Ovo je kreativni i umetnički aspekt.
Ukazuje na borbu protiv nepravde i na menjanje pravosudnog i zakonodavnog sistema.
Ovaj aspekt može doneti javnost rada vlade, slobodu izražavanja ili pozitivnu primenu talenata za mistično i okultno.
Ako se negativno koristi, može označiti napuštanje društva.

Pluton u neskladu sa Ascendentom

Snažna ste ličnost, mnogo pružate i delite s drugima, ali morate naučiti pravilan način da to činite. Imate sklonost ka tiranisanju ljudi, nametanju svoje volje bez obzira da li oni to mogu da podnesu.
Vaš život je, čini se, niz kriznih trenutaka, ali prija vam stimulacija koju takve situacije stvaraju; konačno naučite kako da primate udarce, tako da kad vam sve ide glatko počinjete da se dosađujete i trudite se da unesete malo uzbuđenja u svet oko sebe, često manipulišući okolinom u korist sopstvenih ciljeva.
Uglavnom, kad ne možete da se složite s okolinom, osećate da su za sve drugi krivi i da se ne trude da posmatraju stvari iz vašeg ugla, umesto da shvatite da i sami snosite deo krivice. Morate nešto preduzeti odmah, ako patite od kompulzivnih neuroza; treba da izbegavate pozicije koje rđavo utiču na vas.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima