Aspekti planeta

Neptun u aspektima

Planeta Neptun u horoskopu - astrologiji predstavlja i duhovni poriv i poriv za bežanjem; on, dakle, predstavlja vašu žeiju da sami sebe zavarate i vaša stvaralačka i intiutivna svojstva.

Planeta Neptun u horoskopu - astrologiji je druga od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Venere (Venera na kvadrat), nije lična planeta, osim ako se ne nalazi na značajnom mestu u horoskopu ili ne pravi aspekte sa ličnim planetama. Predstavlja misticizam, duhovnost, spiritualnost, magiju, pa i veru. Vrlo je vezan za umetnost (slikarstvo, muziku, pevanje, sva umetnička remek dela koja nas očaraju). Neptun je taj koji nas opija i ne možemo neke stvari da sagledamo u pravom svetlu. Ljubav prema daljinama, dubinama, bilo da su one teritorijalne ili duhovne. Vezuje se za more, bezuslovnu ljubav, platonsku ljubav. Može predstavljati i obmane i samoobmane, psihičku nestabilnost, nerazumevanje, nejasnoće, alkoholizam, narkomaniju, laž, prevaru.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Neptuna sa drugim planetama i tačkama za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Merkur u skladu sa Neptunom

Ovaj aspekt ukazuje na izuzetno veštog prodavca.
Promišljeni ste, suplilni, skloni idealizmu, imate bujnu maštu i otvoreni ste za nove ideje i metode.
Imate dara za glumu, muziku, novinarstvo i pisanje govora drugima; rečima možete da dočaravate slike.

Venera konjukcija Neptun

Izuzetno ste napeti, temperamentni, cenite lepotu, volite umetnost, poeziju i muziku.
Nepraktični ste, romantični sanjar, i nastojite da nađete neki miran posao. Druge ljude ne shvatate u potpunosti i možete naići na mnoštvo razočaranja u svojim emotivnim odnosima.
Volite životinje. Možete biti izuzetno skloni flertovanju, povremeno poklanjate previše poverenja drugim ljudima i obično se lako snalazite u svim društveno značajnim situacijama.
Ne mogu da nadjem tumacenje....
za: Jupiter u neskladu sa Nep

Uran konjukcija Neptun

Imate izvanredan talenat za umetnost, često do te mere da ga možemo svrstati u kategoriju genijalnosti.
Ljubazni ste, ekscentrični, imate dobre namere i bujnu maštu. Identifikujete se sa masama i borićete se za slobodu, i to izuzetno odlučno.
Ovaj aspekt označava istraživanje na nekom neuobičajenom polju.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima