Aspekti planeta

Saturn u aspektima

Planeta Saturn u horoskopu, horoskopu predstavlja princip učenja. Lekcije koje budete naučili uz pomoć Saturna nikada nećete zaboraviti.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja našu sudbinu, našu karmu i ono što teško možemo da promenimo. Saturn je planeta koja nas uči granicama, strpljivosti, fizičkom i psihičkom bolu. U zavisnosti od toga gde se nalazi u horoskopu pravi određene probleme. Saturn predstavlja teške i hronične bolesti i nas kao stare ljude. Koliko smo izdržljivi, kako se nosimo sa životnim problemima. Suština Saturna je da nas uozbilji, i da nas nauči da budemo mudri. Metode ili način na koji to radi u zavisnosti od toga koliko smo spremni da to uvidimo mogu biti i vrlo teške po nas, u smislu da mi to ne razumemo i stvara bol. Saturn je zaslužan “za red, rad, disciplinu i odgovornost” i on nas tome nauči na lakši ili teži način. Obično smanji ili poružni deo tela u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi. Predstavlja i siromaštvo i “prost svet”.

U telu predstavlja kosti, zube i kožu.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Saturna sa drugim planetama i tačkama za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Mars u neskladu sa Saturnom

Čas ste agresivni, a čas apatični.
Nemate dara da izaberete pravi trenutak, ali možete postići uspeh onda kada shvatite šta treba da radite.
Možete biti sebični ili egotistični, i morate naučiti kako da svoju volju sublimišete sa voljom drugih.
Ovaj aspekt može ukazivati na izvesnu mogućnost fizičkog nasilja, ili pak na rani gubitak jednog roditelja.
Trebalo bi da povedete računa o svom zdravlju.

Saturn u neskladu sa MC

Skloni ste povlačenju i usamljenosti; zajednički rad, posebno u paru, teško vam pada.
Više volite da radite samostalno. Mrzovoljni ste, smatrate da nikome nije stalo do vas, da je život težak, ponekad čak i bezvredan. Morate shvatiti da ovakvo gledište uzrokuje vaša priroda, a ne spoljašnje okolnosti. Može se desiti da je jedan od roditelja (u kvadratu) ili partner (u opoziciji) imao dominantnu ulogu, ali taj problem se može rešiti vašim zrelim i razumnim ponašanjem.
Teško vam je da pružite i uzvraćate ljubav, ukoliko Saturn nema neke lake aspekte; često se morate boriti s usamljenošću i dopresijom. Podršku vam, međutim, pružaju stariji ljudi i postepeno se učite da izađete na kraj sa sukobima sa samim sobom; trezvenošću i smirenošću postići ćete stabilnost i uspešni ste na svakom položaju koji zahteva kvalitet, moralnost i marljivost.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.