Aspekti planeta

Saturn u aspektima

Planeta Saturn u horoskopu, horoskopu predstavlja princip učenja. Lekcije koje budete naučili uz pomoć Saturna nikada nećete zaboraviti.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja našu sudbinu, našu karmu i ono što teško možemo da promenimo. Saturn je planeta koja nas uči granicama, strpljivosti, fizičkom i psihičkom bolu. U zavisnosti od toga gde se nalazi u horoskopu pravi određene probleme. Saturn predstavlja teške i hronične bolesti i nas kao stare ljude. Koliko smo izdržljivi, kako se nosimo sa životnim problemima. Suština Saturna je da nas uozbilji, i da nas nauči da budemo mudri. Metode ili način na koji to radi u zavisnosti od toga koliko smo spremni da to uvidimo mogu biti i vrlo teške po nas, u smislu da mi to ne razumemo i stvara bol. Saturn je zaslužan “za red, rad, disciplinu i odgovornost” i on nas tome nauči na lakši ili teži način. Obično smanji ili poružni deo tela u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi. Predstavlja i siromaštvo i “prost svet”.

U telu predstavlja kosti, zube i kožu.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Saturna sa drugim planetama i tačkama za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Merkur inkonjukcija Saturn

Ukazuje na mogućnost da zapadnete u škripac ili da vas ophrva samosažaljenje. Imate očajnicku potrebu za odobravanjem, kako biste na neki način kompenzovali svoje osećanje nesigurnosti.
Ponekad ste primorani da vodite brigu o starijim ili bolesnim rođacima.
Postižete uspeh u matematici i oblastima koje su s njom u vezi.
Možete biti nemilosrdni i može se dogoditi da iskoristite druge, uz moto: "Ja hoću ono što hoću i u trenutku kada to hoću.".

Venera u skladu sa Saturnom

Ozbiljni ste, odani, štedljivi, požrtvovani.
Možete imati koristi od veza sa drugim ljudima, od starijih, ili ćete pak na poslu steći neku dobit. Sporo ali pouzdano napreðujete u poslu i imaćete koristi od dugoročnih napora.
Obično ste dobar roditelj i dobro procenjujete druge ljude. Na vas se čovek može osloniti, a i vi se oslanjate na druge.
Vaše prave prednosti dolaze do izražaja tek u kasnijem životnom dobu.
Za prevazilaženje urođene usamljenosti bilo bi dobro da se posvetite pisanju, poeziji i muzici.

Saturn konjukcija Pluton

Ambiciozni ste u pogledu moći i statusa.
Toliko vaše insistiranje na dominaciji može doneti i dobro i zlo. Spremni ste da mnogo toga pretrpite kako biste ostvarili svoje ciljeve.
Druge ljude shvatate intuitivno i mogli biste ih koristiti za ostvarenje sopstvenih želja. Efikasni ste u svim svojim poduhvatima i lako stičete poštovanje, čak i divljenje.
Tajanstveni ste kada je reč o vašim planovima i, ukoliko niste aktivno angažovani na nekom projektu, možete postati frustrirani ili pak skloni teškim opsesijama.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.