Aspekti planeta

Saturn u aspektima

Planeta Saturn u horoskopu, horoskopu predstavlja princip učenja. Lekcije koje budete naučili uz pomoć Saturna nikada nećete zaboraviti.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja našu sudbinu, našu karmu i ono što teško možemo da promenimo. Saturn je planeta koja nas uči granicama, strpljivosti, fizičkom i psihičkom bolu. U zavisnosti od toga gde se nalazi u horoskopu pravi određene probleme. Saturn predstavlja teške i hronične bolesti i nas kao stare ljude. Koliko smo izdržljivi, kako se nosimo sa životnim problemima. Suština Saturna je da nas uozbilji, i da nas nauči da budemo mudri. Metode ili način na koji to radi u zavisnosti od toga koliko smo spremni da to uvidimo mogu biti i vrlo teške po nas, u smislu da mi to ne razumemo i stvara bol. Saturn je zaslužan “za red, rad, disciplinu i odgovornost” i on nas tome nauči na lakši ili teži način. Obično smanji ili poružni deo tela u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi. Predstavlja i siromaštvo i “prost svet”.

U telu predstavlja kosti, zube i kožu.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Saturna sa drugim planetama i tačkama za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Merkur u skladu sa Saturnom

Dobrog ste pamćenja, praktični, logični, studiozni, velikog potencijala, pravi svetski čovek.
Zbog disciplinovanog uma lako se koncentrišete. Metodični ste, odgovomi i ozbiljni i istrajni u sudovima.
U mladosti volite društvo starijih ljudi.
Ovaj aspekt je izvanredan za generale, političare, istoričare, pisce, naučnike, istraživače i sve one koji se bave krupnim biznisom.

Mars inkonjukcija Saturn

Nije vam lako da precizno utvrdite svoje odgovornosti, i teško vam je da sarađujete sa drugima.
Ili mislite da su ostali talentovaniji i sposobniji od vas ili arogantno smatrate da jedino vi znate kako nešto treba uraditi.

Saturn konjukcija Ascendent

ovde Saturn unosi element ozbiljnosti. Pomalo tmurni, retko nasmešeni ili nasmejani (naročito u mladosti), odgovorni ste i pouzdani, poznati kao stabilni i sigurni. Imate dobar sklop kostiju, obično ste fotogenični, i ovakav položaj planeta može da znači mršavost ili koščatu građu. Bez obzira gde se Saturn nalazi ova planeta ograničava, a kad je blizu Ascendenta, to može da znači da ograničava vaš fizički obim. S teškim aspektima može da znači i teškoće sa zdravljem, koje u ranom detinjstvu čak mogu dovesti život u opasnošt. Ali kad prođe prvih sedam godina života, vaše zdravlje se poboljšava i možete se nadati dugom životu. Ukoliko Venera, Merkur ili Sunce nisu u povoljnom položaju, može se desiti da ste pesimista koji vidi samo mračnu stranu života s osećanjem da je sve teško i da vam je suđeno mnogo da radite. Ozbiljni, u mladosti ste ozbiljniji nego što vaše godine to nagoveštavaju, ali s lakim aspektima ovladavate veštinom opuštanja, veštinom da uživate u životu i čini se da se s godinama podmlađujete.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.