Aspekti planeta

Saturn u aspektima

Planeta Saturn u horoskopu, horoskopu predstavlja princip učenja. Lekcije koje budete naučili uz pomoć Saturna nikada nećete zaboraviti.

Planeta Saturn u horoskopu predstavlja našu sudbinu, našu karmu i ono što teško možemo da promenimo. Saturn je planeta koja nas uči granicama, strpljivosti, fizičkom i psihičkom bolu. U zavisnosti od toga gde se nalazi u horoskopu pravi određene probleme. Saturn predstavlja teške i hronične bolesti i nas kao stare ljude. Koliko smo izdržljivi, kako se nosimo sa životnim problemima. Suština Saturna je da nas uozbilji, i da nas nauči da budemo mudri. Metode ili način na koji to radi u zavisnosti od toga koliko smo spremni da to uvidimo mogu biti i vrlo teške po nas, u smislu da mi to ne razumemo i stvara bol. Saturn je zaslužan “za red, rad, disciplinu i odgovornost” i on nas tome nauči na lakši ili teži način. Obično smanji ili poružni deo tela u zavisnosti od znaka u kojem se nalazi. Predstavlja i siromaštvo i “prost svet”.

U telu predstavlja kosti, zube i kožu.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Saturna sa drugim planetama i tačkama za Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


!!!EGZAKTNO!!!

Sunce konjukcija Saturn

Trezveni ste i vredni, postižete materijalni uspeh u koji ste uložili dosta truda i često ste opsednuti samo jednim ciljem.
Rano sazrevate i učite se na stečenim iskustvima. To što nemate oca ili vam je otac veoma jaka ličnost, pa želite da ispunite njegova očekivanja, može dovesti do emotivnih problema i tuge.
Kako ste vredni, potrebno je da se bavite nekim poslom u kome će se od vas mnogo očekivati.

Venera konjukcija Saturn

Poistovećujete dužnost i sreću.
Dobro prosuđujete i imate izraženu samodisciplinu. Imate veliku potrebu za sigurnošću, koju često tražite u svom partneru. On može biti stariji od vas i može se dogoditi da mu to nije prvo bračno iskustvo.
Jedan od vaših roditelja je možda bio isuviše strog, nije vas obasipao ljubavlju, tako da strahujete od bliskih veza.
Odani ste, veoma ozbiljni, postižete uspeha u matematici, finansijama i umetnosti. Vredni ste i štitite porodičnu čast.

Mars u skladu sa Saturnom

Živite organizovanim, disciplinovanim životom, dobro prihvatate teškoće, posle kojih vam čak i bolje ide.
Vrlo ste istrajni i tačno znate kad treba da se borite a kada da bežite.
Ovo je dobar aspekt za vojnu službu ili bavljenje tehnikom.
Veoma su vam važni dom i porodica, stalo vam je da vas drugi poštuju.

!!!EGZAKTNO!!!

Saturn u skladu sa Neptunom

Roditelji su vam još u ranom detinjstvu usadili ispravna moralna načela.
Imate velike taktičke sposobnosti i dobar ste prognozer. Pošto imate snažno izražen instinkt samoodržanja, uvek štitite sopstvene interese.
Metodični ste, organizovani, maštoviti, inspirativni, poslovni i sposobni da preuzmete mnogo odgovornosti. Svesni ste svojih obaveza i ponašate se u skladu sa njima.
Učite kroz iskustvo, ambiciozni ste i ne volite da vas neko pretekne.

Saturn konjukcija Pluton

Ambiciozni ste u pogledu moći i statusa.
Toliko vaše insistiranje na dominaciji može doneti i dobro i zlo. Spremni ste da mnogo toga pretrpite kako biste ostvarili svoje ciljeve.
Druge ljude shvatate intuitivno i mogli biste ih koristiti za ostvarenje sopstvenih želja. Efikasni ste u svim svojim poduhvatima i lako stičete poštovanje, čak i divljenje.
Tajanstveni ste kada je reč o vašim planovima i, ukoliko niste aktivno angažovani na nekom projektu, možete postati frustrirani ili pak skloni teškim opsesijama.

Saturn u skladu sa MC

strpljivi i brižljivi, sve obavljate sistematično, dobro vodite računa o svemu što posedujete i u životu ste metodični i organizovani. Saturn u trećoj ili jedanaestoj kući nagoveštava sklonost ka usamljenosti usled predanosti poslu, što ne ostavlja dovoljno vremena za društveni život. Uvereni ste da se uspeh postiže samo velikim radom i na taj rad ste potpuno spremni. Neumorni ste, istinski tragalac. Važnije vam je da ste u pravu, nego da ste popularni. Uvek poštujete autoritet; pouzdani i zreli, i sami možete postati ugledna ličnost.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima.