Aspekti planeta

Jupiter u aspektima

Planeta Jupiter u horoskopu, astrologiji predstavlja princip ekspanzije; ključne reči stoga ukazuju na moguće tipove rasta i ekspanzije.

Planeta Jupiter u horoskopu predstavlja stepen obrazovanja, odnosi se na visoke škole (sve više od od osnovne), duhovnost, religioznost, filozofiju, neka viša znanja koja smo stekli. Koliko verujemo, količinu optimizma, koliko smo iskreni i spremni da se otvorimo, dobrotu i plemenitost u nama. Jupiter predstavlja veliku sreću, veliki novac. Generalno predstavlja dobre okolnosti. Obično uveća deo tela u znaku u kojem se nalazi. Inostranstvo, strance, daleke zemlje, daleka putovanja. Koliko je osoba pravična i stepen moralnih vrednosti u nama. Jupiter nas štiti, on je naš “anđeo čuvar”.

U telu predstavlja jetru i krv.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Jupitera sa drugim planetama i tačkamaza Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce inkonjukcija Jupiter

Kako vam nedostaje osećanje nezavisnosti, skloni ste da preterujete tako što ili preuzimate previše odgovornosti i poslova, ili se odajete preteranom broju zadovoljstava i hobija.
Pošto vam je obrazovanje veoma važno, trebalo bi da ga podstičete.
Ako budete vežbali umerenost u svemu što činite, moći ćete da izbegnete zdravstvene i lične probleme koji bi se mogli manifestovati u vidu tumora, gojaznosti i pompeznosti.

Mesec inkonjukcija Jupiter

Previše se trošite, a da prethodno ne promislite u šta se upuštate.
Morate unapred o svemu dobro razmisliti i morate razviti strpljivost i smirenost u pogledu pružanja usluga drugim ljudima.

Jupiter u skladu sa Ascendentom

ljudi su vam važni i s vašom privlačnošću i otvorenošću lako ih osvajate. Prijatelji imaju važnu ulogu u vašem životu i često vam pomažu da postignete svoje ciljeve. Duhoviti, društveni i ljubitelj zabave, uživate u potpunosti u životu i često ste duša društva u kome se krećete. Pripazite da ne budete suviše pričljivi i površni, i propustite da iskoristite sposobnosti u oblasti religije, prava, filozofije i drugih sličnih nauka. Vaš moto bi mogao biti "Ne sputavaj me", jer je putovanje ključ za vas; volite da ste stalno u pokretu. Često ste veoma uspešni u nekoj stranoj zemlji.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima