Aspekti planeta

Jupiter u aspektima

Planeta Jupiter u horoskopu, astrologiji predstavlja princip ekspanzije; ključne reči stoga ukazuju na moguće tipove rasta i ekspanzije.

Planeta Jupiter u horoskopu predstavlja stepen obrazovanja, odnosi se na visoke škole (sve više od od osnovne), duhovnost, religioznost, filozofiju, neka viša znanja koja smo stekli. Koliko verujemo, količinu optimizma, koliko smo iskreni i spremni da se otvorimo, dobrotu i plemenitost u nama. Jupiter predstavlja veliku sreću, veliki novac. Generalno predstavlja dobre okolnosti. Obično uveća deo tela u znaku u kojem se nalazi. Inostranstvo, strance, daleke zemlje, daleka putovanja. Koliko je osoba pravična i stepen moralnih vrednosti u nama. Jupiter nas štiti, on je naš “anđeo čuvar”.

U telu predstavlja jetru i krv.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Jupitera sa drugim planetama i tačkamaza Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Merkur u skladu sa Jupiterom

Dobre ste naravi i blagog temperamenta, lepo se ponašate.
Imate jak intelekt, ali to ne mora nužno podrazumevati originalnost. Izvanredno vladate jezikom, lako shvatate i imate izraženi integritet. Časni ste, pošteni, optimista, dobro se slažete s drugima, stidljivi ste i skloni filozofiji.
Putovanja vam uvek koriste.
Ovaj aspekt je dobar za bavljenje književnošću, novinarstvom, izdavaštvom, nastavom, govorništvom, konsultalivnim delatnostima i poslovima u inostranstvu.

#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima