Aspekti planeta

Jupiter u aspektima

Planeta Jupiter u horoskopu, astrologiji predstavlja princip ekspanzije; ključne reči stoga ukazuju na moguće tipove rasta i ekspanzije.

Planeta Jupiter u horoskopu predstavlja stepen obrazovanja, odnosi se na visoke škole (sve više od od osnovne), duhovnost, religioznost, filozofiju, neka viša znanja koja smo stekli. Koliko verujemo, količinu optimizma, koliko smo iskreni i spremni da se otvorimo, dobrotu i plemenitost u nama. Jupiter predstavlja veliku sreću, veliki novac. Generalno predstavlja dobre okolnosti. Obično uveća deo tela u znaku u kojem se nalazi. Inostranstvo, strance, daleke zemlje, daleka putovanja. Koliko je osoba pravična i stepen moralnih vrednosti u nama. Jupiter nas štiti, on je naš “anđeo čuvar”.

U telu predstavlja jetru i krv.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Jupitera sa drugim planetama i tačkamaza Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


!!!EGZAKTNO!!!

Sunce u skladu sa Jupiterom

Obično vas prate sreća i zadovoljstvo i ljudi vas vole, ali ste skloni lenjosti i apatičnosti, ukoliko Jupiter ili Sunce nisu u aspektu sa Saturnom.
Skloni ste uživanju u životu i retko se nađete u nevolji, a ako se svojski potrudite možete steći bogatstvo.
Intelektualni ste, sposobni da valjano prosuđujete i gotovo uvek imate široke nazore.

Mesec inkonjukcija Jupiter

Previše se trošite, a da prethodno ne promislite u šta se upuštate.
Morate unapred o svemu dobro razmisliti i morate razviti strpljivost i smirenost u pogledu pružanja usluga drugim ljudima.

Mars u neskladu sa Jupiterom

Ako ne razvijete disciplinu, mogli biste svojom impulsivnom i pogrešno usmerenom energijom samo traćiti urođeni talenat.
Veoma ste vredni, ali ste kampanjski radnik i postajete nestrpljivi ukoliko smesta ne vidite rezultate svog rada. Skloni ste da preterate u svemu.
Ovaj aspekt se može negativno manifestovati kao nezadovoljstvo ili gorčina.
Potrudite se da precizno utvrdite svoje ciljeve.

Jupiter konjukcija Uran

Nemirni ste i ne volite ograničenja.
Ova konjunkcija ukazuje na duboko poštovanje prema znanju. Možda ste čak i genije, u svakom slučaju smatrate da morate naučiti sva znanja ovog sveta.
Zainteresovani ste za sve što je novo i progresivno i možete čvrsto verovati u okultno.
Darežljivi ste i podsticajni u odnosima sa prijateljima; često će vam se pružati prilika za kakvo neočekivano putovanje.
Ne mogu da nadjem tumacenje....
za: Jupiter u skladu sa MC


#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima