Aspekti planeta

Jupiter u aspektima

Planeta Jupiter u horoskopu, astrologiji predstavlja princip ekspanzije; ključne reči stoga ukazuju na moguće tipove rasta i ekspanzije.

Planeta Jupiter u horoskopu predstavlja stepen obrazovanja, odnosi se na visoke škole (sve više od od osnovne), duhovnost, religioznost, filozofiju, neka viša znanja koja smo stekli. Koliko verujemo, količinu optimizma, koliko smo iskreni i spremni da se otvorimo, dobrotu i plemenitost u nama. Jupiter predstavlja veliku sreću, veliki novac. Generalno predstavlja dobre okolnosti. Obično uveća deo tela u znaku u kojem se nalazi. Inostranstvo, strance, daleke zemlje, daleka putovanja. Koliko je osoba pravična i stepen moralnih vrednosti u nama. Jupiter nas štiti, on je naš “anđeo čuvar”.

U telu predstavlja jetru i krv.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Jupitera sa drugim planetama i tačkamaza Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce u neskladu sa Jupiterom

Možete biti nadmeni i egotistični, skloni da pomislite kako možete činiti sve što vam je volja, ali onog trenutka kad utvrdite svoje prioritete, moći ćete da ostvarite svaki cilj.
Možete ispoljavati neograničeni optimizam. Možete biti skloni hazarderstvu i prekomernom uživanju u hrani, seksu i piću.
Ovaj aspekt često stvara mahere i ljude sposobne da prevedu druge žedne preko vode.
Mogu vas privući sport i pravo.
Dobar aspekt Saturna može biti od pomoći u ovakvoj konstelaciji.

!!!EGZAKTNO!!!

Mesec konjukcija Jupiter

Saosećajni ste, praktični i darežljivi.
Lako postižete uspeh, ali često osećate unutrašnju potrebu za promenom.
Ukoliko ne budete dobro upravljali ovim aspektom, dogodiće vam se da budete preterano skloni naglašavanju sopstvenog značaja i da budete sujetni.
Religija i ideologija su važne za vas.
Ukoliko ova konjunkcija nije u fiksnim znacima, mnogo ćete putovati.
Ne mogu da nadjem tumacenje....
za: Jupiter u skladu sa MC


#$%

Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima