Aspekti planeta

Mars u aspektima

Planeta Mars u horoskopu-horoskopu predstavlja vaš seksualni poriv i označava oblast u kojoj trošite energiju. Ključna reč za Mars u različitim znacima ukazuje na tip utrošene energije.

Planeta Mars u horoskopu predstavlja našu energiju, fizičku snagu, inicijativu, stepen izdržljivosti, pokretljivosti, kako usmeravamo bes, ljutnju, koliko se borimo za mesto pod Suncem. Koliko smo dobri u sportu, za muškarce u krevetu. Koliko imamo energije da se izborimo za sopstvenu karijeru. Koliko smo hrabri. U muškom horoskopu predstavlja njega kao momka-mladog muškarca i njegovu seksualnost, i koliko je plodan, reproduktivan.. U ženskom horoskopu predstavlja njene momke-partnere ljubavnike. Mars, generalno, predstavlja i opasnost, povrede i obično ojača deo tela u znaku u kojem se nalazi.

Tumačenje astroloških - horoskopskih aspekata Marsa sa drugim planetama i tačkamaza Vaš lični, životni, natalni horoskop -natalnu kartu od on-line tumača horoskopa Alise Miler:

v.2.0.

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.

Sunce u neskladu sa Marsom

Agresivni ste, direktni, puni entuzijazma i borbeni.
Volite da rizikujete i ponekad vam se mogu događati nezgode i nesreće.
Možete biti svađalica i delovati preterano silovito, što kod drugih izaziva ljutnju.
Fizički ste snažni i potreban vam je partner koji vam u svemu može biti ravan.
Moto bi trebalo da vam bude: "Ispeci pa reči".

Merkur u neskladu sa Marsom

Intelekt vam je razvijen, ali zbog preterane impulsivnosti ponekad donosite nepromišljene zaključke.
Radoznali ste i, ako ne budete oprezni, mogao bi vas potpuno iscrpsti način na koji trošite svoju mentalnu energiju. Morate se učiti koncentraciji i postizanju kompromisa.
Borbeni ste, izraženih stavova, oštrog jezika, skloni nalaženju grešaka kod drugih i podložni glavoboljama.
Ovaj aspekt je dobar za bavljenje pravom, strategijom, dramom, rukovođenjem i sportom.

Venera u skladu sa Marsom

Strastveni i verni u braku, volite sve scenske umetnosti.
Po prirodi ste puni ljubavi za druge, srdačni, saosećajni, uživate u zabavi i uopšte ne volite da razmišljate o mračnim stranama života.
Uživate u porodičnom životu, ali vam je istovremeno potrebna nazavisnost i očekujete je.
Imate velike sposobnosti i talente ali nemate mnogo ambicija, zato što sve što postižete-postižete veoma lako.

Mars inkonjukcija Saturn

Nije vam lako da precizno utvrdite svoje odgovornosti, i teško vam je da sarađujete sa drugima.
Ili mislite da su ostali talentovaniji i sposobniji od vas ili arogantno smatrate da jedino vi znate kako nešto treba uraditi.

Mars u neskladu sa Uranom

Mada ste samovoljni i kontradiktorni, onog trenutka kada naučite kako da sami sebe obuzdavate postaćete vođa koji mnogo toga može postići. Skloni ste nesrećama, rizicima, nasilju i preteranom radu. Važno je da naučite da uočavate sopstvena ograničenja. Skloni ste nesmotrenim ljubavnim vezama. Verovatno vam ne odgovaraju brak ni sređen način života.

Mars inkonjukcija Ascendent

Najjaci aspekti u zodijaku. Morate se, međutim, naučiti da usmeravate tu energiju prema produktivnim oblastima i truditi se da ne razbacujete tu snagu u vetar.
Ponekad vaša snaga može da izazove zdravstvene teškoće, kao što su nervoza stomaka ili čir, naročito ako je Mars u četvrtoj ili šestoj kući. Često se morate boriti sa žustrim temperamentom ako je Mars u trećoj ili desetoj kući. Kad se pravilno iskoristi, Mars na ovom mestu omogućava veliku sposobnost, i fizičku i mentalnu, i možete da radite duže i napornije od većine ljudi. Često, međutim, žrtvujete takt i diplomatičnost u raspravama i neslaganju, pošto ste takmičarskog duha i uvek spremni da se odazovete svakom izazovu.
Često se događa da privlačite ljude koji će vam stvarati poteškoće, ali to vama ne predstavlja problem, pošto su to jedini ljudi koje poštujete. Za vas je važno da naučite umetnost pravljenja ustupaka, tako da možete da spojite svoju energiju s tuđom i postignete značajne rezultate.

#$%

 Odgovore na neka standardna, uobičajena pitanja potražite u Astrološkim pokazateljima-indikatorima