Prijateljstvo i poznanstvo između muškarca i žene

Pokazatelji - indikatori u dnevnom horoskopu za stvaranje i stvaranje prijateljstva i poznanstvo između muškarca i žene. Astrološki uticaji u Vašem horoskopu u smislu odnosa između muškarca i žene, iznenadnih veza, izazivanju razočarenja i grešaka, otuđivanju i odvajanju.

Ovi indikatori u horoskopu pokazuju na dnevne promene u astrološkim uticajima. Pokazuju kakve astrološke (horoskopske) uticaje trpite danas (ovih dana) a imaju veze sa pitanjima prijateljstva i poznanstva osoba suprotnih polova.

Rezultati:

  • manje od 15 bodova:  Pokazatelji u horoskopu za pitanja prijateljstva i poznanstva osoba suprotnog polova upozoravaju na problematičan trenutak i moguće je da ima boljih trenutaka za stvaranja novih poznanstava.

  • od 15 do 25 bodova:  Pokazatelji u horoskopu za pitanja prijateljstva i poznanstva osoba suprotnog polova ukazuju na neutralan trenutak.

  • više od 25 bodova:  Pokazatelji u horoskopu za pitanja prijateljstva i poznanstva osoba suprotnog polova ukazuju na izuzetno povoljan trenutak i verovatno dobru priliku za stvaranje novih poznanstava i prijateljstava.

Indikatori-pokazatelji u dnevnom horoskopu su u pripremi.

Indikatori pitanja prijateljstva i poznanstva osoba suprotnog polova u dnevnom horoskopu za danas:

=

ERROR_FILE

Indikatori pitanja prijateljstva i poznanstva osoba suprotnog polova u dnevnom horoskopu za juče:

=

Indikatori pitanja prijateljstva i poznanstva osoba suprotnog polova u dnevnom horoskopu za sutra:

=

Indikatori pitanja prijateljstva i poznanstva osoba suprotnog polova u dnevnom horoskopu za prekosutra:

=