Intelektualni posao

Pokazatelji - indikatori u dnevnom horoskopu za obavljanje intelektualnih poslova ukazuju na astrološki uticaj, podsticaj ili ometanje u smislu stanja Vašeg uma, inspiracije, mašte, fantazije, intuicije, konstruktivnosti, koncentracije i umetničkih sklonosti.

Ovi indikatori u horoskopu pokazuju na dnevne promene u astrološkim uticajima. Pokazuju koliko Vam intelektualni poslovi ovih dana "leže" i uspešniji ste u njima nego inače, ili pokazuju da nije vreme pogodno za ovakve poslove i da ih izbegavate, ako ste u mogućnosti da birate (radite nešto drugo).

Rezultati:

  • manje od 15 bodova:  Pokazatelji u horoskopu za intelektualni posao upozoravaju na problematičan trenutak i moguće nezadovoljstvo rezultatima i okolnostima za rad

  • od 15 do 25 bodova:  Pokazatelji u horoskopu za intelektualni posao ukazuju na neutralan trenutak. Završavajte tekuće i rutinske poslove, a ako već morate da radite neke ozbiljnije poslove, onda se dobro pripremite.

  • više od 25 bodova:  Pokazatelji u horoskopu za intelektualni posao ukazuju na izuzetno povoljan trenutak i verovatan uspeh, dobre rezultate i dobre okolnosti za intelektualni rad

Indikatori-pokazatelji u dnevnom horoskopu su u pripremi.

Indikatori intelektualnog posla u dnevnom horoskopu za danas:

=

ERROR_FILE

Indikatori intelektualnog posla u dnevnom horoskopu za juče:

=

Indikatori intelektualnog posla u dnevnom horoskopu za sutra:

=

Indikatori intelektualnog posla u dnevnom horoskopu za prekosutra:

=