Novac i materijalno sticanje

Finansijski uspeh od sopstvenog rada

Horoskop i novac, horoskop i preduzetništvo, horoskop industrijalca, horoskop investitora, lično bogaćenje u horoskopu. Pokazatelji - indikatori u horoskopu za one koji se usmere ka tome da steknu materijalne vrednosti sopstvenim radom, tj. da ostvare samostalni finansijski uspeh. 

indikatori u horoskopu pokazuju koliko ćete uspeti bez obzira na materijalnu situaciju u kojoj ste odrasli. Ovo su indikatori u horoskopu koji ukazuju na mogućnost finansijskog ostvarenja, a samim tim i sticanja statusa u društvu. Ovo su indikatori u horoskopu za one koji imaju snove i nalaze snagu da te snove i ostvare.

Ukazuju na to koliko ste, prema podacima iz vaše natalne karte - životnog horoskopa, jaka ličnost, vitalni, energični, ambiciozni. Kolika vam je potreba za statusom, za lično ostvarenje kroz materijalno stvaranje.

Rezultati:

v.2.0.

  • do 15 bodova: Imate u svom životnom horoskopu - natalnoj karti pokazatelje - indikatore u horoskopu koji nisu preterano jaki za samostalni finansijski uspeh. Ovo ne znači da nećete uspeti kao samostalni preduzetnik ili mali privrednik, već da će vam, ako se upustite u takve poduhvate,trebati malo više truda i energije i da nećete lako dostići vrhove.

Vaša astrolog-tumač horoskopa VanjaVam tumači: 

 

Morate biti prijavljni na "Kaficu" da bi ste videli svoj lični i uporedni horoskop (natalnu kartu i sinastriju).
Sadržaj koji sledi je nasumično odabrani primer horoskopa.


Imate 20 bodova.

#$%

Podaci su dobijeni na osnovu vaše natalne karte - životnog horoskopa.